barbs, u utorak je bila oko 2400 g, mršavica je. Zato joj je bolje da je još unutra da se još malo zdeblja
Dolores, ja sam naručivala s wisha. Ova veća cijena ti je zbog cijene dostave, piše ti koliko je dostava za svaki artikl i to nadodaš na početnu cijenu. Ja sam uzela božićni kompletić najmanje veličine 0-3 mj i došao je u veličini 70 tako da su im očito malo veći brojevi, mislim da će nam bit taman za 12 mj. Ako ništa drugo zafrknu se rukavi. Inače sam jako zadovoljna, za te novce se isplati
barbs, u utorak je bila oko 2400 g, mršavica je. Zato joj je bolje da je još unutra da se još malo zdebljaDolores, ja sam naručivala s wisha. Ova veća cijena ti je zbog cijene dostave, piše ti koliko je dostava za svaki artikl i to nadodaš na početnu cijenu. Ja sam uzela božićni kompletić najmanje veličine 0-3 mj i došao je u veličini 70 tako da su im očito malo veći brojevi, mislim da će nam bit taman za 12 mj. Ako ništa drugo zafrknu se rukavi. Inače sam jako zadovoljna, za te novce se isplati
Mislis 74? Velicina 70 ne postoji. Ali djeca obicno s godinu dana nose 74/80 tako da mislim da ce vam biti jaaako veliko
Piše 70 i vjerojatno su to cm. Vidi se da nije za novorođenče, ali nije baš ni veliko kao za dijete od godinu dana. Rekla bih kao da je 62 ili 68 u usporedbi s robicom drugih modela. To je najmanja veličina koju su imali, budemo frkali rukave, šta sad
Piše 70 i vjerojatno su to cm. Vidi se da nije za novorođenče, ali nije baš ni veliko kao za dijete od godinu dana. Rekla bih kao da je 62 ili 68 u usporedbi s robicom drugih modela. To je najmanja veličina koju su imali, budemo frkali rukave, šta sad
Zapravo su sve to cm, 62, 68...al zanimljivo kako se svejedno modeli razlikuju ovisno od ducana do ducana, a kao cm bi trebali biti isti 😂
A kakva su vam iskustva s odjecom i Kik-a? Ja sam uzela par kompletica velicine 50, sad se bojim da sam mozda trebala uzet 56, ako beba bude oko 53 cm, neznam dal ce joj odgovarati velicina 50.Sad sam zbunjena pa neznam koje velicine da uzimam.
A kakva su vam iskustva s odjecom i Kik-a? Ja sam uzela par kompletica velicine 50, sad se bojim da sam mozda trebala uzet 56, ako beba bude oko 53 cm, neznam dal ce joj odgovarati velicina 50.Sad sam zbunjena pa neznam koje velicine da uzimam.
L se rodio s 50 cm i tu velicinu je nosio neka 3 tjedna, a u 56 je plivao ta 3 tjedna
barbs, u utorak je bila oko 2400 g, mršavica je. Zato joj je bolje da je još unutra da se još malo zdebljaDolores, ja sam naručivala s wisha. Ova veća cijena ti je zbog cijene dostave, piše ti koliko je dostava za svaki artikl i to nadodaš na početnu cijenu. Ja sam uzela božićni kompletić najmanje veličine 0-3 mj i došao je u veličini 70 tako da su im očito malo veći brojevi, mislim da će nam bit taman za 12 mj. Ako ništa drugo zafrknu se rukavi. Inače sam jako zadovoljna, za te novce se isplati
Suncokretice i moja je mrsavica😆al u petak mi je rekao gin u bolnici da se beba zbuckala i da ne moraju sve biti buce moja prijateljica je rodila u 39 tjednu curicu 2100 a sad je ko buhtlica
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Suncokretice i moja je mrsavica😆al u petak mi je rekao gin u bolnici da se beba zbuckala i da ne moraju sve biti buce moja prijateljica je rodila u 39 tjednu curicu 2100 a sad je ko buhtlica
20.9 je imala 2400 a 5.10 je procjenjena na 3kile jos ce te se vas dvije zbuckat😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel ja sam 32+6 😊 Taman 50 dana do poroda😱 Vrijeme leti kao ludo😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dolores moje iskustvo s geeka (kao wish) 1 bodi dosao normalne velicine, a kompletic 0-3mj dosao velicina 80, preveliko.
Kik je meni super za bebace. Leon se rodio 50 dugacak i od prvog dana mu oblacim 56 jer nisam kupovala manje i sad mu je super, 3 tjedna je sad. Za ta 3 tjedna mu nisam htjela uzimat manju velicinu. A jedne hlacice iz h&m-a velicina 56 vec je preraso, nekako su manji model.
Sortiraj odgovore
Najstariji