Bbrletic,idem kod Finderlea...on me gledao nakon prometne nesrece,upoznat je sa situacijom i ima iskustva sto je meni najbitnije zbog mioma. Gledala sam ici u smjenu nekog iskusnijeg bas zbog toga pa zato i ne idem sutra na dan termina nego tek u cetvrtak... jer mene iskreno nije strah poroda,bio on prirodan ili cr,strah me toga sto se nezna kako ce se miom ponasati a ne zelim komplikacije,mucenje bebe,nepotrebna krvarenja i sl. Rizike koje on dodatno nosi.

Bbrletic,preslatkiiiiii steeeee....
Evo Luce je prva,mi ostale cemo joj se pridruziti u hodu...🤣

Evo mene s pregleda,
Beba je dobro, glava joj je skroz nisko, plodna voda je bistra i otvorena sam 3prsta….opet me malo sirio cak sam malo i krvarila, al nije strasno (s obzirom sta me tek ceka 😂😂) sutra opet moramo na ctg, prekosutra opet gleda plodnu vodu i pregled
Jeeej. 3 prsta! Joooj, super. Znači, vikend, ha? Ja sam vršak prsta. Vršak. I tako već mjesecima. Ko da mi je netko ulio cementa u cerviks. XD
Giovi - držim fige da sve bude u redu!
Bbrletić - ajme Petra je medena. A za patronažnu, imam osjećaj da ću tako i ja. Da bude sve po špagi kad dolazi. Imam osjećaj da će mm tu najviše nadrapati xD
Bbrletic,idem kod Finderlea…on me gledao nakon prometne nesrece,upoznat je sa situacijom i ima iskustva sto je meni najbitnije zbog mioma. Gledala sam ici u smjenu nekog iskusnijeg bas zbog toga pa zato i ne idem sutra na dan termina nego tek u cetvrtak… jer mene iskreno nije strah poroda,bio on prirodan ili cr,strah me toga sto se nezna kako ce se miom ponasati a ne zelim komplikacije,mucenje bebe,nepotrebna krvarenja i sl. Rizike koje on dodatno nosi.
Finderle me porodio,predivan doktor s puno strpljenja,ma bit ce to ok vidjet ces i jos imas dobrog doktora......

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Wohoo znaci Luce cini se da si ti sljedeca 😀😀
Hedgehog i u mene je ko u tebe,od 26.tt vrsak prsta 😂 sutra imam pregled pa cemo vidjet ima li promjene. Ja neman nikakvih naznaka,tegoba,imam osjecaj kao da nisam ni trudna. Spavam ko beba,sinoc se nisam niti na wc digla, mali je aktivniji nego ikad prije...ja mislim da ce mene samo odjedanput prisic i da ce bit sta je ovo 😂 ili mu se jos ne da vanka

url=https://daisypath.com]
Bbrletić - ajme Petra je medena. A za patronažnu, imam osjećaj da ću tako i ja. Da bude sve po špagi kad dolazi. Imam osjećaj da će mm tu najviše nadrapati xD
Hvala cure😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Wohoo znaci Luce cini se da si ti sljedeca 😀😀
Hedgehog i u mene je ko u tebe,od 26.tt vrsak prsta 😂 sutra imam pregled pa cemo vidjet ima li promjene. Ja neman nikakvih naznaka,tegoba,imam osjecaj kao da nisam ni trudna. Spavam ko beba,sinoc se nisam niti na wc digla, mali je aktivniji nego ikad prije…ja mislim da ce mene samo odjedanput prisic i da ce bit sta je ovo 😂 ili mu se jos ne da vanka
Mene sinoć baš ono dobro pralo. Znalo me već i prije uhvatiti tako pomalo. Ali sinoć sam već mislila jel to to XD Ali se smirilo. Tješim se da sam bar zaslužila 1 prst! XD
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji