Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Listopad 2017. 13:06

Sretna, neka si uzivala!! 
    Slazem se... na kraju krajeva, svatko treba slusati sebe...
    Lijepe papuciceeee!! 

barbs
    08. Listopad 2017. 13:10

Super je ona slika s riflama! ahahhah 
    Giovi, ulalaaaa, lijepp napredujete!! 
    Eto nas na suncu. Muzeva rodjakinja je rekla da je mrvicu jos tamniji i da izadjem na sunce s njime... s time da sam i planirala...
    Eeee, kuma mi je donijela steznik gace iz Lisce... yjest da sam platila 250kn aaaaaliiii cu iz iznositi... Samooo da nadjem negdje povoljnije da mogu mjenjati...

barbs
    08. Listopad 2017. 13:11

Bbrletic, wuhuuuuuu, suuuupeeeeerrrrrr za krevetic!! 
    Mom, i?? Jesi li zvala??

violeta1
    08. Listopad 2017. 13:41

Akcijaaa 😊😊 Jaoo i ja bi islaaa a ne bi bas malog vodila grr samo da mi je blize ufff

barbs
    08. Listopad 2017. 13:57

Violeta, uuuuu, fiiinoooo... Isto tako-da je bar blize.

Najbliza H&M trgovina u RI...
    Navodno da slijedece god.otvaraju novi centar u Puli i h&m cemo i mi dobiti... aaaajde da i to vidimo 

• Mrvica
    08. Listopad 2017. 14:02

Zene, slatke su vam busice... sve po redu.. i ove cizmice. A meni muz bas neki dan govori da mu e prelijep trbuh moj ❤ i bas mi je to trebali, jer je ogroman i sve teze mi je kretat se.. 
    Sanjci (a i ostale) koje su ti dimenzije komode? Ja bih uzela jednu iz ikee d60/s40/v99 ali podloge za prematanje su sire..da li ces svejedno stavljati podlogu gore? Ja jos imam opciju staviti podlogu na ves masinu. Inace, komoda mi treba jer mi je zbog male sobe veliki ormar jako blizu kreveta, pa bi se za svako uzimanje benkica i sl sto se cesto presvlaci,zavlacila tamo pa mi je zgodnije da mi stoji u komodici.

mc_mouse
    08. Listopad 2017. 14:02

Violeta jel to u Portanovi?

violeta1
    08. Listopad 2017. 14:20

Mc_mouse da citama sam u komentarima mama je bila danas i ima i u porti. A ja do porte imam 45min 😕 uzasss...
    Barba aaa blago vama ako dolazi tak neka bolja trgovina, ovdje kod nas u gradu, kad dodes kao da si dosao u vece selo 😐 Za robu i obucu idem vecinom u Osijek..posebno u Portanovu

barbs
    08. Listopad 2017. 14:32

Violeta, napokon i to docekati!!  Do Pula City Malla koji se otvorio pred god dana, morali smo ooobavezno ici do Rijeke ili Kopra...

• Barbi13
    08. Listopad 2017. 14:35

sanjchi255

Mrvica, ta komoda iz jyska, na njoj ce nam stajat TV, uzela sam ju da u nju mogu slozit robicu, nisam ni razmisljala o tome kad podlogu za prematanje cu stavit na komodicu sta je uz kindac, dimenzije su 55×80×74 (neznam koja jr za sta, kad slozim javim ti)…Evo ovo ti ja imam

mislim da je 80 dubina, tj ono to ti je duzina te podloge za prematanje pa ce mi bit taman…sutra cemo to vjv slagat pa cu znat..

Sanjchi predobra ti je 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.