Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    10. Studeni 2017. 21:17

Maca i ja san te natpise isto vidila po rodilistu i isto mi je to super bilo, al sta ces neki ne znaju ni citat... 
    Sanjchi zao mi je zbog bolova.... 

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 21:17

Ajme Mamuka. Harmonika falila 😂😂 užas

Ja sad pokrenula opet aplikaciju. Na nešto vise od 5 minuta su. I čim nest pojedem trčim na wc. I žedna sam ko pas. 

• Barbi13
    10. Studeni 2017. 21:18

Mamuka

A cure moje drage velikih dogadjanja na našem forumu! 😂😂
    Hope i jesi išla ili još čekaš??
    Mc_mouse čini mi se da ćeš ti još otic na večeru prije nego u rodilište 😂😂
    Maca jel sve pod kontrolom??
    Luce ova “tvoja” je cvaknuta po temelju. Muž, mater i mali su joj bili 2 ipo sata u posjeti. A onda još su došle 4 prijateljice. E moj Boze cirkusa. Ko cigani, samo je harmonika falila. Poludila san! Mali se unervozio i nikako ga nisan mogla umirit pa san sisu izvadila prid
    svekolikom publikom.
    Daj mi Boze strpljenja da izdrzim i u ned idemo kući 😂

Veselo kod tebe Mamuka.....😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 21:19

Ajme Sanjchi. Dobro pa nije posteljica sva sreca. A zašto antibiotik? Nisam skužila. Nest je upaljeno ili? Sorry ako sam fulala. 

luce <3
    10. Studeni 2017. 21:21

Neko je bio pita za bocice, ja sam uzela 2plasticne od tommee tippee. Ne zna koja je razlika između staklenih i plasticnih, al ja sam uzela plasticne jer su lakse pa kad beba pocnr hvatat i njoj ce bit lakse i ne mogu se razbit ako padnu ili stogod... 

[OBRISANO] 10. Studeni 2017. 21:27
    Barkleys
    10. Studeni 2017. 21:49

Mc mouse, kakvo je sad stanje? 

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 22:00

Sad je opet vratilo se na 10 minuta. Zbunjena sam 🤔

Barkleys
    10. Studeni 2017. 22:11

Ajme mc mouse, definitivno je krenulooo. Jel jako šarafi? Djeluješ smireno. Držim fige da što dulje ostaneš doma :) 

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 22:18

Pa neki bude bolniji, a neki manje. A Tonija osjetim pa sam smirena. Vodenjak je na mjestu 😂 Imala sam isto neke sluzave komade. Nemam blage. Al sad cekam da prođe idući trud pa cu si namazati dvije šnite kruha sa linoladom i popiti mlijeka 😂😂😂 gladna sam i spava mi se. Al ovo mi remeti san pa Nikak da utonem kak spada. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI