Marijana, preslatki jastuk i plišanac... Ja razmišljam da kupim kompletić za izlazak na žabicu
Barbs, sutra cu znat nalaz.bas me zanima sta je uzrok, pretpostavljam da je zeljezo..
Belle, dobila si tablete?
Barbs,daa danas smo dosli kuci 😍 napokon.. auto je bas znalo kad nam najmanje treba,i ono samo,a i pare,jer popravak ce biti oko 1000€ (uhh sta sam svasta svojoj Alari mogla jos da kupim za te pare 😂😂) salim se,sva steta bila bas u tim parama.. ali eto imam dobrog svekra,pa minje dao svoje auto da ga koristim,sve dok mi svoje ne popravimo,tako da uglavno imam auto (jer sam popravak ce trajat cca 1 tjedan)
Cure,ja i moja princezica cijeli dan odmaramo uz te i puuuuno,puuuno vode,malo smo cak i spavale..
Babylove,kako je prosla vizita??
Dena,ne javljas se,ali se nadam da uzivas uz svoju bebicu.. 😍😍
Yel, moguće da se radi o željezu, ako su ti i druge cure rekle da su imale simptome kao i ti...
Dzenny, sada k'o za inat nisam na kompu gdje imam cijeli popis... na laptopu sam a njega rijetko koristim...
Uuuffff, glupog li i nepotrebnog troška oko auta. Nažalost, auto je potreban... Srećom pa imate od koga posuditi auto.
Eto, ja se ne mogu nadiviti glupim komentarima none moga muža. Prvo danas: JOŠ MALO PA ĆEMO VIDJETI MALOG I-a!! Pa sam rekla: A šta ako bude mala B?? I oni: pa valjda nisu pogriješili spol! Pa sam vikala: nisam na to mislila!!!! možda bude ličio na mene, a ne na njega... a ona: ma nisam na to mislila nego tako... samo kažem! (MOŽEŠ I ŠUTJETI!!!)
Onda je sveki bila tu jer joj je zafalilo nešto za kuhanje, pa me pitala ako mi je hladno... Zapravo, baš sam mislila staviti si čarape i duge tajice jer kako nema sunca odmah je hladnije... i eto glupe žene: aaaaa, obuci se da si ne prehladiš malog! i ja ju gledam:molim?? a ona meni: bebu ćeš si prehladiti! Pa sam rekla: joj, dosadni ste!!!
Kao da ne znaju kad je vrijeme da zašute...
Yel, dena se javila da je u bolnici i da ima trudove, ali od onda se nije javila...
barbs, bolje mi je sada kad sam odmorila i ležala, iako još osjetim kontrakcije pa ću valjda tek sutra biti kako treba. Dakle 2 dana mi je trebalo da dođem sebi, koma
Drago mi je da ste ti i Diego izdržali sve to, vjerujem da ti nimalo nije bilo lako. Izgleda sve jako lijepo, ali očito nije bilo dovoljno organizirano. Sad odmaraj po cijele dane da se oporaviš, zaslužila si!
Violeta, nećakinja ti je super, baš vedro dijete, a poklon joj je prekrasan za malog princa
Yel, u Petrovoj ne daju iznositi dijete u jastuku nego mora izaći u autosjedalici. Ali ja sam kupila jastuk da se beba u početku lakše nosi, zbog gostiju koji će ju nositi, a i da joj bude lijepo toplo u početku jer je u tome fino zamotana
Belle, nadam se da će ti doktorica dati odgovarajuću terapiju željeza i da će stanje biti bolje!
Ne javlja nam se ni Natasha??
Nista,ceka se i dalje
Pa pitala sam dokad
Rekli su pregled ujutro pa mozda sutra mozda preksutra(Kao gel jel)
Sortiraj odgovore
Najstariji