Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    12. Travanj 2017. 19:26

Barbs bravoo bas mi je drago da je sve uredu ♡♡♡ 
    Ma na 4D se sve vidi odma kaze sta nosis sve lijepo objasni 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    12. Travanj 2017. 19:27

Treca sreca drzim fige da ti stanu kolicaaa :D
    Super sto ti svaki puta upali 3D/4D !!! Makar na kratko :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Giovi
    12. Travanj 2017. 19:40

Curke evo ja sam danas isla vaditi krv za lh i jedino sto me pitala je dali sam ikada davala krv i dali sam ikada do sad bola trudna. S time da ja nisam nista govorila tako da oni valjda odmah po uputnici znaju za sta se vadi. Nikakvih pitanja o tjednima nije bilo. Meni je jedino bed jer mi je nalaz gotov u utorak a pregled mi je prekosutra ali dobro,ostale nalaze sam napravila a mislim da su bitniji tako da se tjesim s tim...
    Cestitam na pisulincu... 

Giovi
    12. Travanj 2017. 19:49

E da,a sto se tice cica,meni su narasle malo ali isto vise nisu tvrde kao u pocetku. Bradavice me jos bole i jucer navecet su me nenormalno svrbile...a sto se tice pipanja,ja znam dok hodam okolo i obavljam sve redom proci kao slucajno rukom da me prolaznici ne skuze da provjerim jesu li jos osjetljive...

barbs
    12. Travanj 2017. 19:54

Obožavam kad krenem tipkati i onda slučajno pretisnem neku tipku na mišu i ode mi cijela poruka!  
    Giovi, znaju oni za što vadiš krv  Ja neke stvari nisam ni mogla izgovoriti, pa se nisam ni trudila. Samo bih obavijestila da me ginekologica poslala na vađenje krvi.  Sve oni vide. Uuuu, još 2 dana i pregled!  Ne brini oko nalaza koji ti nedostaju. Dati ćeš im kad budeš ponovno došla  I ja sam često provjeravala ako se cice osjete.  Strašno 
    Nadam se da ćemo i mi uskoro doznati za spol. Nije da me to toliko grize, ali kako čitam kako sve znate (otprilike) što nosite, onda je meni krivo što još ne znam.  ALi ajde, neću se zamarati. Bitno da je bebica dobro! 

barbs
    12. Travanj 2017. 19:55

Treca_sreca, joj, da, nisam ni računala da će biti 3 pregleda u kratkom roku! HAHAHHA    SRETNO S KOLICIMA! Vjerujem ti da si uzbuđena!   Privatnici koštaju, ali ako ništa drugo ti posao odrade kvalitetno! 

violeta1
    12. Travanj 2017. 20:20

Vidim sa ste pisale o cicama, moje su tvrde i bas narasle hehe. 
    Danas smo se iznenadili. Igrala sam igru na fb i dobila sam nagradu poklon paket za bebaca. Jedva cekam da stigne da vidim sta se nalazi u paketu.

Kiki156
    12. Travanj 2017. 20:44

Cure sta mislile jel smijeh moze biti stetan u trudnoci? Sada smo bili na jednom druzenju i bas sam pucala od smijeha, ono do suza 😂😂 i sad ne znam od sveg tog stezanja trbusnih misica? A sto se vise suzdrzavam to mi se vise smije i sad se evo smijem pol veceri 😂😂😁

barbs
    12. Travanj 2017. 20:46

I moje su postale tvrđe i veče... a narasti će sigurno još! HAHHAH  Sve je super dok mi dragi ne provjerava koliko su velike i ako me bole...  Onda počnu ekstra boljeti! 
    Kiki, naravno da ne može!  Meni se desilo neku večer prije spavanja. Toliko sam se smijala da sam se skoro upiškila + doslovno sam plakala od smijeha. Prijateljica mi je rekla da je i ona jako često tako: plakala od smijeha. Ne može biti štetno, samo pozitivno! 

violeta1
    12. Travanj 2017. 20:47

Kiki156

Cure sta mislile jel smijeh moze biti stetan u trudnoci? Sada smo bili na jednom druzenju i bas sam pucala od smijeha, ono do suza 😂😂 i sad ne znam od sveg tog stezanja trbusnih misica? A sto se vise suzdrzavam to mi se vise smije i sad se evo smijem pol veceri 😂😂😁

Ma ne. Samo se ti smijesi i budi vesela. Beba to osjeti. 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.