Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Listopad 2017. 15:23

Yel, super kolica! 
    Suncokretice, dobit će ona još na kilaži!  Moj je sa 35tj imao cca 2700g i rodio se u 39.tj sa 3590g 
    Netko je pitao za brojeve?? 
    E ovako, Diego je rođen sa 53cm i iz kika imamo sve br 56... Malo mu je široka i duža, ali br 50 bi bio premali... E sada, iz Lidla br 50/56 mu je široka!  Kako je Sretna napisala, iznenađujuće je kako su brojevi isti, a odjeća se razlikuje od trgovine do trgovine, paaaa ti sad budi pametan!  56/62 br iz Lidla - doslovno pliva...  Za mjesec-dva će mu to biti ok... 
    Belle, samo ti uživaj!  Izgleda da se stvarno tijelo priprema! 
    Mi smo danas išli u špežu. Izdojila sam se i sveki pustila Diga... kad smo se vratili smo bili 20ak min vani, u dvorištu, iskoristiti lijepo vrijeme... Sada spava nakon što se najeo  I mi čekamo ručak!  Uvalila sam sveki danas da obavi ručak, mada eto, muž je išao ispeći roštilj!  Toliko o tome da će ona nešto raditi  Ali ajde, neću se požaliti. Čuvala nam je Diega oko 2 i pol h i oprala robicu 

barbs
    07. Listopad 2017. 15:25

Mame, jeste kupile toplomjer? Koji preporučate? 
    Belle, kao i Bbrletic, imamo taj za kamenac W5 i iz DM Denmink! 

• Mrvica
    07. Listopad 2017. 15:25

Tvrdokorni kamenac - meni je isto domestos ucinkovit za to. Ali vec par godina za kamenac koristim ocat.. razrijeden s vodom + soda bikarbona. 

barbs
    07. Listopad 2017. 15:26

Mrvica

Tvrdokorni kamenac - meni je isto domestos ucinkovit za to. Ali vec par godina za kamenac koristim ocat.. razrijeden s vodom + soda bikarbona.

Isto dobro! 

• Mrvica
    07. Listopad 2017. 15:29

Toplomjer planiram uzeti onaj za uho jer mislim da je najprecizniji, ali su i najskuplji... krecu se od oko 300 do 500 kn.. 

barbs

Nadam se da je kod vas lijepo vrijeme i da uživate!!! Ipak je vikend... Uz to, da je i sunce, još bolje! 

Belle84

Ok super, hvala na savjetima...
    Barbs nama je patronazna na tecaju rekla obican alkoholni toplomjer... ona kaze da digitalni ušni nisu pouzdani...

barbs
    07. Listopad 2017. 15:38

Belle, hvala na info! Baš ću ja svoju patronažnu pitati slijedeći tjedan, a i muževu rođakinju. 
    E sada, zanima me, da li ako dojim dijete se može davati nešto drugo osim cice? Npr kamilicu? 

07. Listopad 2017. 15:43

Neznam kad da zovem za pregled u TA 
    Sutra mi je termin. Ako prodje i nista nebude.onda u ponedeljak da zovem ili sta. 

07. Listopad 2017. 15:46

Barbs mozes mu dati malo kamilice. To da nepiju nista osim mlijeka do 6mj meni je to ludo. Ponekad moze malo caja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.