I ja sam dobila M. A isto dojim. Evo, krvarila sam punih 8.tjedana, 2x je bilo stalo na 1 dan, taman da se ponaša i drugi dan opet krenulo. Ugl, bila sam kod ginekologice. Sve je u redu, maternica čista, ona je po nečemu zaboravila sam po ćemu, zaključila da je to M. Dakle 7 tjedana čišćenja i odmah tjedan dana M.
Ja cu tek sljedeci tjedan ba pregled i zanima me zasto prokrvarim cim nesto teze dignem...citaj nosim drva i ponekad malo sina od 16 kg😞 i odmah svjeza krv na ulosku...evo jucer opet nakon tjedan dana bez icega🤔
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja cu tek sljedeci tjedan ba pregled i zanima me zasto prokrvarim cim nesto teze dignem…citaj nosim drva i ponekad malo sina od 16 kg😞 i odmah svjeza krv na ulosku…evo jucer opet nakon tjedan dana bez icega🤔
Meni se slično događalo. Bude slabo i onda čim 1 dan više hodam/nosim kolica na 2.kat i slično odmah ko da si odvrnuo pipu. A ono, meni se suprug nakon par dana morao vratiti na posao, pa sam u početku većinom dane provodila noseći bebu s grčevima. Sad izgleda da se smirilo. Sretno na pregledu. Ne mogu vjerovati da sam odmah dobila M. Mislila sam da sam zaslužila nakon tolikog dugog krvarenja barem mjesec pauze. 😥
Hedge Nazalost sve ovisi od organizma do irganizma. Cula sam da neke nisu imale i po 2 god sta mi je ono SF.
Ni ja nisan te srice da malo odmorin id ulozaka. U 1T sam krvarenje imala 15ak dana a stvari dobila par dana nakon sto je to prestalo. Sada san krvarenje imala 6 tjedana i za neka 2-3 tjedna dobila stvari.
Nisam jos ni bila kod gina. Kad mi je napokon prestalo krvarenje bili praznici i evo samo sta su prosli dobila stvari. Narucit cu se sljedeci tjedan pa da to skinen s dnevnog reda.
Yel ako je sve u redu sraslo i ne osjecas nikakve probleme ne bi gin pregled triba bit ista gori nego prije. A niti bi kod pregleda tribalo puno cackat. To je poprilicno brzinski pregled. I koliko se sican meni je gin radila tada i papa test.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji