Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    20. Lipanj 2017. 10:14

M@lena ma kakvi dosadile ja nemam minut valjda da udem nisam nikad bila baas toliko zauzeta jedva docekam vecer da zaspim 
    Djevojacka je prosla fenomenalnooo 
    Znaci iscagala sam se uspjesno hahhaha bili do jutra
    Svadba u subotu sada bila jucer na nokticima i pedikuri i takoc
    Sad vec jurim raditi .. 
    Jesu sjele komplikacije mejbii? 
    Sta vam govori da ni secer nisam isla vadit!!!! Prestrasnoo dakle ispricat cu se gin i tek iduci tjedan otici
    Sinek mi vikend poslije svadbe 3 rockas slavi pa sam i oko toga 😁
    Mislim na vaas ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Aleksandra2
    20. Lipanj 2017. 10:18

Jutro!
    Haha sta ste me nasmijale s hemoroidima..Ja zadnjih dana ne pijem zeljezo zbog vadenja krvi.pa su prosli i problemi zatvora i hemoroida..loše mi je od pomisli da cu morat opet to pit i patit.
    Treca sreca, bas si zgodna trudnica.
    Ja sam 188 pa opet nisam toliko vitka.
    Moj je pregled 6.7. koliko se sjecam, pa me dodajte..il nemojte..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Aleksandra2
    20. Lipanj 2017. 10:19

Tea2803

M@lena ma kakvi dosadile ja nemam minut valjda da udem nisam nikad bila baas toliko zauzeta jedva docekam vecer da zaspim
    Djevojacka je prosla fenomenalnooo
    Znaci iscagala sam se uspjesno hahhaha bili do jutra
    Svadba u subotu sada bila jucer na nokticima i pedikuri i takoc
    Sad vec jurim raditi ..
    Jesu sjele komplikacije mejbii?
    Sta vam govori da ni secer nisam isla vadit!!!! Prestrasnoo dakle ispricat cu se gin i tek iduci tjedan otici
    Sinek mi vikend poslije svadbe 3 rockas slavi pa sam i oko toga 😁
    Mislim na vaas ♡

uff Tea, ja mislila meni teško..a ti stvarno na sve strane..svaka čast.

I_me
    20. Lipanj 2017. 10:21

jutro cure!
    kontrakcije imam ih i ja.. malo su se smanjile..moooozda 2x dnevno svakih 2 dana..ful mi je cudno kad mi stomak otvrdne..nije ugodno al ne boli. 
    slike treca sreca i sanjchi jako ste slatke i okrugle 
    celulit prija sam ga imala samo na guzi...fuj..sad je dosao do koljena..kaze muz da nije strasno al ja ga vidim i fuj mi je..
    zadnjih par dana beba mi je ful mirna..osjetim ju ali bas lagano..nadam se da je samo faza i da ce pocet opet lupat sve u 16! ( necu se brinut dok je osjetim )
    moja noga je jucer bila ok i onda sam navecer peglala jedno 3 sata i evo ga opet..otecena kod prstiju i boli..
    ja sam danas usla u 27 tt i trece trimestar...pa kad prije..

Aleksandra2
    20. Lipanj 2017. 10:21

Cure, kad čitate(ako čitate) na netu ono sta se događa u kojem tjednu trudnoće, jel racunate ako ste 23+2 da ste u 24.tjednu il da ste u 23.? ja brojim kad napunim 23. npr da san u 24. tjednu...pa ne zna jel tako svi il?

• Mamuka
    20. Lipanj 2017. 10:29

Aleksandra2

Cure, kad čitate(ako čitate) na netu ono sta se događa u kojem tjednu trudnoće, jel racunate ako ste 23+2 da ste u 24.tjednu il da ste u 23.? ja brojim kad napunim 23. npr da san u 24. tjednu…pa ne zna jel tako svi il?

Ja to pratim kao 23. Čini mi se da to tako ide.

I_me
    20. Lipanj 2017. 10:31

Aleksandra2

Cure, kad čitate(ako čitate) na netu ono sta se događa u kojem tjednu trudnoće, jel racunate ako ste 23+2 da ste u 24.tjednu il da ste u 23.? ja brojim kad napunim 23. npr da san u 24. tjednu…pa ne zna jel tako svi il?

svi svakako racunaju...jasam danas usla u 27tt i racunam da sam 27tt. 
    jer kad dodjem na pregled i gin kaze ahaa..danas smo 23t.. ( a ja 23+4). ja si tako racunam

Aleksandra2
    20. Lipanj 2017. 10:31

a ne znan..onda bi tribalo bit bez tocke. jer su napunjena 23, kao. iden guglat haha

Aleksandra2
    20. Lipanj 2017. 10:32

Kako se računaju tjedni trudnoće?
    Trudni ste onoliko tjedana koliko ste ih završili, ali ste u tjednu pred sobom.
    U prvom tjednu trudnoće ste trudni 0 tjedana.
    U drugom tjednu trudnoće ste trudni 1 tjedan.
    U trećem tjednu trudnoće ste trudni 2 tjedna.
    U četvrtom tjednu trudnoće ste trudni 3 tjedna.
    U petom tjednu trudnoće ste trudni 4 tjedna.
    Itd.
    Na primjer, ako ste trudni 14 tjedana + 3 dana, trudni ste 14 tjedana, ali ste u 15. tjednu trudnoće.

Kako se računaju tromjesečja (trimestri)?
    Tromjesečja se također različito računaju. U nekim kalkulacijama ćete pronaći kako prvo tromjesečje završava s 12. tjednom trudnoće, dok u drugim s 13. Drugo tromjesečje završava s 26. ili 27. tjednom trudnoće, ovisno kako tko računa.
    Obično se uzima okvirno ova podjela:
    Prvo tromjesečje
    1.    mjesec = tjedni 1, 2, 3, 4
    2.    mjesec = tjedni 5, 6, 7, 8,
    3.    mjesec = tjedni 9,10,11,12,
    Drugo tromjesečje
    4.    mjesec = tjedni 13, 14, 15, 16, 17
    5.    mjesec = tjedni 18, 19, 20, 21, 22
    6.    mjesec = tjedni 23, 24, 25, 26, 27
    Treće tromjesečje
    7.    mjesec = tjedni 28, 29, 30, 31
    8.    mjesec = tjedni 32, 33, 34, 35
    9.    mjesec = tjedni 36, 37, 38, 39,  + 40

Aleksandra2
    20. Lipanj 2017. 10:34

ma zapravo mi je vazno samo kako ovi sa stranica racunaju sta pisu sta se dogada s bebon u kojem tjednu trudnoce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI