Luce divno izgleda 😘😘
Mamasita nama su rekli da je rok prijave djeteta 30 dana, ali muz je nakon 10 dana isao sve rijesiti

Galu bas sam mislila na tebe! Nisi se javila par dana i reko sigurno je rodila 😉 Kod mene isto kao kod tebe, nema naznaka. Sutra idem kod gin i konacno ce me gledati i vaginalno da vidi jesam li se sto otvorila. Bas me zanima kakvo je stanje i koliki je malisa sad. 😊 Kako ti je zub, jel pomogao antibiotik?
Mene je jutros bolio donji dio trbuha kao menstruacija, cak je malo islo i na leda. Vec sam se ponadala da krece, al proslo je sa minutu 😑
Sanjchi svasta si kupila! Bas mi je drago da ste sve rijesili na vrijeme 😊 Jos farbanje i mozes saviti gnijezdo za Luciju 😍
Luce prefino! Jela bi sad te smokve 😋 Inace obozavam smokve, najvise one velike zelene! Mmmm
Yel javi kako je proslo i sretno! Sve ce biti ok 😘

Yel, Luce, hvala na info za AS i tebi jel za link, cak mi je sad logicno da ga babica namjesti u AS:))
Sanjchi, mene stalno boli, prepone povremeno, al grcevi ko mentrualni bez prekida. Ja sam ti danas tocno 36+1, znaci usla u 37.tj. ne znam kako da namjestim onaj sticker dole, nikako mi ne polazi za rukom, probala sam vec nekoliko puta.
Mamuka, nisam znala za te cepice, meni je to sve novo. :D Nemam blage o nicemu sta se tice ljekova i bolesti za bebe, to ce mj biti spansko selo... Al, DZ mi je odmah kraj kuce pa cu kod dr.i slusat upute :D
Kilaza- Ja sam dosad dobila 20 kg al svi kazu da mi je sve otislo u trbuh, sta nije cudo jer po uzv mjerenju cini se da ce bito veca beba. Iako, evo citam i nema pravila, jer uzv nije vaga i zna pogrijesiti. Al meni su noge ostale iste, ruke, sve, jedino su mi grudi i trbuh narasli...

Luce, super ti ovo izgleda!
Spavanje na lijevom boku mi nikako ne pase,tako da je desni bok i leda.
Mjerenje temp nikada mu nismo u guzi mjerili, meni je to horor! Uvijek ili ispod pazuha ili u uhu. Cak ni kod pedice nikad mu nisu mjerili u guzi, niti u bolnici kad smo bili zbog rota virusa.
Zaboravila sam sta sam htjela napisat jos 😂

Hedgehog- ja bas pazim da spavam na boku. Kroz cijelu trudnocu spavala sam vecinom na desnom boku jer mi je vise odgovaralo. Jedno vrijeme me tako hvatao sindrom nemirnih nogu pa bi se okrenula na lijevi. Cesto bi se znala probuditi na ledima, vecinom bi se prenula iz sna jer sam znala da sam na ledima, stvarno mi nije bilo najudobnije, valjda osjetis a i podsvjesno radi toga sta sam citala da nije dobro jer u tom polozaju zila pritisce dijete. Ne znam... znam samo da ce mi sigurno biti veliiikiii veliikiii sok spavati na trbuhu, nakom 9 mjeseci podsvjesnog straha da ne pritisnem bebu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji