Hahaha onda dobro, ne znam valjda su hormoni, ne mogu prestat! 🤣😂🤣😂🤣
...hormoni čine čuda, da, ali smijanje ne može bit nego dobro i beba je sretna kad si ti sretna.
žena-majka-carica:)
Moj sljedeci ptegled je 5.05, rekao mi je gin da do tad razmislim o Nifty testu. U obe nase obitelji uze i sire nema nikakvih tezih bolesti,sindroma,mladi smo (ja 27 on 34) , nismo imali problema pri zacecu pa sad neznam jel to bacanje 5000 kn. Svejedno i da mi kaze da mi je dijete bolesno ja ga nebi pobacila. Sta vi mislite o tome? Jeste li vi to pravile?
url=https://daisypath.com]
I mi cemo vjerojatno na Nifty sad za desetak dana. Cijena nije 5000 nego 3900kn. Kaze doktorica da je prije god dana bila 5000 i da je sad manja (prije par god bila je 7000kn). Uglavnom, mi smo se odlucili za to, necemo ni mi pobaciti, to vise radim radi nekog svog mira, a rezultat cemo prihvatiti takav kakav je. I saznat cemo spol 😊
jutro,cure.. uhh ewo mi ustali,kaficu pijemo i cekamo da idemo na pregled,imamo u 7.30 :D
puuno,puuno smo nestrpljivi.. javimo se kad sve sredimo.. aa do tad moj deckic salje vasim curama aa vi decki imate pozdrav..
jutro,cure.. uhh ewo mi ustali,kaficu pijemo i cekamo da idemo na pregled,imamo u 7.30 :D
puuno,puuno smo nestrpljivi.. javimo se kad sve sredimo.. aa do tad moj deckic saljevasim curama aa vi decki imate pozdrav..
Sretnoooo! 😊 bude sve ok!
puuno,puuno smo nestrpljivi.. javimo se kad sve sredimo.. aa do tad moj deckic saljevasim curama aa vi decki imate pozdrav..
Ajmee blago tebi što imaš tako rano pregled hehe. Ja moram čekati do 17 i još odraditi smjenu na poslu haha a ubi me nervoza ne znam ni kak cu radit kad samo na to mislim hahah
Sretno i javi nam kako je prošlo
Cure sretno danas! 😊
Sto se tice Nitfyja i ostalog, mi smo isli samo na mjerenje uzv-om i gin je na osnovu tih nalaza rekla sa nema potrebe za daljnjim pretragama, cak ni kombinirani, pa nismo ni isli. Kombinirani je samo postotak pa je Nitfy daleko sigurniji jer kaze 99% da ili ne. Meni su bile dovolje rijeci ginekologice i vjerujem da je sve u redu.
Maca je li ti rekao gin razlog zasto bi morala ici ili ti je samo tako savjetivao? Jesi bila na mjerenjima?
ma spomenu oni to svima, pogotovo ako si u privatnika pa im je u interesu prodat uslugu.
Meni je na oba mjesta privatno gdje sam išla, ponudilo to (a kad sam s druge strane u socijalca vodila prošlu T, nit spomenuo...)
Odbila bez puno razmišljanja..
A na osnovu čega se s Nifty prognozira spol....krvi? Nisam u toku, jer me nije zanimalo detaljno a evo sad kad spominješ - na kojem principu funkcionira?
Sretno na pregledima....a ti si dzenny vjerojtano već gotova? (nisam još čula da netko tako rano ujutro u dr!)
Sortiraj odgovore
Najstariji