Hvala cure ❤️
Mamuka, Ivan je bas napredan 🤗, slatkis mali, neka neka sam nek papaju
Yel,sretnih vam mjesec dana😘😘Adrian ti je presladak i ljepo napreduje😍

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja sam stvarno zabrinuta za kilažu. U mjesec dana dobila je samo pola kg i 4 cm. Iako je pedijatrica rekla da je to još uvijek u granicama normale. A stalno je na sisi. Stalno. Nekad baš guta, a nekad se glupira. Pazim da posauga 1 do kraja, navečer dobije i dohranu i sisu za utjehu za spavanje. Ako zaspe na sisi budim ju.. Jednom sam se izdajala cijeli dan da pratim ml koliko pojede i pojede dovoljno. Ali cijelo vrijeme slabo dobiva. A kaka konstantno. Ima sigurno 7-8 pošteno pokakanih. Nekad odmah poslije dojenja...
A kako čitam kako vaši napreduju bude mi teško jer cijelo vrijeme mislim da je gladna :(
Hedgehog razumin te 100% jer je meni s micicom bilo slicno. Sve bebe oko nas su bile bucke a ona je bila OK al naspram njih je djelovala ko mrvica i to me sikiralo misecima. Al triba ukljucit malo vise mozak a malo manje srce mame u tim stvarima. Ako pedica kaze da je OK onda stvarno je. Bitno je opce stanje bebe a ne izolirat se samo na tezinu. Ako joj nudis jos a ona ne zeli, ali uredno ima pune pelene i ima normalan omjer spavanja i budnih perioda, dobre je volje i ne place stalno ja bi rekla da je to stvarno OK,
Cura samo ima brzi metabolizam i to kroz nju proleti pa se toliko ne deblja. Ali uostalom pa zar je stvarno bitno da beba bude buca??? Ne!
Da, slatke su kad su okrugle, buckaste i mekane al to je samo neki stereotip na koji smo navikli zahvaljujuc medijim al to ne znaci da je to prosjecna slika bebe. Po meni bas i nije.
Bitno je daj zdrava, da se normalno razvija s to sto je malo mrsavija nije problem. Gledaj na to tako da ima super probavu i mozda ce tako bit i kad bude velika i nece imat problema sa kilazom. 😉
Nadam se da sam te bar malo utjesila jer znam kako se osjecas jer sam i ja sve to prosla. Ali viruj mi da nije vridno tolike paznje. Meni ke sad glupo sto sam se toliko brinula jer stvarno svatko je prica za sebe i svaka je beba prica za sebe. 😉
Mene sad pak malo brine sto misko toliko dobiva na kilazi jer ako se nastavi tako debljat bit ce buco i to moze stvoriti probleme u razvoju motorike. Imat ce puno kila a kosti i misici nece bit dovoljno razvijeni da nose taj teret. Nijedna krajnost nije dobra.
Nama je ped reka da po njemu su najzdravije bebe koje se razvijaju po nekim prosjecnim/normalnim parametrima i tu bi se slozila s njim.

Hvala vam! Bila sam baš u depresiji zadnjih par dana zbog tih kila. Malo sam odahnula jučer kad je rekla pedijatrica da je to okej. Ali stalno sam bila u strahu da nije gladna. Doslovno čim zine stavljala sam joj sisu u usta. A kak nas je mučila ta probava/grčići sisa joj dođe i ko utjeha. Moram se malo opustiti jer ću ispaliti na živce. Ali ono, znate kako je. Prvo dijete. Pa je sve novo i stalno ste zabrinuti. Bar je tako meni.
Hedge sad kad pocnes davat vitamin D (ako vec nisi) prorijedit ce se kakanje pa ce mozda vise dobivat, moje su na pocetku kod svakog presvlacenja imale posranu sad il jednu dvi dnevno, nekad jednu u tri dana...bit ce to super
Izludit ce me ovi njen zacepljen nosic.... Po 4-5puta dnevno ga cistimo, ocistimo ga i dok je prisvucem i podojim vec cujem kako hropti... Danas sam kupila inhalator i sutra cu je probat inhalirat...

Mamuka, slazem se sa svime sto si napisala za Hedgehog 😉 I super Ivan napreduje 😉😉
Yel, preeeeeslatki heee

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji