Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    07. Listopad 2017. 22:50

Sanjci svaka cast sto jos uvijek nosis pidjamu, ja sam u spavacici jos od drugog tromjesecja, jednostavno me sve stisce ak nije "haljinasto" 😂

07. Listopad 2017. 23:00

barbs

EPI-mialim da sam ja bila otvorena 4 ili 5cm kad su mi je dali
    Sanjchi, finooo ste se zaokruzile! Laku nooc!!
    Mom, kako to da te ranije nije poslala u TA?
    Gnijezdo-ne vidim cemu to i cemu trositi…

Neznam ni ja. Ja sam mislila da ce me slat. Al nista. 

kleaiva
    08. Listopad 2017. 00:57

Curke meni je danas bio tvrd trbuh pa sam odmarala, onda sam dobila proljev i poslije sve ok. 
    Dragi i ja smo isli u Kazaliste Komediju i gledali mjuzikl Byron i bilo je odlicno. Poslije navratili u mekic naklopali se i evo maloprije stigli doma. Seka cuva moje klince pa ujutro imamo mir uz kavicu i po njih😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    08. Listopad 2017. 00:59

Evo i moje skembe😂 33 tj😊 
    Curka stize a za ime se jos jismo dogovorili😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Suncokretica
    08. Listopad 2017. 08:15

Cure buše su vam super! 
    Vidim nisam jedina koja ima menstrualne bolove i pritisak u zdjelici. Očito je to normalno predkraj, samo što je meni izašao sluzni čep pa ćemo vidjeti koliko ćemo izdržati...
    Moram priznati da će mi faliti osjećaj trudnoće i trbuh, lupanje bebe. Meni je to sve bilo baš lijepo i koliko god se veselim da dođe, toliko bi ju najradije zadržala unutra i bila stalno trudna 

treca_sreca
    08. Listopad 2017. 08:21

sorry ja vas čitam stranu po stranu kako stignem, a sad sam na 10ak strana "unatrag" pa možda zvučim ko padobranac,,,ali ne stignem drugačije
    Yel - kolica Jane Slalom trokolica?? - čestitam na super izboru kolica su genijalna da bolja ne mogu biti. Mi smo ih imali s Tomom i htjela sam ista kupit...al za prvu fazu (kad je košara u điru) su mi draža maxi cosi jer je Dreami košara prostranija.
    Ali još uvijek škicam da si kupim Jane Slalom za onu fazu od 5-6mj kad krenu sjedit jer su udoooobna i super praktična.
    Samo mi daj reci, kad budeš imala vremena, kad su raširena lijepo kolica, koliko centimetara su široka u najširoj točki?
    Ova sad koja koristimo (maxi cosi mura) su mi 65cm i ne mogu s njima uć u lift i već sam luda (naravno da mi nije palo napamet to mjerit, samo sam isprobala dal mi kolica stanu u gepek od auta....a za lift sam smetnula s uma da je prastara zgrada i da su tad imali neke mjere sulude....piše 4 čovjeka a jedna stane jedan s kesama od spize....)

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    08. Listopad 2017. 08:27

Jutro cure....je li kavica gotova?Kleaiva ljepa buskica..nikako nisam spavala ljevo se okrenem pa desno i probudim se na ledjima

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    08. Listopad 2017. 08:34

Eto uspjela sam sve pohvatat....vidim da si Sanjchi napokon (skoro pa) spremna, eto ipak ste sve stigli.
    Trbuhe veeelike okruglaste mi sad baš čudno gledat meni se čini kao da je prošlo sto godina otkad sam ga ja imala. A evo tek 20ak dana da se "ispuhao".....a već mi se čini kao da je bilo u "drugom životu"
    valjda zato šta se toliko tog izdogađalo u ovih 20+ dana
    uživajte cure još tak laganini, i naspavajte se dok možete:)
    sad ćete poludit na mene
    idem napravit šta stignem dok šefica dopušta, kad se probudi nema majci mrdanja

treca_sreca
    08. Listopad 2017. 08:40

Yel

Treca sreca, da kolica su jane slalom pro nesto, trokolica.
    Izmjerit cu naknadno javit, jer ih je seka ostavila kod staraca jer je prala navlake (a tu se jos radi i prasi)
    Koliko sam skenirala, kolica nisu ‘siroka’, cak mi se cine dosta uska 🙄
    (Mislis da izmjerim ful sirinu, od jednog do drugog kraja rukohvata?)

ma u najširoj točci, a to bi bila (ako se dobro sjećam, prošlo je preko 5 godina otkako smo ih imali) ona točka u razini adaptera za košaru, jer ručka nije najšira.....ovo ja po sjećanju
    svakako bitno mi je znat najširu širinu, da ne bi mi se dogodilo da ih kupim pa da mi i ona ne mogu proći kroz vrata od lifta
    .....jer zbog reza od carskog ne smijem dizat ništa teško, inače kad sam Tonu rodila nosila sam ja i preko 20kg (kolica 15+ plus dijete 5+ kila ...plus stvari/torbe/spiza nakrcane) uza skaline svakodnevno jer nismo imali lift u toj zgradi uopće) ali sad bi bilo bolje da NE....pogotovo kad postoji lift u zgradi (samo je eto nezgodno uzaaaak)
    Pa kad stigneš ovih dana, hvala ti...
    valjda mi tvoj odg neće promaknut - jer zbilja ne stignem redovno čitat:( dogodi mi se i po 3-4-5dana nekad da ne sjednem za komp. A na mobu mi nepregledno pogotovo jer ovaj konkretno forum štekaaaa - loše je napravljen baš.

Barkleys
    08. Listopad 2017. 08:42

MomOf2o17

barbs

EPI-mialim da sam ja bila otvorena 4 ili 5cm kad su mi je dali
    Sanjchi, finooo ste se zaokruzile! Laku nooc!!
    Mom, kako to da te ranije nije poslala u TA?
    Gnijezdo-ne vidim cemu to i cemu trositi…

Neznam ni ja. Ja sam mislila da ce me slat. Al nista.

Moguće da ti je kao htjela učiniti uslugu, ako si iz Poreča, pa kao da ne putuješ te ostavila kod sebe što duže... :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.