Ma imala sam ja rukavice i omotala si majicu oko nosa i usta i otvorila sirom prozor ali uzalud mi to kad sam se zavlacila unutra i ispod elemenata a tamo nema gdje pobjeci te pare. Ali to sam rijesila,sad mi ostale samo prasine,paucine,nakupljene sitnice i pizd...za pobacati i sl. Ovo tvrdokorno sam sve rijesila...
Sto se tice brojeva cipelica,ja sam narucivala od 0-9 ili 18mj. Ne sjecam se sta je pisalo. I ovako su to samo za sminku i meni za gust tako da mi sad brojevi nisu bitni bas. Ako nista drugo,stavim ih na privjesak
E i super su vam cipelice. *. *
Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D
Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu
Ne, pardon, sa 2 godine je nosio 23/24, a sa oko godinu i pol je 21/22
Cure stomacici su vam slatki, uzivajte u trudnoci i mazite busice, meni to cak i nedostaje i kad me lupo i stuco hehe
Sretna slazem se s tobom da svaka svoje unutarnje slusa 😉😊
Napokon stigao krevetic sutra cemo ga montirat bas sam sretnaaaaaaaa😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi, haha taktiziras.
Cula sam da nije dobro cesto kupati.
A susenje…ajme, velikoj treba dva tri dana da se posusi (a vlazno krzno smrdi 😖)
A nista. Vlazne maramice i sprej.
(Igraju se na livadi do potoka pa tko zna ceg sve ima na njima)
Yel opet te ljute tvoji,neki dan kad si rekla radovi krenuli bila sam sretna zbog tebe a sad opet zezaju😨
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Napokon stigao krevetic sutra cemo ga montirat bas sam sretnaaaaaaaa😆
Suuuuper 😄
E i super su vam cipelice. *. *
Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D
Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu
Dobro ajde nije strašno čuvati čizmice godinu dvije :) :) :) :) Ma dobili smo ih na poklon od frendica koja nije mama a bile su joj slatke...
Sanjchi, haha taktiziras.
Cula sam da nije dobro cesto kupati.
A susenje…ajme, velikoj treba dva tri dana da se posusi (a vlazno krzno smrdi 😖)
A nista. Vlazne maramice i sprej.
(Igraju se na livadi do potoka pa tko zna ceg sve ima na njima)
Ej, znam da ti ne pada na pamet trošiti novce na tuđe životinje, ali imaš u DMu nešto kao suhi šampon za pse. Nisam nikad koristila. Ali eto možeš vidjeti cijenu i kak to funkcionira.
Sortiraj odgovore
Najstariji