Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 17. Prosinac 2017. 22:35

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    17. Prosinac 2017. 22:46

Mamuka ja isto dajem jednu sisu po podoju i jos ostanr u njoj.... Sto ti kazes i moja je hlapljiva pa bolje da se malu duze muci nego da povraca... Osim od sride do sinoc je navecer imala epizode od 19/20 do 23/24 kad je non stop visila mi na prsima i ne bi je mogla vise drzat pa bi prominila strane 😂😂 ocito je skok bio jer evo vcrs je dobra, da ne ureknem 😂..
    Ona meni od pocetka super spava... Uglavnom odspava 3h rijetko rijetko kada odspava manje, a navecer mi odspava jednu turu od 5h i onda idu ture od 3h spavanja... 

• Mamuka
    18. Prosinac 2017. 00:32

Djizs onda ja ocito radjan neke sovice jer meni je 3 sats u komadu top. OK mozda jednom tjedno u noci se dogodi i 4 ure u komadu al to je to. Prva tura je 3 sata i kasnije svako 2 sata ako ne i cesce.
    Al ja sam zadovoljna jer kad se sitin micice i dojenja svako po ure.... e to je testiranje zivaca i strpljenja.
    Evo misko je maloprije dojio nakon uru ipo. Sad smo mirni do nekih 3 sata. Nadam se😅
    Nije ni cudo da se toliko deblja i raste kad ima 10-11 podoja dnevno..... 

luce <3
    18. Prosinac 2017. 00:44

Mamuka nije lako to izdrzat, pogotovo to s micicom...sricom pa si u trenigu od nje pa ti je sad lakse 😋😋😋 u nas je familijarno svi volimo spavat duuugo 😂

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 06:30
    [OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 07:34

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 07:35

[OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 09:35
    [OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 15:32
    [OBRISANO] 18. Prosinac 2017. 16:06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI