Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 20. Prosinac 2017. 15:38
    luce <3
    20. Prosinac 2017. 18:24

Mamuka a nasmijala si me do suza 😂😂😂😂

luce <3
    20. Prosinac 2017. 18:56

Yel smisan je adrian skroz

• Mamuka
    20. Prosinac 2017. 19:50

Yel super za pregled. A lipo napreduje. Bas je medenkic 😊
    Evo mi bili na pregledu kukica i doktor kaze da ima kukice tromjesecne bebe, da je nalaz super. Opet za misec dana imamo kontrolu cisto opreza radi.
    I stavili smo ga na vagu. Zdero mali ima 5545g. On doslovno od prvog tjedna dobiva po danu 50g. 🙊🙊
    Luce moje nama ce tribat one prave mljekarske krave sta daju vise od 15l mlika dnevno jer kako je pocelo ovo dvoje sisavaca..... 
    nama je kosara od kolica poprilicno popunjena i samo molin Boga da nekako izdura do krstenja jer u crkvi je uzas hladno a nije bas da iman namjeru kupovat neku novu kosaru. 😥😥

[OBRISANO] 20. Prosinac 2017. 20:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    20. Prosinac 2017. 22:11

Mamuka super za kukice 👍👍👍
    Hahaha a morat cemo nabavit krave mlikare koliko jedu ova dva mala prasca 😂😂😂 prave male zderonje

luce <3
    20. Prosinac 2017. 22:14

Tribala si je vidit danas, vrime za jest i ja je stavim na livu sisu i skontam da sam joj tu dala zadnji put i idem je pribacit na desnu... Da si vidila taj plac i tu tugu sto sam je digla sa sise, pa uzivotu tako tuzan plac nisam cula 😂😂😂 mala gulozaca

luce <3
    20. Prosinac 2017. 22:15

Tribala si je vidit danas, vrime za jest i ja je stavim na livu sisu i skontam da sam joj tu dala zadnji put i idem je pribacit na desnu... Da si vidila taj plac i tu tugu sto sam je digla sa sise, pa uzivotu tako tuzan plac nisam cula 😂😂😂 mala gulozaca

• Mamuka
    21. Prosinac 2017. 00:40

Luce mogu mislit tuge. Najdraze na svitu si joj odnila. 🤣🤣🤣
    Ja uglavnom dojim lezeci na krevetu jer tako on ima najbolji polozaj i najmanje se naguta zraka pa stavljam pod ruku jastuk i ostavim ga na krevetu kako sam lezala tako da znam koja strana je na redu jer ovako ponekad stvarno zaboravim a s obzirom da on tako cesto doji meni sise nisu bas nesto nabrekle. Pogotovo poslijepodne. Ajd kroz jutro jos i jesu jer se akumulira kroz noc kad malo produzi spavat al poslijepodne ne vidis razliku.
    I kad je sisa skroz mekana i ispuvana kad on to dobro ocidi pocne mlatit glavom tamo vamo jer mu valjda ne pase kad je tako mlitava pa mu moram stisnut je da mu bradavica bude cvrsca da nastavi dojit..... moras bit kreativan 😂

luce <3
    21. Prosinac 2017. 01:15

Mamuka

I kad je sisa skroz mekana i ispuvana kad on to dobro ocidi pocne mlatit glavom tamo vamo jer mu valjda ne pase kad je tako mlitava pa mu moram stisnut je da mu bradavica bude cvrsca da nastavi dojit….. moras bit kreativan 😂

Ovako i moja isto 😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI