Slazem se, nisam osoba koja radi veliku dramu oko svega, trudim se uvik bit 'hladne glave'...
Ne kaze se bezveze mala dica mali problemi, velika dica veliki problemi
Za espumisan pise da se prije ili uz svaki obrok moze uzet 25 kapi ja sam bila prvo krenila 1dnevno al nije bilo ucinka i onda joj dajem prije svakog podoja i smanjilo se povracanje...
Ovo je treca vecer da se borimo od 19/20 do 23/24 oce sisat al se pocne gurat pa plac, pa zaspe 10min pa oce sisu i tako u krug ... Sou program
Nadam se da cemo svi izbjec remencice i da ce kukovi bit dobri... Mene isto nervira siroko povijanje iako koristimo svedske pelene za to pa je jednostavnije ali isto...

Meni kad je patronazna fosls odma mi je skinula taj soroki povoj i rekla da ne treba to. Pedijatrica isto rekla tako da ga ja ne povijam. Kod nas krenuli grcevi i to bas jaki, mislim da cu sutra po espumisan.
Bio gaiu koristimo ali nije dovoljna ocito

url=https://daisypath.com]
Maca sto se biogaie tice nisam ni ja primjetila neki ucinak... Grcevi 😲😲😲

Hej cure 😘
Super vam bebice napreduju😘
Mi nisno davali K1 jer nam je muzeva rodjakinja rekla da od 1.1. su to poceli patentirat a do 31.12. se davao D3 od mj.dana 😊 A K1 ionako u bolnici prine kad se rode...
Mamuka, ma jok! Ti si mislila sa cr mu ostat za kasnije 😂😂😂😂😂 ne ide to tako 😂😂😂😋😋
Diego je bio na cijepljenju.... jadnicak... ima 6400g i 64,5cm... porodj.tezina 3590g a otpusna 3330g... kazu da suuuper napreduje

Maca za mi je zbog grceva. Mi nemamo grceve jos, hvala Bogu. Mozda nas zaobidju. Al sigurna sam da nije bio gaie da bi bilo i toga jer ovaj mali je toliki zdero to je strasno.
Ako uzimate jos AD i to potpomaze tome jer je ono teze za crijeva.
Kako stojite sa dojenjem sada?
Nas ped je veliki pobornik sirokog povijanja tako da ne skida to tek lako. On kaze da su radili neko ispitivanje koje je pokazalo da veliki postotak ljudi koji imaju problema sa kukovima ko bebe nisu imali siroki povoj. Kod curica jako inzistira na tome zbog trudnoce i poroda. Micica je skoro 3 miseca imala siroki povoj i sama sam ga skinula jer vec je bio 6. mjesec i bilo joj je vruce.
Barbs super je Diego, pravi momak 😉
Nadam se da ce proc brz temperature.
Yel bas koma sto ga tako muce grcici. Mislim da su svi probiotici na uljnoj bazi. Nisam 100% sigurna al mislim da jesu. A da probate tiba kapi ili homeopatiju gas&colic od homeolaba??
Mi koristimo bio gaiu i tibu zajedno. Grceva nemamo, ali zrak se time ne moze sprijecit.
Kako si ti, kako ste ti i dragi? Svekiji?

Barbs Diego lipo napreduje
Yel drago mi je da se pomalo opustate i snalazite... Prekrasan je

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji