Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 16:07

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    18. Prosinac 2017. 16:29

Luce micica nas je istrenirala posteno a jos uvik se budi 2 put nocu ako ne i cesce 😂
    Al muzu jos uvik tesko pada plakanje u noci. On ko da je sve to zaboravio.... a cini mi se da ni to sta vec skoro 3 godine ne spavamo normalno ne pomaze bas 😝
    Yel drago mi je da ipak nije nista strasno sa tim osipom.
    I super za izlazak. Lipo je malo izac vani iz kuce i bez svih. Nekad to bas coviku triba, bit malo sam. A cini mi se da si se ti bila zatvorila u kucu i uvatila sredjivanja a inace nisi bas bila taj tip pa coviku s vrimenom i to postane problem.
    Ja sam do sad bila samo sa sestrom mami kupit umjetni bor i bilo mi je bas lipo, ko da sam ko zna di isla a ne u ducan obicni. Sutra idemo
    U St al nije bas da mi se ide u centre. Ja bi mozda najvise volila malo se vani po zraku prosetat 🤣
    Luce bome si dobro. Al to brzo prodje uz tablete. Dok nije e.coli sve ostalo je super.

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 16:50
    luce <3
    18. Prosinac 2017. 17:17

Mamuka a jooooj, odmorit i naspavat cete se i vi za koju godinu... Kad odu na faks 😂😂
    Sanjchi uuui gadno.... Obavezno uz antibiotik uzmi nesto da ti digne imunitet i nekakav probiotik da ne bi jos i gljivice navukla
    Yel ja sam jucer isto isla u kauflanda sama prvi put po spizu i bila sam totalno izgubljena medju ljudima 😂😂😂

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:44

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:47

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 20:54

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 21:56
    luce <3
    18. Prosinac 2017. 22:13

Sanjchi sreca u nesreci pa nije slipo crivo... A za dragog ti i svekra nemam komentara... Konzerva 

luce <3
    18. Prosinac 2017. 22:17

Moj bome minja pelene i sudjeluje u svemu... Bio me doduse raspizdio jer je dvi veceri zaredom bio odsutan a ona je grozna od 20 do 00, mislim da je grcevi muce... Al inace je stvarno super
    Jucer i danas mu se kad joj je minja pelene i popiskila i pokakila svugdi je bilo... Ja sam umirala od smija, sve je lipo ocistio 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI