Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    06. Kolovoz 2019. 14:53

Curkeeeee 🤪🥰🙈 dok sam sve pročitala nisam ni skužila da smo prošli sv. Rok i da smo zapravo već kod Plitvica 😂😂😂😂
    Ugl jako sam Uzbuđena zbog činjenice da nam uskoro stiže prva bebica i da ćemo uskoro sve biti na redu ❤️
    Netko je pitao za opremu tj dućane u Dalmaciji. U Zadru ima MTČ, nije oprema ali je robica koja je jako kvalitetna a na žalost vise ih nema u ZG, gospođa nam je rekla da su odlično radili ali ih je uništio najam koji su im dizali ko ludi u Ilici.
    Mi se naravno vraćamo sa mora i sutra i prekosutra kad obavim doktore i za vikend odmorim krećem sa pranjem robice i ribanjem kuće. 
    A onda polako brojimo unatrag 😍😍😍😍

sara2019
    06. Kolovoz 2019. 14:55

Martina0204

sara2019

Martina0204

sara2019

ayla

💙23
    💜31
    KOLOVOZ
    Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜
    Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
    Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    Lalolitala- 21.9 Dječak💙
    irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    ygritte - 8.10.dječak💙
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    Xoxo - 15.10. - dječak 💙
    Dior2 - 15.10.-
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Venus - 24.10. - curica 💜
    Manich - 26.10. - dječak 💙
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

A di sam ja na spisku???meni termin 20.08 kao i minnie🙄😫

U kojoj bolnici planiras roditi?

Ja petrova

Mozda bumo cimerice 😊😄😂

Da bas bi bilo fora.

sara2019
    06. Kolovoz 2019. 15:01

ayla

sara2019

ayla

Na popisu su valja svi, mislim da se svatko more sam dodati, ionako pola ljudi ni ne pise pitanje oce li se i javiti kada rode 😂😂 najbitnije da sam ja maknuta sa trona dosta dugo sam nosila titulu prve na popisu 😁😁 sad mi je lakse kada vidim da nisam prva 🤪

Nisi prva na spisku ali mozda budes prva u rodilistu🤣🤣 sve smo mi vec u terminu samo su dani u pitanju..jojj jedva cekam da sve to krene al sinoc kad me krenulo nesto u ledima boluckati pa krenulo prema naprijed nije mi bilo bas drago.kontam nemoj jos nisam spremna😃😃😃😃

Ja mislim da se ja necu osjecati spremnom ni kad krene za prave, sve mi to nesta novo ☺️ al opet radujem se sta ce da zavrsi ovo jer bas mi je too much

Meni je trece pa me opet prpa i nisma spremna nikako..znam samo da bez epiduralne ne ulazim u radaonicu..😫😫 naravno nedo bog necega pa da necu moc dobiti...sa starijim sam uzela sa mladim ne jer rekao doktor da sve ide lijepo i da nema potrebe..mislim si ti znas jel ima potrebe..sreca pa sam bila spojena na svim mogucim kablovima pa nisam mogla da mu skocim za vrat da mu jacinom svoje boli koju sam tad osjetila docaram kako ide sve lijepo

• Martina0204
    06. Kolovoz 2019. 15:10

sara2019

ayla

sara2019

ayla

Na popisu su valja svi, mislim da se svatko more sam dodati, ionako pola ljudi ni ne pise pitanje oce li se i javiti kada rode 😂😂 najbitnije da sam ja maknuta sa trona dosta dugo sam nosila titulu prve na popisu 😁😁 sad mi je lakse kada vidim da nisam prva 🤪

Nisi prva na spisku ali mozda budes prva u rodilistu🤣🤣 sve smo mi vec u terminu samo su dani u pitanju..jojj jedva cekam da sve to krene al sinoc kad me krenulo nesto u ledima boluckati pa krenulo prema naprijed nije mi bilo bas drago.kontam nemoj jos nisam spremna😃😃😃😃

Ja mislim da se ja necu osjecati spremnom ni kad krene za prave, sve mi to nesta novo ☺️ al opet radujem se sta ce da zavrsi ovo jer bas mi je too much

Meni je trece pa me opet prpa i nisma spremna nikako..znam samo da bez epiduralne ne ulazim u radaonicu..😫😫 naravno nedo bog necega pa da necu moc dobiti…sa starijim sam uzela sa mladim ne jer rekao doktor da sve ide lijepo i da nema potrebe..mislim si ti znas jel ima potrebe..sreca pa sam bila spojena na svim mogucim kablovima pa nisam mogla da mu skocim za vrat da mu jacinom svoje boli koju sam tad osjetila docaram kako ide sve lijepo

😭😭😭😱😱😱 meni je prvo.. i iz dana u dan me sve vise strah 🙈 u jednu ruku zelim da sto prije vidim svoju curicu a opet me hvata panika....🙄

• minnie_me
    06. Kolovoz 2019. 15:13

Jel ima netko bol u zdjelici? Mene bas boli kao da se siri

• Martina0204
    06. Kolovoz 2019. 15:14

minnie_me

Mene boli zdjelica i ponekad prepone i kukovi 🙄

Angelina
    06. Kolovoz 2019. 15:21

Nema smisla ovo stavljanje liste svakih 50 str. kako smo se dogovorile jer se ionako uvijek netko izgubi jer se lista izmedu tih stranica nadopunjava

06. Kolovoz 2019. 15:21

Mene sve boli ali samo kad usisavam i brisem pod, ostalim danima sam super ☺️

06. Kolovoz 2019. 15:28

Angelina

Nema smisla ovo stavljanje liste svakih 50 str. kako smo se dogovorile jer se ionako uvijek netko izgubi jer se lista izmedu tih stranica nadopunjava

Ja uvijek zapamtim na kojoj stranici sam zadnji put dodala nekoga, al sad se vise s tim ne zelim zamarati

06. Kolovoz 2019. 15:30

minnie_me

Mene boli i skljoca to sve tokom noci kad se okrecem, sinoc mi je tokom okrecanja nesta jako puknulo samo govorim ne jos dok spavam 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.