Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    14. Siječanj 2018. 17:15

Kad smo kod pregleda ja idem sutra na g.pregled u st i vodimo malu s nama, nadam se da cemo uspit malo prosnjuvat po st i da ce bit dobra.... Ja jos nisam dobila M, a pristala sam krvarit nakon 4-5 tjedana, nadam se da je jos neci dobit... Ne fali mi

Aurora1611
    14. Siječanj 2018. 17:17

Hej cure da i vas malo posjetim! Yel kako si? Kakva je situacija doma? Pregled kod gin je bio uzv, pa rukom, i onda papa, na prvu je samo malo pecnulo 😊

[OBRISANO] 14. Siječanj 2018. 17:40
    kleaiva
    14. Siječanj 2018. 21:33

Ja sam prvi put imala zaostalu posteljicu i bila na hitnoj kiretazi 10. dan od poroda i poslije toga vise nisam krvarila...mengu dobila nakon 8 mjeseci,drugi put sam samo 3 tj. krvarila, mengu dobila 4 mjeseca nakon poroda, a sad ne znam kaj se dogada...vidjet cemo. Brine me jer su mi 5 puta ponovili da nakon prestanka krvarenja ne bi vise smjelo bitj svjeze krvi a meni se vec nekih 4 puta ponovila svjeza krv nakon prestanka.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    14. Siječanj 2018. 21:34

Pitanje za vas koje ste se već susreli sa prehlađenom bebom. Oke muči nas nos i kiše, nema temperaturu, ali danas joj se promijenila kakica. Ne znam jel to ima veze s nosom? Jel možda to guta pa izbacuje kroz stolicu? 

• Mamuka
    14. Siječanj 2018. 22:13

Hedge da, prehladjenim bebama kod jace prehlade se moze i stolica prominit jer ne mogu lipo ni dojit ako
    Im je nosic zacepljen.
    A sekret obicno ide u disni sustav a ne u probavni pa zato i iritira na kasalj kad ga se nakupi u plucima i kasljom se zapravo izbacuje. Jedino ako iskaslje pa proguta moze doc u stolicu.

Barkleys
    14. Siječanj 2018. 22:27

Hvala Mamuka, ma ja sam ju ulovila par puta da je uvukla šlajm i onda ko da sam čula da guta. A ono drek joj je sve tamniji i tamniji danas. Zadnje ovo je bilo baš tamno smeđe. Zvat ću sutra pedijatricu, ali eto čisto da pitam... 

[OBRISANO] 15. Siječanj 2018. 08:07
    [OBRISANO] 15. Siječanj 2018. 08:34

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 15. Siječanj 2018. 08:41

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI