Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Kolovoz 2019. 10:27

Julie

Manich

Jutro cure sretno svima na pregledima.. Ja nocas nista nisam spavala imala neke grceve u stomaku nemam pojma ni sama kakve tesko opisat nesto izmedju onog kad moras na wc i kad te boli zeludac jer si pregladnio sve nesto stezalo i grcilo ali vise gore kod zeluca tak da nema veze sa bebom a mozda i ima ko zna kakav zivac nam stisnu unutra pa nas sve boli.. Osim toga imala sam tak glup san vise nocnu moru da sam pola noci plakala jer si nisam mogla izbit to iz glave ugl sanjala sam porod koji je na kraju zavrsio carskim ali mi nakon toga 3 dana nitko nista nije govoriio za bebu kao nezna nitko nista a ja jadna u krevetu u bolovima i tek 4 dan mi donesu bebu kao nest nije bilo okej. Ufff odvratan osjecaj cijelu noc sam se vrtila i naravno da sam sad ukocena i neispavana.. Sutra idem u portanovu kupiti ostatak za bebu sto mi treba pa cu probat mislit danas na to da malo maknem misli od glupih stvari..

Uzas kakav san. Sto se tice tih bolova imala sam skoro iste neki dan i na kraju bilo zbog probave.

Pa da tako nekako i meni izgledalo ali na kraju nisam morala na wc eto ni jutros poslje kave nista.. Mozda sam jucer pretjerala sa razlicitom hranom pa kombinacija svega nije bila idealna u stomaku.. A san boze sacuvaj i to tako stvarno bilo bljak bas grozan osjecaj.. 

• renata.koscec
    09. Kolovoz 2019. 10:33

Frajla

renata.koscec

Obavila urin, dosla u 8h, zive duse nije bilo. U pola 2 moram zvati ginica za nalaz. Sad sam na putu kuci, idem objesit ves pa malo odspavati. Iza 11 mi dodje lik po nas stari auto da ga odveze a nadam se da ce muz, kad se naspava (iz nocne je danas), otici kod kolege po auto da konacno i to rijesimo.

Uspjeli ste naći novi auto? Što ste sa starim? Prodali?
    Pitam jer je nama u planu isto uzeti nešto, ali iz vana, pa nemam pojma što ćemo sa starimBilo bi mi najdraže da možemo tu negdje staro za staro zamjeniti

Muzev kolega prodaje Astru karavan, nema puno km, nije skidana kilometraza, nije novi dosuse, 10 g star, za ne velike novce i ocuvan. Barem zna od koga je i kako ga je vozio. Mi se jako malo vozimo pa nam novi novi auto nije potreban, trazili smo noviji polovni, da imamo za svoje potrebe.
    Stari je auto krs za koji smo zvali ove koji otkupljuju aute da dodju po njega 😁. Inace imas po oglasima ovih koji otkupljuju za auto kuce ili otici u autokuce  koje uzimaju staro za novo.
    Izvana se ne bi usudila uzeti, isto se mulja kao i kod nas sa skidanjem kilometraze i ostalo.

Frajla
    09. Kolovoz 2019. 10:47

renata.koscec

Frajla

renata.koscec

Obavila urin, dosla u 8h, zive duse nije bilo. U pola 2 moram zvati ginica za nalaz. Sad sam na putu kuci, idem objesit ves pa malo odspavati. Iza 11 mi dodje lik po nas stari auto da ga odveze a nadam se da ce muz, kad se naspava (iz nocne je danas), otici kod kolege po auto da konacno i to rijesimo.

Pitam jer je nama u planu isto uzeti nešto, ali iz vana, pa nemam pojma što ćemo sa starimBilo bi mi najdraže da možemo tu negdje staro za staro zamjeniti

Muzev kolega prodaje Astru karavan, nema puno km, nije skidana kilometraza, nije novi dosuse, 10 g star, za ne velike novce i ocuvan. Barem zna od koga je i kako ga je vozio. Mi se jako malo vozimo pa nam novi novi auto nije potreban, trazili smo noviji polovni, da imamo za svoje potrebe.
    Stari je auto krs za koji smo zvali ove koji otkupljuju aute da dodju po njega 😁. Inace imas po oglasima ovih koji otkupljuju za auto kuce ili otici u autokuce koje uzimaju staro za novo.
    Izvana se ne bi usudila uzeti, isto se mulja kao i kod nas sa skidanjem kilometraze i ostalo.

Ma dobro, pod novo ne mislim novo 
    Naš je ok ovako auto, stvarno s njim nikakvih problema, ali loše izgleda, sva ona tkanina s "plafona" se objesila i sl gluposti. Pa stvarno neznam tko bi ga uzeo i neda mi se zezati da mi 100 ljudi dolazi kući gledati ga. A kad smo u jednoj auto-kući gledali auto (isto polovni) rekli su da bi uzeli naš pod cijenu samo ako uzimamo kod njih, inače ne jer to nije nešto što mogu lako prodati 
    Nemam pojma, budem vidjela još....
    Apsolutno se slažem da nisu vani ljudi ništa pošteniji nego kod nas. Samo eto to što smo smislili kod nas slabo ima (monovoumen), a tamo je ponuda ogromna, pa su prema tome i cijene znatno niže nego kod nas.

09. Kolovoz 2019. 10:51

Ko ide na pregled sretno mu, ja idem dns na ctg i uzv al tek pred noc, sinoc i mene kao stomak poceo boliti i bokovi slutilo mi evo trudovi krecu reko o nee al ipak nisu i naravno od sveg tog straha od trudova, poroda me uvati boliti u prsima 🙄 moram dns razgovarati s doktorom u vezi toga 

PatyDi
    09. Kolovoz 2019. 10:56

renata.koscec

Frajla

renata.koscec

Stari je auto krs za koji smo zvali ove koji otkupljuju aute da dodju po njega 😁. Inace imas po oglasima ovih koji otkupljuju za auto kuce ili otici u autokuce koje uzimaju staro za novo.

Ja sam već doktorirala na kupnji auta jer smo zadnje 3 god izmijenili nekoliko njih, ali samo zato jer je moj dragi imao razne faze. Sva sreća pa ćemo sad imati dijete i gotovo je s tim nepotrebnim promienama. Uglavnom, kilometre skidaju mešetari, ali kad smo se jednom opekli, od tada bez provjere na tehničkom ili u servisu ne kupujemo. Isto tako, uvijek je najbolje ići s autom na tehnički ili servis, ne samo radi km nego čisto da se vidi jel u redu. Platiš pregled, ali si siguran. Prošle god smo i mi planirali uzeti vani, ali smo našli tu jednu super ponudu pa odustali. Skidaju se i vani, ali puno manje jer su veće kontrole. Naravno, uvijek i svugdje možeš naletjeti na (ne)poštene prodavače i zato je važno di god da se uzima, obavezno provjeriti vozilo. Jednom smo bili uzeli od nekog mehaničara i misliš si da je okej, a kad ono za par dana padne prozor jer je tip samo založio da stoji tako i da ne nabrajam koliko smo morali uložiti u njega...
    A što se tiče otkupa, to nikad nismo jer ne znam koliko uopće možeš dobiti novaca kao i kad daješ unutra pa uzimaš drugi auto, oni ga uvijek procijene manje nego vrijedi tak da je možda bolje prodati nekome ako je naravno u voznom stanju i ispravan.

Angelina
    09. Kolovoz 2019. 10:56

Ja vas sve pozdravljam 🙋‍♀️ i dalje mi se bas ne da pisati nesto pa vas samo citam 😁
    Danas smo tocno mjesec dana do termina. Mislim da bih sad stvarno mogla poceti spremati stvari inace cu ih spremati u trudovima 🙈

09. Kolovoz 2019. 10:59

Angelina

Ja vas sve pozdravljam 🙋‍♀️ i dalje mi se bas ne da pisati nesto pa vas samo citam 😁
    Danas smo tocno mjesec dana do termina. Mislim da bih sad stvarno mogla poceti spremati stvari inace cu ih spremati u trudovima 🙈

Gegljas i ti lagano za menom 😊 samo polako i smireno 

Angelina
    09. Kolovoz 2019. 11:03

Ja sam prodavala auto jednoj auto kuci i dobila sam isto koliko bih dobila i od obicnog kupca (nisam nikakav uzimala nego sam samo prodavala). Bitno je samo staviti malo vecu cijenu jer naravno da ce ju oni spustati kao i skoro svi ostali koji kupuju, a ne mozes se bas boriti s njima jer se puno bolje razumiju od obicnog kupca i odmah nadu sto na autu ne valja pa po tome spustaju

Angelina
    09. Kolovoz 2019. 11:05

ayla

Angelina

Ma ja se iskreno nicega oko tog poroda ne bojim, ali sam trenutno uznemirena jer mi jos sve stoji neoprano i uglavnom posvuda razbacano. Cim to poslozim mislim da ce mi se i u glavi sve posloziti 😁 samo jos da se natjeram

09. Kolovoz 2019. 11:08

Angelina

ayla

Angelina

Ma ja se iskreno nicega oko tog poroda ne bojim, ali sam trenutno uznemirena jer mi jos sve stoji neoprano i uglavnom posvuda razbacano. Cim to poslozim mislim da ce mi se i u glavi sve posloziti 😁 samo jos da se natjeram

Sto cekas, ajme ja bi vjerojatno bila luda da nije vecina spremna 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.