Cure koje su pitale za raspored dr u merkuru, c/p -am sa foruma:
Kad sam ja isla, utorkom je bila Flisar, sri Zana Zegarac, cet Leder, a pet Zmijanac Partl. Jedino ne znam tko je ponedjeljkom. A sad raspored se moze izmjeniti ukoliko je pojedini doktor odsutan ili sto drugo
P.s.ni ja nisam vidjela raspored vec znam po svojim pregledima i pricama drugih trudnica. Bila sam i uto i cet i pet, a za sri mi je rekla jedna trudnica.
Ponedjeljkom je dr stasenko u ambulanti za rizicnu trudnocu (isto mjesto al prva soba lijevo), "obicne" trudnice idu u one sobe u sredini, ne znam ko tamo bude od doktora...
Toplomjer mi uzeli Braunov Thermoscan 7 za uho.
Kamilica ili bilo kakav drugi napitak uključujući i vodu je nepotreban isključivo dojenom djetetu jer mu ispire zaštitni sloj u crijevima koje mu daje vaše mlijeko.
Sanjchi beba se spuštaaaa 😍😍😍 da te utješim ni kod mene nema epi osim cr ako si ti to napisala. 😂😂
Sretna drago mi je da je super bilo u svatovima 😁😁
Cure jutro vam zelim...evo i kavice ako netko zeli...
Meni neki dan poceli stizati paketici sa wisha i ebaya. Na ebayu sam narucila onaj baby phone i jedva cekam da dodje da vidim dali valja sta...
Kao sto sam napisala,nama su radovi u nasoj sobi bili gotovi ali se jucer u dnevni stavljao laminat pa nam je sad opet zakrcena soba. Ali to cu ovaj tjedan rijesiti...ja kada se tako nesto radi onda radim generalku do najsitnijeg detalja pa ce to potrajati. Mi zivimo sa svekrom koji je zivio sam pa onda to sve treba detaljno oprati,urediti,pobacati nakupljene gluposti i sl. Ali se bas veselim kada sve stavim na svoje mjesto i poslozim i pocistim pa stan bude kao nov.
Neznam kad da zovem za pregled u TA
Sutra mi je termin. Ako prodje i nista nebude.onda u ponedeljak da zovem ili sta.
Meni su rekli na dan termina doc bez narucivanja
Meni je moja gin. rekla ako do nedelje nebude nista onda da zovem u TA.
A sad neznam kad da sutra ili da pricekam do pon.
Jel ja jos nisam ni jednom bila u bolnici u TA
Do sad sam isla na preglede kod svoje gin.
Kod koje si gin? Doris ili Sneze?
Sneza drzi trudnice do kraja. Jel ti dala gin uputnicu za bolnicu? Jesi dobila broj za narucit se u pulu.?Imam ga ja ak ti treba.376-600.
Bolje danas nazovi i reci da si u terminu i da se hoces naruciti.. kad vide da si 4ott onda te odmah naruce isti dan ili dan poslije.
To ti je kad udjes u bolnicu, ginekologiju, 3 vrata na lijevo. Pise kalio, kardio… nesto.. ne sjecam se..
Kod sneze. Dala mi je uputnicu sad kad sam bila na pregeldu zadnjem. Nazvat cu
Ovako vam je izgledalo kada muskarac koji pusi i zivi sam 30god i onda dodje trudnica koju peru hormoni i kao odred za cistocu oriba sve... potrosila sam skoro cijelu bocu permentala za oprati ovo i sve ispod elemenata u kuhinji gdje se nakupilo toliko masnoce da je to bio uzas. Zeznula sam se jedino sto dok sam cistila nisam stavila masku na usta nego samo majicu pa sam dobila nekakvu alegijsku reakciju po licu pa sam morala po neku kremu. Ali sad znam da je i to cisto pa mi gust samo odrzavati... bome ona da trudnice imaju potrebu savijanja gnijezda je istinita...
Dojenje i caj ili.voda...svugdje ce te procitat da im nista ne treba osim cice, ali kao sto je netko napisao, meni je to nepojmljivo i je slazem se s tim da im mlijeko sluzi i za zed i glad i sve. Tako da sam ja svom davala malo caja od komoraca hippovig naravni nezaserenog.
Na kraju, moj savjet je da slusate svoj unutarnji glas i tako postupite bez obzira sta mi sve rekle i sta vi sve procitale. Svatko ima svoje misljenje i najbolje da se njime vodi.
Giovi - oooo znam. Mi smo na ljeto krečili i radili generalku cijelog stana. Znala bi nešto oribati i onda zadovoljno sjediti i gledati to. :D
Sad se spremam od ponedjeljka opet to talk u početi raditi jer su nam sve stvari za bebu kod moje mame pa da ih pomalo nosimo doma.
Ali ja nosim rukavice i pazim da luftam. Daj se pazi, pogotovo sad pred kraj...
E i super su vam cipelice. *. *
Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače... koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D
Dojenjei caj ili.voda…svugdje ce te procitat da im nista ne treba osim cice, ali kao sto je netko napisao, meni je to nepojmljivo i je slazem se s tim da im mlijeko sluzi i za zed i glad i sve. Tako da sam ja svom davala malo caja od komoraca hippovig naravni nezaserenog.
Na kraju, moj savjet je da slusate svoj unutarnji glas i tako postupite bez obzira sta mi sve rekle i sta vi sve procitale. Svatko ima svoje misljenje i najbolje da se njime vodi.
Potpisujem 😃
Nije mi dobro stavilo, potpisujem ovaj dio: Na kraju, moj savjet je da slusate svoj unutarnji glas i tako postupite bez obzira sta mi sve rekle i sta vi sve procitale. Svatko ima svoje misljenje i najbolje da se njime vodi.
Giovi ajme meni, podsjeća me na Odred za čišćenje. Fuuuuuuuuj 😫 Svaka čast :)
Sortiraj odgovore
Najstariji