Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 13. Siječanj 2018. 16:40

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

maca1510
    13. Siječanj 2018. 18:27

Yel premeden jeee!!!! 
    Sanjchi zeli sta brzi oporavak!! Mogu mislit koliko ti fali ali bolje za nju da je tamo!

url=https://daisypath.com]

luce <3
    13. Siječanj 2018. 18:28

Cure decki su vam pravi bomboni 😍😍😍

• Mamuka
    13. Siječanj 2018. 20:32

Maca ajme kako je narasta! bas je velik! Izgleda da njemu bocica bas godi jer raste ekspresno. 😊
    Yel koji smjesak ima A.😍
    Kazu da zadovoljne bebe spavaju sa rukicama podignutim uz glavu. Tog se uvik sitin kad vidim miska da tako spava pa bi je nekako odman srcu lakse. Mozda nije istina al to mi je nekakva moja “utjeha”, znak il sta vec. Kad to vidim pomislim pa ipak mu je dobro s nama 😂
    Sanjchi brz oporavak! Jel te bas gripa uvatila ili? Ima sad puno viroza koje su slicne gripi pa ako ti nije gripa onda to sta je kod sveki ti nece nista pomoc jer ako je virus dosa je i do nje. Al ne znaci da ce i nju zaboliti.
    Al lipo od sveki da je odvela jer tako bolesna bas i ne mozes bit predana maloj bebi.
    Za par dana bit ce to OK. Samo odmaraj. 

[OBRISANO] 13. Siječanj 2018. 20:49
    [OBRISANO] 13. Siječanj 2018. 20:55

maca1510
    13. Siječanj 2018. 21:24

To za rukice su i meni rekli. Ja kazem onda je moj jako sretno dijete,uvik spava rukicama rasirenim prema gore uz glavu 😇
    Mens.- joj ja nikad vise ulozaka nisam nosila nego u trudnoci. Zbog iscjetka od pocetka do kraja trudnoce, pa nakon poroda,pa sad opet zbog iscjetka. Jedva cekam da mi dode mens,odradim 5 dana i da vise skinema taj ulozak 😂 zaboravila sam kako je to bez😂

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 13. Siječanj 2018. 21:41
  • Mamuka
    13. Siječanj 2018. 21:42

Sanjchi bas nezgodno. Al za par dana sve prodje. Samo imaj na umu da je to za njeno dobro. A za njih se isplati sve. 😉
    Yel i ja sam dobila. Evo skoro mi i prolazi. Ni ovaj put nisam imala nekog prevelikog “odmora” od stvari unatoc dojenju.
    Al draze mi je jer ovako barem znam kad su mi plodni dani. A onako bi samo mogla zaradit jos jedan porodiljni i orije kraja ovoga 😂😂🙈🙈

[OBRISANO] 13. Siječanj 2018. 22:08

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI