Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    15. Siječanj 2018. 08:55

Yel

Sanjchi,
    Sinoc je oko 20h zaspao i u 22 vristanje ajme 🤢🤢, grcevi, oko 23 je zaspao i bila je mirna noc..
    Probat cu sad tako oko pol 8,8 kak si rekla…

Javi sta je dokica rekla 🤗

Yel ne stignem popratiti kakva je inace situacija sa bebicom, al ako ima grceve ili skok ne mozes mu narihtat, kad ga uhvati mora jednostavno proci, bar tako je nama bilo. A kad je proslo od cca 3.mj onda si je on sam odredio neke okvirne satove za spavanje, a ja sam se prilagodila, znaci, kad sam vidla da je u pola 8 previse nervozan za kupanje, pocela sam ga kupati prije. Al noci su nam jos uvijek razlicite, isprva se budio vise puta (svaka 2-3-4 sata), pa je pocelo po 2 puta, sad se vecinoma budi od pola 4 na dalje za jesti, al uvijek razlicito, pa mu dođe ko jedan dan da se probudi u 1, najede i spava dalje.
    S obzirom da smo i mi na ad, eto, tolko da znas da je i to normalno jer meni su znale mame reci "pa kako, moj je na ad jeo tocno svaka 4 sata", al eto nisu svi isti. Ja sam trenutno skuzila da nema smisla na vecer ga tjerati da spava, stavim ga u ljulju, dam mu igracku i igra se dok ne zaspi, obicno oko 21, onda ga uzmem i odnesem u kimbi. 

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    15. Siječanj 2018. 09:07

Ja malo citkaram da vidim sta ima kod vas☺
    Maca wauuuu koji beban 😍 pa ti si među zadnjima rodila, zaista je velik, momak i pol😉
    Yel A je pravi slatkač, joj, bas jos ima onu baby facu 😍, uhvatila me nostalgija kad sam ga vidla 😏
    Jel tm radi izvan HR? Pitam jer si napisla da ces pitat u HR. Ako je u DE, mm isto ide sad na porodiljni pa ak trebas kakve info tu sam. ☺

[OBRISANO] 15. Siječanj 2018. 10:57
  • Dena1009
    15. Siječanj 2018. 11:54

Yel

Hej Dena!
    Hvala na komplimentu 😘
    U HR radi, al sam napisala da se moze provjerit u HR human resources :D

Sanjchi, kod A nema pravila u klopanju, nekad na 3, 3 i pol, 4 sata jede…

Aha, ma na brzinu sam citala😅

• Mamuka
    15. Siječanj 2018. 13:03

Hedge s obzirom da je kakica tamnija za svaki slucaj se javi pedu.

[OBRISANO] 16. Siječanj 2018. 10:53

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    16. Siječanj 2018. 11:14

Sanjchi mislim da je prerano za zubice jos. Meni je micica prve dobila nakon 1. rodjendana a sa 2 miseca je toliko balila da bi baverin bio mokar toliko da si ga moga zacidit.
    Prvo izbiju donje jedinice pa gornje tako da ako se sta i krece treba biti po sredini vilice, ne previse ni desno ni livo jer su to sitni zubici i ne idu previse u stranu.
    Temp mjerena u guzi ti je za cili stupanj veca od prave tjelesne temperature, a u uhu 0,5 stupnjeva veca. Ona izmjerena pod pazuhom se smatra pravom trmperaturom. Po tome L nema temperaturu.
    I ne brini. Ne placu sve bebe kad im izbijaju zubici. Neke se razbole za svaki zubic koji im nikne a s nekima nema nikakvih problema. Nadajmo se da cemo svi bit u ovoj drugoj skupini 😂

luce <3
    16. Siječanj 2018. 12:06

Mamuka kako je Ivan?? Je li se smirio proljev?
    Ja sam jucer bila kod ginekologa i sve izgleda super, reka je da je stijenka jos uvik dosta tanka i da ne bi tribala dobit jos neko vrime... Imam nekakvi miom na povrsini maternice, al reka je da se ne tribam brinit da on sam po sebi ne znaci nista... Jos cekam samo da mi dodje nalaz papa testa... Nera je isla s nama u st i bila je predobra.... Isli smo u 9 i vratili se u 17h i bas sam zadovoljna, spavala je skoro cili dan... Mala skitnica, cim nije u kuci super joj je 

[OBRISANO] 16. Siječanj 2018. 13:28

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    16. Siječanj 2018. 14:08

Sanjchi, 0,5 stup manje ako mjeriš u guzu :) znači, 37,4... Diego je jednom imao 38 ili 38,5 ne sjećam se i nije bilo vrijeme za paniku... (zvala sam muževu rođakinju!)...
    Kako ste curke? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI