Mi smo prezadovoljni, iako meni su Bebeto kolica presavrsena, ali za cijenu novih ja dobila ovo sve. Bitno da imamo sve za malenog 😊 Neka samo sve posluzi 😊
Evo krevetic 😊
Aaaajmeeeee... Istog sam ja gledala samo druge boje!!! A cijena je solidna!
Violeta, Bebetto su bomba, ali realno?! Ima puuuuunoooo troškova...
P.S. Kad smo kod kolica, nakon što smo kupili polovna su odjednom svi počeli govoriti da su BAŠ KOLICA htjeli kupiti!!!
Violeta, Bebetto su bomba, ali realno?! Ima puuuuunoooo troškova…
P.S. Kad smo kod kolica, nakon što smo kupili polovna su odjednom svi počeli govoriti da su BAŠ KOLICA htjeli kupiti!!!
Pa nas dvije imamo totalno isti ukus 😉 Mi smo htjeli uzeti krevetic sto si prvi link stavila, ali nemaju na stanju vise a sto imaju u radnji je malo ostecen pa smo uzeli ovaj drugi. Hehe...
Da to je najjacee bas smo mi htjeli kupit, al reci im onda ok, kolica su dosla toliko daj pare i ti si kupila hahaha... Tako smo mi sve kupili danas pa su moji i njegovi dali pare 😂 Jer da se pitalo moju svekrvu ja bih u 9mj isla to sve kupovati jer ona si tako mislila haha
Violeta, neću komentirati sveki... Što se nje tiče, ona bi čekala da rodim!!!!
Mi ćemo baš slijedeći u Magic Baby pogledati.
Na komentar o želji mojih roditelja, sveki je napisala: ok, pričat ćemo kad dođem s posla!
HAHAHAHAHAh
Booožeeeee dragi i te lude žene!!!
Ona bi u kompletu, a mi ćemo živjeti u stanu od 30kvadrata
Violeta, neću komentirati sveki… Što se nje tiče, ona bi čekala da rodim!!!!
Mi ćemo baš slijedeći u Magic Baby pogledati.
Na komentar o želji mojih roditelja, sveki je napisala: ok, pričat ćemo kad dođem s posla!
HAHAHAHAHAh
Booožeeeee dragi i te lude žene!!!
Ona bi u kompletu, a mi ćemo živjeti u stanu od 30kvadrata
Svekrva ko svekrva, tesko nam je i s nasim mamama a kamoli s tudom hahahah... ja kad sam cula kad moja misli da ja idem to sve kupovat samo sam se pukla smijati. Jaooo a danas moja sveki se uplasila da joj se priljepio krpelj (kao ima to vec 3 dana)i sjela van nek ja dodem vidit, na kraju joj se napravilo nesta kao velika cvimba, a ona sva smotana ne zna ni kako krpelj izgleda hahaha pa sam joj pokazala sliku na internetu. Ono moze mi mama bit a ja znam punoo vise o svemu od nje. Joj umirala sam od smijeha hahaha a ona gleda zbunjeno u mene 🤣
HAHAHAHAHHA
Veselo je bome i tebi!!!
Kako si i napisala: teško nam je ponekad s našim mamama, a kamoli s tuđim!
Svida mi se krevetic...joj ja jesva cekam da krenemo kupovat to sve..nadam se da nam se kolica nece prodat jos tih mj dana dok ne rijesimo ovo sto imamo, bas sam zapela za njih sad😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji