Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 22:54

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 22:55

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 23:00

[OBRISANO] 19. Prosinac 2017. 02:36
    [OBRISANO] 19. Prosinac 2017. 02:44
    [OBRISANO] 19. Prosinac 2017. 02:51
    [OBRISANO] 19. Prosinac 2017. 03:18
    [OBRISANO] 19. Prosinac 2017. 03:22
    [OBRISANO] 19. Prosinac 2017. 05:44
  • Mamuka
    19. Prosinac 2017. 08:14

Sanjchi nece bebi bit nista sto je jednom malo duze ostala ukakana. Zbog togane brini. Dogodi se al nije to nists strasno. Mozda tebe vise ljuti jer dragi neke stvari izbjegava, a to je vec druga stvar. Po meni dite je oba roditelja i ne prihvacam price ja to ne mogu, meni je to fuj i ostalo.... Ta nije ni meni super minjat usrane pelene ali minjan pa onda mozes i ti. Il budjenje u noci... s micicom sam bila u pocetku taj djir kao muz sutra radi i mora spavat bla bla bla... dok nisam skuzila da on pojma nema kad se budila, koliko je plakala i ostalo i onda san privrnila pricu. Kad se probudi za dojit OK ja cu jer jbg dojit je ne moze (nazalost 🤣) al to kad ona place zbog neceg drugog onda se redamo. Sorry nisi se naspava al bogme nisan ni ja.. Mozda ja necu na posa al nije ni da se izlezavam kuci. I radio je sve bez iznimke jer mislin da tako triba bit.
    Sad s miskom prvih 2-3 tjedna nije prisvlacio jer kao presitan mu je nekako i nikako se ne moze naviknit al onda san mu jedan dan rekla da nema vise toga i nek izvoli pocet prisvlacit. Par dana bi bila s njim dok je prisvlacio jer mu je bilo nezgodno pa kao ako sts zasteka da sam tu al to je to. Cak sad par noci kad je misko zeza za spavanje je i on nosa, redali smo se.
    Ne oslobadjan ga nicega jer to je njegovo dite ko i moje i ne znam zasto bi bio postedjen te ne bas tako lipe price oko bebe.
    Ispocetka su se cudili sto gs gnjsvim al mene to nije brigalo i rekla bi im da je to zajednicko dite i da nema tu musko i zensko i onda su pristali oko toga pilit.
    A te price muz zaradjuje vise i hrani obitelj..,, dok sam radila u Zg imala sam vecu placu od muzs tako da kod nas te price nije bilo, jednaki smo po tom pitanju, i podjele poslova po tom kriteriju ne prolaze. Od poslova koje mu ne pribacivan su kuvanje, pranje WCa i brisanje podova al kad nema druge i to odradi. 
    Yel tvoji svekiji su pravi gotovani. Dok se prica sve ce a kad triba radit nigdi ih. Stvarno su specijalci. Al jos malo i idete ca pa nekako iskuliraj.
    A to za pase i bebu.... Fuj bas fuj. Samo da A ne skupi nesto. Lipo je volit zivotinje al izjednacavanje pasa i ljudi je stvarno way tooo much za moj pojam... 
    Ova prica oko odojka je zbog krstenja ili?
    Mi smo rucak kad smo micicu krstili imali u restoranu i opet cemo. Ima nas previse i ne znam di bi drugo. Nema sanse da se s tim zezam po kuci pa da mi jos neko poslije pribotunava sta je radio... nema sanse. U restoran i gotovo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI