Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2019. 15:33

Martina0204

sara2019

ayla

sara2019

ayla

Na popisu su valja svi, mislim da se svatko more sam dodati, ionako pola ljudi ni ne pise pitanje oce li se i javiti kada rode 😂😂 najbitnije da sam ja maknuta sa trona dosta dugo sam nosila titulu prve na popisu 😁😁 sad mi je lakse kada vidim da nisam prva 🤪

Nisi prva na spisku ali mozda budes prva u rodilistu🤣🤣 sve smo mi vec u terminu samo su dani u pitanju..jojj jedva cekam da sve to krene al sinoc kad me krenulo nesto u ledima boluckati pa krenulo prema naprijed nije mi bilo bas drago.kontam nemoj jos nisam spremna😃😃😃😃

Ja mislim da se ja necu osjecati spremnom ni kad krene za prave, sve mi to nesta novo ☺️ al opet radujem se sta ce da zavrsi ovo jer bas mi je too much

Meni je trece pa me opet prpa i nisma spremna nikako..znam samo da bez epiduralne ne ulazim u radaonicu..😫😫 naravno nedo bog necega pa da necu moc dobiti…sa starijim sam uzela sa mladim ne jer rekao doktor da sve ide lijepo i da nema potrebe..mislim si ti znas jel ima potrebe..sreca pa sam bila spojena na svim mogucim kablovima pa nisam mogla da mu skocim za vrat da mu jacinom svoje boli koju sam tad osjetila docaram kako ide sve lijepo

😭😭😭😱😱😱 meni je prvo.. i iz dana u dan me sve vise strah 🙈 u jednu ruku zelim da sto prije vidim svoju curicu a opet me hvata panika….🙄

I mene je strah ja se bojim te boli a znam da boli al ja se opet bojim i onda kada ne razmisljam o boli onda kako cu ja s malom bebom pa nekad mi najbolje pustit mozak na pasu i ne razmisljati o nicemu samo se unervozim 😣

Leona29
    06. Kolovoz 2019. 15:33

E curke ja danas ko da i nisam trudna 😂😂😂😂
    A to sta se poroda tice... Mene trta isto iako mi trece... Prvu sam pod epi rodila al me isto bolilo, drugu bez epi i nije bilo strasno, a sad me panika samo takva hvata 😳😳

• Martina0204
    06. Kolovoz 2019. 15:39

ayla

Martina0204

sara2019

ayla

sara2019

ayla

Na popisu su valja svi, mislim da se svatko more sam dodati, ionako pola ljudi ni ne pise pitanje oce li se i javiti kada rode 😂😂 najbitnije da sam ja maknuta sa trona dosta dugo sam nosila titulu prve na popisu 😁😁 sad mi je lakse kada vidim da nisam prva 🤪

Nisi prva na spisku ali mozda budes prva u rodilistu🤣🤣 sve smo mi vec u terminu samo su dani u pitanju..jojj jedva cekam da sve to krene al sinoc kad me krenulo nesto u ledima boluckati pa krenulo prema naprijed nije mi bilo bas drago.kontam nemoj jos nisam spremna😃😃😃😃

Ja mislim da se ja necu osjecati spremnom ni kad krene za prave, sve mi to nesta novo ☺️ al opet radujem se sta ce da zavrsi ovo jer bas mi je too much

Meni je trece pa me opet prpa i nisma spremna nikako..znam samo da bez epiduralne ne ulazim u radaonicu..😫😫 naravno nedo bog necega pa da necu moc dobiti…sa starijim sam uzela sa mladim ne jer rekao doktor da sve ide lijepo i da nema potrebe..mislim si ti znas jel ima potrebe..sreca pa sam bila spojena na svim mogucim kablovima pa nisam mogla da mu skocim za vrat da mu jacinom svoje boli koju sam tad osjetila docaram kako ide sve lijepo

😭😭😭😱😱😱 meni je prvo.. i iz dana u dan me sve vise strah 🙈 u jednu ruku zelim da sto prije vidim svoju curicu a opet me hvata panika….🙄

I mene je strah ja se bojim te boli a znam da boli al ja se opet bojim i onda kada ne razmisljam o boli onda kako cu ja s malom bebom pa nekad mi najbolje pustit mozak na pasu i ne razmisljati o nicemu samo se unervozim 😣

Ma ja se ne bojim toliko boli jer sam se pomirila s tim da ce boljeti... mene hvata panika hoce li sve biti u redu s njom... 🙄

ygritte
    06. Kolovoz 2019. 15:56

Ako sam dobro shvatila (putrudile ste se sve objasniti al ja sam totalni idiot za tu birokraciju + jos sam dodatno poglupila u trudnoci 🙈) sutra mi doktorica to otvori, telefonski se cujemo, a u cet imam pregled kod nje pa skupim papire, tj. ne moram i sutra ici kod nje. I onda u petak mogu u firmu i na hzzo?

sara2019
    06. Kolovoz 2019. 16:01

Martina0204

ayla

Martina0204

sara2019

ayla

sara2019

ayla

Ma ja se ne bojim toliko boli jer sam se pomirila s tim da ce boljeti… mene hvata panika hoce li sve biti u redu s njom… 🙄

Ma naravno da ce biti sve uredu...i ove bolove koje sve od nas osjecamo naravno da su normalni ipak smo u drugom stanju i naravno da je sad pred kraj tesko

• Kengurica
    06. Kolovoz 2019. 16:04

I mene strah da nesto ne podje po zlu, bol mi je sekundarna u strhovima.

Frajla
    06. Kolovoz 2019. 16:06

ygritte

Ako sam dobro shvatila (putrudile ste se sve objasniti al ja sam totalni idiot za tu birokraciju + jos sam dodatno poglupila u trudnoci 🙈) sutra mi doktorica to otvori, telefonski se cujemo, a u cet imam pregled kod nje pa skupim papire, tj. ne moram i sutra ici kod nje. I onda u petak mogu u firmu i na hzzo?

Točno. Ili ako ti je firma koliko-toliko informatizirana poslikaj tu potvrdu o nesposobnosti i pošalji sutra tajnici/administratorici/u ljudske resurse. 
    To im zapravo ni ne treba original (doznake trebaju), nego čisto za info da znaju da si na bolovanju, a ne da si se odlučila više ne pojavljivati na poslu

• MonaL.
    06. Kolovoz 2019. 16:09

Evo ja sam popila svoj prvi Normabel u trudnoći. Na svoju ruku..nisam više mogla,cijela sam u grču nekom. Ne boli me ništa osim leđa ali dok radim samo. nego mi nekako tijelo teško,zategnuto. Ubilo me ovo odmaranje,ležanje. Baš sam danas ajme..valjda mi neće više trebat 

06. Kolovoz 2019. 16:16

Ayla hvala za inf za rucnik za bebe ja sam pisala da bi uzela jos jedan taj manji pa cu vidjeti da ga uzmem ako bude na akciji jos kad sjednu kunice.. Ako i ne vidjela sam u h&m ili u c&a sad se ne sjecam da imaju predivne i premekane onako neutralnih boja za 69 kn isto mislim 80x80 pa uvijek mogu uzeti tamo.. 

sara2019
    06. Kolovoz 2019. 16:39

ygritte

Ma do 25 imas vremena ne prije..ona ti da te doznake a od firme trebas o placi potvrde...u hzzo odneses prosjek placa sto dobijes od firme,te prve doznake o komplikacijama,imaj kopiju tekuceg racuna kod sebe i to im dajea na koji ce ti racun ic uplata..i ja sam imala kopuju osobne..onda svaki sljedeci mjesec nosis nove doznake koje ces dobivat od svoje doktorice..prije 25 og u mjesecu ne nositi ali do 5 u sljedecem mjesecu obavezno da bi ti za taj mjesec stigli obracunati i upatiti..mislim da sam dobro objasnila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.