Yel, super kolica!
Suncokretice, dobit će ona još na kilaži! Moj je sa 35tj imao cca 2700g i rodio se u 39.tj sa 3590g
Netko je pitao za brojeve??
E ovako, Diego je rođen sa 53cm i iz kika imamo sve br 56... Malo mu je široka i duža, ali br 50 bi bio premali... E sada, iz Lidla br 50/56 mu je široka! Kako je Sretna napisala, iznenađujuće je kako su brojevi isti, a odjeća se razlikuje od trgovine do trgovine, paaaa ti sad budi pametan!
56/62 br iz Lidla - doslovno pliva...
Za mjesec-dva će mu to biti ok...
Belle, samo ti uživaj! Izgleda da se stvarno tijelo priprema!
Mi smo danas išli u špežu. Izdojila sam se i sveki pustila Diga... kad smo se vratili smo bili 20ak min vani, u dvorištu, iskoristiti lijepo vrijeme... Sada spava nakon što se najeo I mi čekamo ručak!
Uvalila sam sveki danas da obavi ručak, mada eto, muž je išao ispeći roštilj!
Toliko o tome da će ona nešto raditi
Ali ajde, neću se požaliti. Čuvala nam je Diega oko 2 i pol h i oprala robicu
Mame, jeste kupile toplomjer? Koji preporučate?
Belle, kao i Bbrletic, imamo taj za kamenac W5 i iz DM Denmink!
Tvrdokorni kamenac - meni je isto domestos ucinkovit za to. Ali vec par godina za kamenac koristim ocat.. razrijeden s vodom + soda bikarbona.
Tvrdokorni kamenac - meni je isto domestos ucinkovit za to. Ali vec par godina za kamenac koristim ocat.. razrijeden s vodom + soda bikarbona.
Isto dobro!
Toplomjer planiram uzeti onaj za uho jer mislim da je najprecizniji, ali su i najskuplji... krecu se od oko 300 do 500 kn..
Nadam se da je kod vas lijepo vrijeme i da uživate!!! Ipak je vikend... Uz to, da je i sunce, još bolje!
Ok super, hvala na savjetima...
Barbs nama je patronazna na tecaju rekla obican alkoholni toplomjer... ona kaze da digitalni ušni nisu pouzdani...
Belle, hvala na info! Baš ću ja svoju patronažnu pitati slijedeći tjedan, a i muževu rođakinju.
E sada, zanima me, da li ako dojim dijete se može davati nešto drugo osim cice? Npr kamilicu?
Neznam kad da zovem za pregled u TA
Sutra mi je termin. Ako prodje i nista nebude.onda u ponedeljak da zovem ili sta.
Barbs mozes mu dati malo kamilice. To da nepiju nista osim mlijeka do 6mj meni je to ludo. Ponekad moze malo caja.
Sortiraj odgovore
Najstariji