Jutro, klokanice! Luce, ja sam pripremila jastuk a autosjedalicu bi stavili u auto pa bi tatko dosao s autpom ispred odmah i da ga do dole iznesemo u jastuku i odmah stavimo u AS , jel se to smije?
Jaooo, ja ne mogu spavati. Imam lazne trudnove koji bole uzaaaasnooo. Ko najjaci menstrualni al dugo traje jedan nije bas da je u intervalima. Al tako jakkkooo boliiii da ne mogu opisati. Mali me lupa, mogu uhvatiti stopalo i rucicu kolko udara. Nadam se da ce ovo brzo proc jer cu i ja pocet udarat glavom o zid.

Jutro cure, javim se.
Mamisita, koliko znam beba mora izaci u AS osim u varazdinskom rodilistu.
(Nek netko ispravi ako sam u krivu, nasma su i na tecaju tako rekli)
Ja nemam iskustva s djecom/bebama i lijekovima li ovako laicki, zdravorazumski: ne mijesam ni sebi ljekove samo tako kad me boli, a kamoli da bi bebi... Otisla bi doktoru i drzala se toga sta on kaze iz upotrebu zdrave logike....
Luce, kako se ti osjecas? Hoces li izdrzati pir? Torbu si pripremila za svaki slucaj ili?
Yel, sretno danas i javi kako je proslo...
Mame koje su rodile: Koliko je rok za prijavu bebe u Maticni ured, MUP i HZZO? Negdje pise 15 dana, a drugdje 30 od rodenja djeteta.

A onda ce izaci u AS hihih.... Yel, kako se ti danas osjecas?
Ja se evo otusirala i malo su popustile ove lazne kontrakcije

Sanjchi mi smo bili na tecaju sad prije tjedan dana i rekla je patronazna Lupocet i Eferalgan.... eto, to dvoje...

Mamisita, navodno AS furas u bolnicu i oni tamo namjeste bebu.
Jucer mi je bilo grdo, stalno neka stezanja, pritisak, nemrem sjedit, lezat, stvarno sam se molila da jace ne osjetim preko noci jer bi isla na hitnu.
Sad sam ipak isla predat doznake i otvoriti porodiljni dok mogu, a ok sam, pa put bolnice
Sanjchi, bravo za te fucking radove 👏🏻👏🏻👏🏻
Sad opusteno :)
Mamisita,
http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/bebe/prijava-djeteta-nakon-rodenja-koje-sve-dokumente-morate-pribaviti/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji