Luce micica nas je istrenirala posteno a jos uvik se budi 2 put nocu ako ne i cesce 😂
Al muzu jos uvik tesko pada plakanje u noci. On ko da je sve to zaboravio.... a cini mi se da ni to sta vec skoro 3 godine ne spavamo normalno ne pomaze bas 😝
Yel drago mi je da ipak nije nista strasno sa tim osipom.
I super za izlazak. Lipo je malo izac vani iz kuce i bez svih. Nekad to bas coviku triba, bit malo sam. A cini mi se da si se ti bila zatvorila u kucu i uvatila sredjivanja a inace nisi bas bila taj tip pa coviku s vrimenom i to postane problem.
Ja sam do sad bila samo sa sestrom mami kupit umjetni bor i bilo mi je bas lipo, ko da sam ko zna di isla a ne u ducan obicni. Sutra idemo
U St al nije bas da mi se ide u centre. Ja bi mozda najvise volila malo se vani po zraku prosetat 🤣
Luce bome si dobro. Al to brzo prodje uz tablete. Dok nije e.coli sve ostalo je super.

Mamuka a jooooj, odmorit i naspavat cete se i vi za koju godinu... Kad odu na faks 😂😂
Sanjchi uuui gadno.... Obavezno uz antibiotik uzmi nesto da ti digne imunitet i nekakav probiotik da ne bi jos i gljivice navukla
Yel ja sam jucer isto isla u kauflanda sama prvi put po spizu i bila sam totalno izgubljena medju ljudima 😂😂😂

Sanjchi sreca u nesreci pa nije slipo crivo... A za dragog ti i svekra nemam komentara... Konzerva

Moj bome minja pelene i sudjeluje u svemu... Bio me doduse raspizdio jer je dvi veceri zaredom bio odsutan a ona je grozna od 20 do 00, mislim da je grcevi muce... Al inace je stvarno super
Jucer i danas mu se kad joj je minja pelene i popiskila i pokakila svugdi je bilo... Ja sam umirala od smija, sve je lipo ocistio 😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji