Kad smo kod pregleda ja idem sutra na g.pregled u st i vodimo malu s nama, nadam se da cemo uspit malo prosnjuvat po st i da ce bit dobra.... Ja jos nisam dobila M, a pristala sam krvarit nakon 4-5 tjedana, nadam se da je jos neci dobit... Ne fali mi

Hej cure da i vas malo posjetim! Yel kako si? Kakva je situacija doma? Pregled kod gin je bio uzv, pa rukom, i onda papa, na prvu je samo malo pecnulo 😊

Ja sam prvi put imala zaostalu posteljicu i bila na hitnoj kiretazi 10. dan od poroda i poslije toga vise nisam krvarila...mengu dobila nakon 8 mjeseci,drugi put sam samo 3 tj. krvarila, mengu dobila 4 mjeseca nakon poroda, a sad ne znam kaj se dogada...vidjet cemo. Brine me jer su mi 5 puta ponovili da nakon prestanka krvarenja ne bi vise smjelo bitj svjeze krvi a meni se vec nekih 4 puta ponovila svjeza krv nakon prestanka.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Pitanje za vas koje ste se već susreli sa prehlađenom bebom. Oke muči nas nos i kiše, nema temperaturu, ali danas joj se promijenila kakica. Ne znam jel to ima veze s nosom? Jel možda to guta pa izbacuje kroz stolicu?
Hedge da, prehladjenim bebama kod jace prehlade se moze i stolica prominit jer ne mogu lipo ni dojit ako
Im je nosic zacepljen.
A sekret obicno ide u disni sustav a ne u probavni pa zato i iritira na kasalj kad ga se nakupi u plucima i kasljom se zapravo izbacuje. Jedino ako iskaslje pa proguta moze doc u stolicu.

Hvala Mamuka, ma ja sam ju ulovila par puta da je uvukla šlajm i onda ko da sam čula da guta. A ono drek joj je sve tamniji i tamniji danas. Zadnje ovo je bilo baš tamno smeđe. Zvat ću sutra pedijatricu, ali eto čisto da pitam...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji