Mamuka ja isto dajem jednu sisu po podoju i jos ostanr u njoj.... Sto ti kazes i moja je hlapljiva pa bolje da se malu duze muci nego da povraca... Osim od sride do sinoc je navecer imala epizode od 19/20 do 23/24 kad je non stop visila mi na prsima i ne bi je mogla vise drzat pa bi prominila strane 😂😂 ocito je skok bio jer evo vcrs je dobra, da ne ureknem 😂..
Ona meni od pocetka super spava... Uglavnom odspava 3h rijetko rijetko kada odspava manje, a navecer mi odspava jednu turu od 5h i onda idu ture od 3h spavanja...

Djizs onda ja ocito radjan neke sovice jer meni je 3 sats u komadu top. OK mozda jednom tjedno u noci se dogodi i 4 ure u komadu al to je to. Prva tura je 3 sata i kasnije svako 2 sata ako ne i cesce.
Al ja sam zadovoljna jer kad se sitin micice i dojenja svako po ure.... e to je testiranje zivaca i strpljenja.
Evo misko je maloprije dojio nakon uru ipo. Sad smo mirni do nekih 3 sata. Nadam se😅
Nije ni cudo da se toliko deblja i raste kad ima 10-11 podoja dnevno.....

Mamuka nije lako to izdrzat, pogotovo to s micicom...sricom pa si u trenigu od nje pa ti je sad lakse 😋😋😋 u nas je familijarno svi volimo spavat duuugo 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji