Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    19. Siječanj 2018. 12:27

luce <3

Mislim da cu odustat od uspavljivanja prije ponoc, svaku vecer s njom borba i onda se u ponoc samo izgasi…. 😣😣

Sretna 2 mjeseca 😀
    Ja mog stavim u krevetic kad ja idem u krevet. Nikad nije ista ura,al kako ga stavim tako zaspi,ili sam tamo guguce,smije se i nakon nekog vremena zaspi. Probudi se svako 3-4h za jelo i nazad u krevetic,isto ili odmah zaspe iki kroz par minuta kad se naprica sam sa sobom😂 Hvala Bogu s tim nemamo problema i toplo se nadam da ce tako i ostat!

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    19. Siječanj 2018. 17:22

maca1510

luce &lt;3

Mislim da cu odustat od uspavljivanja prije ponoc, svaku vecer s njom borba i onda se u ponoc samo izgasi…. 😣😣

Sretna 2 mjeseca 😀
    Ja mog stavim u krevetic kad ja idem u krevet. Nikad nije ista ura,al kako ga stavim tako zaspi,ili sam tamo guguce,smije se i nakon nekog vremena zaspi. Probudi se svako 3-4h za jelo i nazad u krevetic,isto ili odmah zaspe iki kroz par minuta kad se naprica sam sa sobom😂 Hvala Bogu s tim nemamo problema i toplo se nadam da ce tako i ostat!

Predobro. Hahaha.  Moja se zna probuditi i tak sama sa sobom usred noći i popričat malo. Ona si melje i melje. I onda ja kad vidim da je vrag odnio šalu se ustanem i dignem ju. Ali nema šanse da bi tako sama zaspala.... 

luce <3
    19. Siječanj 2018. 21:30

Maca hvala ti... Super kad oce sam zaspat, to je bas lipo... Moja tesko, par puta je sama zaspala ali navecer nema teorije...
    Danas smo bili na kontroli i sve je super. Ima 5770g i cjepili smo se, za sad to dobro podnosi, cila je pospana, vidit cemo sta ce vecer donit 

• Mamuka
    19. Siječanj 2018. 21:30

Luce sritna 2 miseca🤗
    Mene ne stra ista rec jer cim ja sta pohvalin on to odman pokvari al evo. Ima tjedan dana stavljan ga oko 10 na spavanje. Samo ga stavinnu krevetic a ja malo odmaram na krevetu dok zaspe. Nekad zaspe za 10ak min a nekad za pola sata. Nema pravila al ne ljuljuskan ga, ne nosam, ne mazin. Nista.
    Nadan se da ce tako i ostat. Bilo bi super.
    A dojenje nekako ide oko 9-9:30 pa oko 3-4 i onda svako 2-3 sata. Al po danu doji svako 2-2 ipo sata. Na 3 tesko da mozemo rastegnit. Kad doji u noci odman zaspe dojec tako da nema uspavljivanja. 
    Tako mi je i s micicon bilo sto se tice dojenja i spavanja
    Sinoc se dogodilo cudo. Dojio oko 9 ipo i ja sam ga u 5:15 stavila dojit u snu jer mi je liva sisa bila za eksplodirat. Nisan vise mogla trpit. Al podojio u snu i nastavio do 8 ipo. 
    Al zato cili dan ne spava. Ako zaspe 20ak min to je to i tako u par navrata. Nije lose volje nit ista samo momak misli da je dovoljno velik da po danu spava duze od pola sata.😂🙈
    Kako je prakticki budan od jutros 8 ipo (ne racunajuc ta spavanja od 20min) zaspa je ima 2 sata i ne mrda. Mi u kuci bucimo, jos sam ga malo potezala za usi da se budi pa da ga mogu lec u 10 al nista. Krmi ko veliki. Sigurno ce se brzo probudit i veceras prije ponoc nema spavanja za mamu 🙈🙈

• Mamuka
    19. Siječanj 2018. 21:39

Luce odlicno napredujete. Super!
    Ako temp ne dobije za 12 sati valjda ni nece. Al mozes joj preventivno dat malo paracetamola. Mozda 1,5ml dovoljno.
    Mislin da za to spavanje je j do bebe a malo i do nas. Valjda osjete koliko smo slabi na njih pa nas iskoristavaju 🙈
    Kod nas je s micicon bila vecernja rutins da bi nju muz sebi stavio na prsi i oni bi se mazili i tako bi i zaspala. To je jednostavno tako bilo prvih par miseci pa kad smo pokusali sa pola godine uvest spavanje sa ostavljanjem u kreveticu nije bilo sanse. Ona bi plakala pola sata i pols sata spavala. Nakon misec ipo te torture sam odustala i legla bi s njom da mi lezi na prsima i mazi se i zaspala bi za par minuta tako. 
    Vjerojatno se ona naucila na to mazenje i sam krevetic nije bio opcija. A inace je bas neka velika velika maza pa valjda i to ima svoj neki utjecaj.
    Misko nije bas neka maza. Kad ga mazim uopce ne ozgleda ko da mu je to bas nesto drago i da uziva. Al kad mu pricas i smijes se obozava. Eto ista mater i caca a dica drugacija. Svako dite je prica za sebe.

luce <3
    19. Siječanj 2018. 21:42

Mamuka hvala ti 😄

luce <3
    19. Siječanj 2018. 21:45

Ja isto mislim da oni osjete koliko smo slabi pa koriste priliku 😂 

[OBRISANO] 19. Siječanj 2018. 23:12

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 20. Siječanj 2018. 08:29
    maca1510
    20. Siječanj 2018. 18:08

Drage moje jel se koja od vas susrela sa atopijskim dermatitisom? Sinoc je malom na lice buknilo nesto kao pristici al samo na jednu stranu lica. I bilo je crveni,ujuteo vise nije bilo crveno al su pristici ostali i hrapavo mu je lice na tom mjestu. Do kad se dinetw cisti? Jel moguce da se jos cisti od hormona? Nekako ne vjerujem jer ne dojim pa i ne prima hormone. Sve me strah da ima AD 😣 

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI