Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    22. Svibanj 2017. 20:10

Treca sreca, premedena je fotka! 😍

I super da je sve dobro!

barbs
    22. Svibanj 2017. 20:12

Treca sreca, drago mi je da je sve u redu!!!  FVaša curica je preslatka! 

barbs
    22. Svibanj 2017. 20:15

Dena, baš ću probati vidjeti u ljekarni kod nas za te trakice  
    Dolores, super je kad ne smiješ jesti ono što ne voliš! 

violeta1
    22. Svibanj 2017. 20:26

Treca sreca drago mi je sto je sve dobro...a beba je preslatka 😊
    Inace cure jel vas komentiraju okolo ljudi? Mene su poceli kao da pazim kolko jedem, treba to skinit, kako cu ja na porodu, i te spike... samo se nasmijem na sta sve ljudi misle i o cemu razmisljaju. 

• Dena1009
    22. Svibanj 2017. 20:39

Treca sreca drago mi je da ste nam dobro, a curka je preslatka ☺

Violeta mene komentiraju od pocetka i bas mi je zabavno, jednima izgledam ko da cekam blizance, drugi tvrde da mi se skoro i ne vidi i sve to u dva dana 😂😂

url=https://lilypie.com]

22. Svibanj 2017. 20:44

Ajme cure sto ste se raspisale (raskokodakale)😉😘😘
    Treca sreca, curka je premedena i drago mi je da je sve ok!! 
    Ja sam krepana, nemrem nikam...izmorili me danas ti majstori. Sutra opet...vec mi dosta i majstora i renovacija. 
    Ne mogu sad pohvatat sve teme o kojima ste pisalr, preumorna sam 😳
    Samo sam uspjela zapamtit da je netko pitao za strah kakve cemo mamr bit! Naravno, bit cemo najbolje mame sto mozemo i znamo, trudit cemo se da pruzimo nasim bebicama sve sto im treba i sve sto mozemo. A sad..mislim da je svako dijete mrvicu razmazeno, samo svatko na svoj nacin..it's OK 😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    22. Svibanj 2017. 20:45

Dena da to komentiranje stomaka je jos smjesnije, jao kolki ti je pa do uopce nemas veliki. 😂😂

I_me
    22. Svibanj 2017. 21:02

Treca sreca drago mi  da je sve ok!!! Velika curica 😍

• M@lena
    22. Svibanj 2017. 21:16

treca_sreca

Evo naaas
    Doktor nije promijenio mišljenje i dalje tvrdi da nam seka dolazi (živi bili pa vidjeli! ja još ne vjerujem…pravi sam nevjerni Toma)
    Držimo trend oveće bebe, ne puno kao što su braća odskakali ali ipak veći od prosjeka….stomak za 25tj, glava za 24tj (ovo mi je komično jer ja sam dugačka, a nisam nit drobasta, nit punašna, a kamoli glavata! Zato se rugam da je na muža, on bar ima veću glavu )
    i procjena je mase 660 gr
    Šta je najvažnije, veli zatvorena, cervix 5cm. Znači ova bol je recimo od kičme, i neka je samo od tog bože hvala! Za to ću lako, mada još boli ko vrag, jedva sam sjela i digla se iz auta…
    Idem sad čitati zaostatke, danas sam cijeli dan u "out"-u bila, da vidim šta ima novog kod ostalih

Ma savrsenoooo! 😊
    Bas mi je drago da jos uvijek misli da je curica!
    A jos draze mi je sto je sve ok.
    Ajd sad mozes odahnuti! 😄👌
    Sve ostalo bude proslo! 

Kiki156
    22. Svibanj 2017. 21:26

Treca sreca bas je lijepa bebica, glavno da je sve ok! 😊
    Violeta mene komentiraju, ne pase im skoro nista sta radim 😂 Ili sam preaktivna, ili sam premirna, previse citam, previse se informiram, previse razmisljam, previse se brinem...sve sami dusebriznici i savjetodavci. A posebno oni sto se usporeduju, kao da smo svi isti i ako nije prema niihovom kalupu onda nije dobro. Bas mi je to na por no! 🙃 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.