Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    08. Listopad 2017. 11:13

Ma imala sam ja rukavice i omotala si majicu oko nosa i usta i otvorila sirom prozor ali uzalud mi to kad sam se zavlacila unutra i ispod elemenata a tamo nema gdje pobjeci te pare. Ali to sam rijesila,sad mi ostale samo prasine,paucine,nakupljene sitnice i pizd...za pobacati i sl. Ovo tvrdokorno sam sve rijesila...
    Sto se tice brojeva cipelica,ja sam narucivala od 0-9 ili 18mj. Ne sjecam se sta je pisalo. I ovako su to samo za sminku i meni za gust tako da mi sad brojevi nisu bitni bas. Ako nista drugo,stavim ih na privjesak 

Giovi
    08. Listopad 2017. 11:16

Ovo je gore od odreda za cistocu...

• sretna
    08. Listopad 2017. 11:18

Hedgehog

E i super su vam cipelice. *. *

Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D

Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu

• sretna
    08. Listopad 2017. 11:27

Ne, pardon, sa 2 godine je nosio 23/24,  a sa oko godinu i pol je 21/22

violeta1
    08. Listopad 2017. 11:40

Cure stomacici su vam slatki, uzivajte u trudnoci i mazite busice, meni to cak i nedostaje i kad me lupo i stuco hehe
    Sretna slazem se s tobom da svaka svoje unutarnje slusa 😉😊

• Barbi13
    08. Listopad 2017. 12:12

Napokon stigao krevetic sutra cemo ga montirat bas sam sretnaaaaaaaa😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    08. Listopad 2017. 12:32

Yel

Sanjchi, haha taktiziras.
    Cula sam da nije dobro cesto kupati.
    A susenje…ajme, velikoj treba dva tri dana da se posusi (a vlazno krzno smrdi 😖)
    A nista. Vlazne maramice i sprej.
    (Igraju se na livadi do potoka pa tko zna ceg sve ima na njima)

Yel opet te ljute tvoji,neki dan kad si rekla radovi krenuli bila sam sretna zbog tebe a sad opet zezaju😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    08. Listopad 2017. 12:44

bbrletic13

Napokon stigao krevetic sutra cemo ga montirat bas sam sretnaaaaaaaa😆

Suuuuper 😄

Barkleys
    08. Listopad 2017. 12:52

sretna

Hedgehog

E i super su vam cipelice. *. *

Jel netko zna te brojeve cipela, dobili smo čizmice broj 22, kužim da su one već za hodače… koliko moramo čekati da ih možemo obući? :D

Ako me sjecanje dobro sluzi, L je broj 22 nosio sa 2 godine. Sada sa 3.5 je na 27/28 ovisno o kalupu

Dobro ajde nije strašno čuvati čizmice godinu dvije :) :) :) :) Ma dobili smo ih na poklon od frendica koja nije mama a bile su joj slatke... 

Barkleys
    08. Listopad 2017. 12:55

Yel

Sanjchi, haha taktiziras.
    Cula sam da nije dobro cesto kupati.
    A susenje…ajme, velikoj treba dva tri dana da se posusi (a vlazno krzno smrdi 😖)
    A nista. Vlazne maramice i sprej.
    (Igraju se na livadi do potoka pa tko zna ceg sve ima na njima)

Ej, znam da ti ne pada na pamet trošiti novce na tuđe životinje, ali imaš u DMu nešto kao suhi šampon za pse. Nisam nikad koristila. Ali eto možeš vidjeti cijenu i kak to funkcionira. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.