Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    07. Listopad 2017. 15:49

Gnijezdo za bebe tj ovaj clanak da je opasno.... 😨 😔  meni ga je frendica preporucila, da je njena mala super spavala i mirovala u gnijezdu.. da je super stvar, ali naravno samo u razdoblju od rodenja pa dok ne ojaca bas zato da se izmigoljila van... ne znam ni sama sad... 

• Mrvica
    07. Listopad 2017. 15:51

Mrvica

Gnijezdo za bebetj ovaj clanak da je opasno…. 😨 😔 meni ga je frendica preporucila, da je njena mala super spavala i mirovala u gnijezdu.. da je super stvar, ali naravno samo u razdoblju od rodenja pa dok ne ojaca bas zato da se izmigoljila van… ne znam ni sama sad…

Edit : * da se ne bi izmigoljila van..

maca1510
    07. Listopad 2017. 16:20

Meni je to gnjezdo stvarno slatko, ali 500 kn mi se nije davalo za to, a sad mi je i drago da nisam...

url=https://daisypath.com]

• Mrvica
    07. Listopad 2017. 16:36

maca1510

Meni je to gnjezdo stvarno slatko, ali 500 kn mi se nije davalo za to, a sad mi je i drago da nisam…

Ne bi ni ja dala 500kn.. uzela sam u bubamari za 230 na akciji. I cvrsto je. Vidjet cemo hoce li biti u upotrebi

• Barbi13
    07. Listopad 2017. 16:37

Mrvica

Tvrdokorni kamenac - meni je isto domestos ucinkovit za to. Ali vec par godina za kamenac koristim ocat.. razrijeden s vodom + soda bikarbona.

Istina za ocat i sodu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    07. Listopad 2017. 16:39

MomOf2o17

Neznam kad da zovem za pregled u TA
    Sutra mi je termin. Ako prodje i nista nebude.onda u ponedeljak da zovem ili sta.

Meni su rekli na dan termina doc bez narucivanja

Leptirica.com

07. Listopad 2017. 16:55

bbrletic13

MomOf2o17

Sutra mi je termin. Ako prodje i nista nebude.onda u ponedeljak da zovem ili sta.

Meni je moja gin. rekla ako do nedelje nebude nista onda da zovem u TA. 
    A sad neznam kad da sutra ili da pricekam do pon. 
    Jel ja jos nisam ni jednom bila u bolnici u TA 
    Do sad sam isla na preglede kod svoje gin.

07. Listopad 2017. 16:57

Belle, drago mi je da ti je bolje, nela nasih bebolina jos malo unutra. Ja sam skroz isrpljena, bas se onak uzas osjecam. Mali se rita normalno al se takp brzp umaram. Ne znam, cudno se osjecam. Ali nisam ppslije povracala.
    Gnijezdo- meni izgleda udobno ali ocito ima razloga zasto ga povlace. Ja isto nisam za to da tolike cifre nabijaju,  dosta toga bespotrebno.
    Ja sam jos u nedoumici kakp svog poktivat? Dal ga stavljat u mali jastuk za spavanje ili u vrecu broj 70. Hmmm, ne znam...Pokriti ga s dekicom, ma koliko je zategla ne cini mi se opcijom. A stalno me strah da mu ne bude hladno.... Ja mislim da cu izluditi hahaha Mene strah kad svasta citam, i svatko ima neki svoj ppgled.
    Barbs-toplomjer-mi smo kupili obicni galijev, marka Omron, u ljekarni za 40 kn. Ja sam cula da ako ti je dijete bolesno i dodes na hitnu, pitaju te ima lo temperaturu i na koji nacin ste mjerili. Ako je s digitalnim, onda oni u bolnici/dz ponovno izmjere s obicnim. Ja sam sebi koristila digitalni jedno vrijeme i nisam bila zadovoljna.

Barkleys
    07. Listopad 2017. 17:08

Mom - kako to da još nisi bila u TA? Od kud si ti? 

• Barbi13
    07. Listopad 2017. 17:13

MomOf2o17

bbrletic13

MomOf2o17

Meni je moja gin. rekla ako do nedelje nebude nista onda da zovem u TA.
    A sad neznam kad da sutra ili da pricekam do pon.
    Jel ja jos nisam ni jednom bila u bolnici u TA
    Do sad sam isla na preglede kod svoje gin.

Ja bi ti savjetovala sutra da odes

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.