Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Listopad 2017. 16:56

Ne znam tko sutra ima pregled ali sreeeeetnooo svimaaa 

• Mrvica
    08. Listopad 2017. 17:03

Prematalica - Ma morat cu na komodi.. onako naopako kako je na onoj slici sto je Yel stavila. 
    Stavila bih ju ja na kindic ali imamo stokke (dobili ga) pa nece stati na njega...

Ovakav..
    Ovakav..
  • Mrvica
    08. Listopad 2017. 17:05

barbs

Ja imam prematalicu kakvu je Yel stavila i s bocne strane stojim i sasvim se dobro bebu moze presvuci dok mi s prednje strane nema smisla jer nije beba toliko mala

E to me zanimalo.. kako to funkcionira, da li netko tako koristi.. hvala ti 😚
    Imas li neku policu iznad s potrepstinama za prematanje ili vadis iz ladice?

• Mrvica
    08. Listopad 2017. 17:08

Yel

Mrvica, woooow koja fotka, predivno…

Fotka je s neta 😊 i da preslatko je. Nas je kindic u kutiji jos 😁

• Mrvica
    08. Listopad 2017. 17:14

Yel da, ti si si zagradila prilaz... morat ces naci drugo rijesenje. Pretpostavljam da nemas mjesta negdje drugdje u sobi.. ili probaj ovako kako si mislila.. da strsi prematalica.. mozda mozes izraditi po mjeri drvenu podlogu po mjeri prematalice
    .bilo bi cvrsce (ali bi zaklanjalo pristup prvoj ladici). Takvu drvenu podlogu ima ikea ali ne znam je li upotrebljiva jer je njihova radjena da se namontira na odredeni ormar njihov..

• Barbi13
    08. Listopad 2017. 17:27

Mrvica

Yel

Mrvica, woooow koja fotka, predivno…

Fotka je s neta 😊 i da preslatko je. Nas je kindic u kutiji jos 😁

Jako ljepo

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    08. Listopad 2017. 18:23

Yel - pretpostavljam da ne možeš kinderbet okrenut okomito ili tv pomaknuti barem da staneš sa strane?

Mislim da možeš i ovako mijenjati pelene, da ne moraš stajati bočno, nego da ti je beba bočno dok stojiš. Sam se moraš malo ispraksat. 

• sretna
    08. Listopad 2017. 18:51

Nemoj da ti spizva strsi van bez tvrde podloge jer ce ti dijete i sve skupa sletit na pod. Najnormalnije se moze presvuc dijete da timstojis ispred komode tako kako.je na slici, a dojete ti.je bocno kad vec ne mlozes stati na stranu. Vecina komoda je na taj princip i ja ju imam i oresvlacila sam ga i bocno i ispred bez ikakvih problema

kleaiva
    08. Listopad 2017. 18:52

Yel i Bebuska puno hvala za raspored dr. u TA Merkur😊 Sigurno cu izbjegavati ici krajem tjedna her je uvihek guzva, a isto rako cu izbjegavati dr. Žanu jer s njom imam uzasna iskustva s prvog poroda😅 Ostali su mi svi super tako da mi je svejedno kome dopadnem...mislim da cu ja ponedjeljak odabrati pa cemo vidjeti. Prislu trudnocu ponedjeljkom je bio dr. Roki  i on mi je odlican bio😊 Dr. Stasenko isto predivna zena , ma kad razmislim svi su mi bili super osim Zane😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    08. Listopad 2017. 18:56

Sto se tice prematalice trebalo bi presvlaciti s bocne strane...tako je zamisljeno😂 ja sam drugo dijete presvlacila na krevetu ali sam sjela uz njega i obavila😂 Nije mi kicma stradala. 
    Sad vise nemam ni komodu pa jos smisljam rjesenje za robicu...mislim da ce dio na police u sobu a ostatak sto ce duze stajati kod klinaca u sobu u ormar.
    Isto za pelene imam dzepice koje si zavezem za krevetic...platila 25 kn u ikei😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.