Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    03. Prosinac 2017. 06:13

Sretnoooo Kleaiva!!! Daaa, svi budni,vidi se da sve imamo bebice kose su gladne 😂

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    03. Prosinac 2017. 09:23

Maca a sta da doji, kako bi ga nahranila. Pa najbolje da i ti s njim lezis pod plavim svijetlom. Mislin stvarno....😏😏
    Curica koja je bila s nama je isti bila na dohrani ali mama je nju isto vadila da je stavi na sisu pa poslije bi dobila i dohranu. Doduse obe smo bile iskusne mame pa nit smo previse pitali nit su nas sestre previse gnjavile. Mozda je do toga.
    Kleaiva  sritno! Nadam se da si vec gotova i da se mazite 🤗😊😊

• Mamuka
    03. Prosinac 2017. 09:26

ja najcesce nisam ni budna dok misko podoji. Zaspem i probudim se nakon nekog vrimena kad on vec zavrsi. Jednostavno mi je premalo tih 5-6 sati spavanja i ne mogu ostat budna. Jedva se dignem po njega u krevetic i vratim ga nazad 😅😅

barbs
    03. Prosinac 2017. 10:43

KLEAAAAAAA, KAKO JEEE???? 😍😍😍😍😍😍😍
    Sreeeetnooo 😍😍😍😍

• Mamuka
    03. Prosinac 2017. 11:40

Maca idete li kuci danas?

maca1510
    03. Prosinac 2017. 11:59

Mamuka

Maca idete li kuci danas?

Daaa! Taman mi rekli da nas pustaju kuci. 
    Ajme umrla sam od smiha na onaj komentar da sam mogla i ja lec s njim ispod lampe,abahababhahah,ja i cimerica se zezale da bi to bila odlicna opcija za besplatni solarij😂 cice su mi nabukle na broj 5 barem,odma sam se sitila tvog komentara da izgledaju ko cice od Nives Celzijus😂😂😂 probala malog stavit al nece,mozda je bia pregladan,ali sam izdojila pa mu dala. Sad cemo mi doma to na miru, bit ce mu na izvolte lad pozeli😂 kako je Ivan? I micica mala jel ga skroz prihvatila? 
    Kleaiva-nadam se da se mazis vec sa svojom bebom 😀😀

url=https://daisypath.com]

luce <3
    03. Prosinac 2017. 12:26

Maca super sto idete kuci!!😁

Barkleys
    03. Prosinac 2017. 12:47

Maca - ni moja neće kad su a la Nives sise, meni to zna biti ujutro,budu napete ko puška,  ona gladna ko vuk a neće sisu pa moram prvo malo izdojiti da popusti pritisak pa tek onda dama želi primit sisu XD XD XD super za izlazak, nadam se da je tata pripremio šibu i čizmice za Nikolu :) 

Barkleys
    03. Prosinac 2017. 12:48

Mamuka

ja najcesce nisam ni budna dok misko podoji. Zaspem i probudim se nakon nekog vrimena kad on vec zavrsi. Jednostavno mi je premalo tih 5-6 sati spavanja i ne mogu ostat budna. Jedva se dignem po njega u krevetic i vratim ga nazad 😅😅

Hahaha. Carice XD 

• Mamuka
    03. Prosinac 2017. 12:58

Maca super da ste free. A to za nabrekle sise pazi da ne dobijes upalu. Cim osjetis zatezanje ako bebac nije za dojenje malo se izdoji da ti pusti pritisak. Cisto da budes on safe side. Ne daj Boze upala.
    Ja cim osjetim zatezanje popustam bilo izdajalicom il miska pristekam i neman problema. Ni prvi put a ni sad.
    Bebama kad je sisa napeta je tesko i uhvatit i povuc zato mozda da i prije nego sto ga stavis malo izdoji da omeksa da je njemu lakse. A kad se navikne neces to morat ni radit. Sad dok jos ne zna bi bilo dobro to napravit.
    I jedan savjet za kucno ponasanje oko dojenja. Ne slusaj nikog nego sebe jer ti ces najbolje znat/osjetit kako i sta triba. Te price da je gladan cim zaplace i da mozda nemas dovoljno mlika il nije mu dovoljno jako ako bude vise plaka isto zanemari.
    Meni je najbolje otic u sobu i na miru to obavit bez sto komentatora i nekako im dat do znanja da nije bas da mi triba publika dok doji a nit su mi sise za izlozbe. 😉😉
    Ivan je dobro. Nekidan san bila rekla da kao se sniruje stanje sa stomakom pa je tu vecer bio cirkus tako da necu vise nista govirit ni hvalit ga. Ok je 😂
    Micica svakim danom sve bolja. Oce ga pomazit i ljubit i drzat al najdraze joj ga probudit. Cim vidi da spava ide ga mazit i cackat po njemu. U djiru je doktorice Plisko i lijecenja tako da ga pokusava i lijecit al to jos uvik sprjecavamo na vrime. 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.