Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Kolovoz 2017. 08:12

Jutro cure...evo smo se sad probudile nas dvije...nocas do pol 2 nismo spavale..😕 zaspali smo i ja i dragi dolje na kaucevima i u pola 5 presli gore u nasu sobu...
    Treca sreca, kako kod tebe napreduje slaganje ormara?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 08:58

Slozila sam vecinu odmah prvi dan....sad perem ostatak jer ormari u kojima nam je dosad bila odjeca imaju miris "po starosti" posto su to prastari ugradbeni stariji od mene ohoho...pa perem da osvjezim prije prebacivanja u novi.
    Prvo crvici pa sad selidba kompl garderobe, pa baby josh.....u mene cijelo ljeto 5 mashina dnevno 😂 jadan tko podmiruje racune 😥

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    18. Kolovoz 2017. 09:01

Pupy u vezi bake, tesko je reci o cemu se radi. Znaci, velika je mogucnost da baka pati od starosne demencije, al s druge strane vrlo je moguce i da je bila zaista zanemarivana. Nazalost, u vecini privatnih domova uvijek je lijepa "fasada", a tek rijetki znaju sta se stvarno događa. Ako je problem u demenciji tesko da cete moci bilo kakvim razgovorima to rijesiti jer nije njezina volja da te razumije ili ne. A ako je problem u domu, pokusajte ga zamjeniti, ili malo vise imati na oku, npr. ne dolazite u posjetu u isto vrijeme jer kad znaju da dolazite bit ce sve super, obicno postoji raspored kupanja pa  pitajte kada i pokusajte nekoliko puta doci u to vrijeme da vidite, kasnije ce imat na umu pa nece izbjegavat jer ce znati da mozete banuti svaki cas, navratite i za rucak ili neki od obroka. Pokusajte da koji put je sami presvucete i vidite u kojem stanju je ves i sl. Eto par savjeta, nadam se da te nisam prestrasila i obeshrabrila.

A za curku, to sam ja nekako zabrijala, a ko zna, mozda cu i ja prije😉
    I ja stalno osluskujem, opazam, promatram i cekam kad ce krenuti ☺

url=https://lilypie.com]

maca1510
    18. Kolovoz 2017. 09:04

Drage moje mene je sinoc opet probudilo jako grcenjw u stomaku,donji dio,al trajalo je doslovno 5 sekundi i pustilo. Ja vise ni sama neznam dal da zovem gin danas ili da cekam do ponediljka. Nisam panicar , a opet ne zelim se grist kasnije. Zvucim ko one sta trazu pomoc na fejsu a ne u doktora 🙈

url=https://daisypath.com]

18. Kolovoz 2017. 09:11

A Treca sreca, onda ti je veselo...jel se stigne to sve osusit? 
    Maca...ja bi isla na tvom mjestu doktoru. Tako sam i ja reagirala cim sam osjetila pikanje..i dobro da sam otisla odmah..

barbs
    18. Kolovoz 2017. 09:15

Jutroooo!!!! 

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 09:29

Stigne! Sreca sto je ovako ludo vrijeme, u jesen mi se 1 mashina povlaci 2dana po susilu a sad ih minimalno 4 dnevno izmijenim...ugl 5.
    A imam mashinu od 8kg i 3 konopa na balkonu duga 4+ metra.....ja mislim da su susjedi uvjereni da ja na crno imam Laundry service 😂

18. Kolovoz 2017. 09:30

Hahahahaaa...a treba nekako zaradit 😂😂 

treca_sreca
    18. Kolovoz 2017. 09:31

Maca cesto to tebe zeza...ako i uz mirovanje ovih dana, opet probadanja - ja bih provjerila radije. Da dobijes nesto ako treba...normabel ili nesti jace po potrebi. Pa da si mirna, a ovako ne znas jel nesto il nista

barbs
    18. Kolovoz 2017. 09:33

Puno toga ste se vi od jučer raspisale. Čitala sam vas ujutro dok sam se izležavala u krevetu. 
    Mamuka, drago mi je što je bebica super! Isto kao i Sretna smatram da 3-3,5kg je normalno! I to ne ovisi o doktorima nego je tako u cijelome svijetu  Dobro si ti sve napisala što se trudnoće tiče i kakvo će stanje biti nakon trudnoće (ne-spavanje i tako to, ali to je normalno i ne moramo mi NEW MOM od svake mamice to slušati ). Meni je muž rekao: aaajmeeee, pa ja ću se buditi na svaki njegov zvuk. Rekla sam mu: BOLJE TI NEKO JA!  Pa me probudi kad treba cicu! ahhahaahhaha NARAVNO da to neće biti tako jer (GLUPA USPOREDBA, ZNAM!) kad je naša Rubi (pas) spavala s nama u stanu kad je još bila mladunče SVE SAM ČULA... i digla se rano ujutro i spavala u dnevnom da njoj društvo mogu praviti i maziti ju da joj bude lakše i da zna da je netko uz nju.
    IvanaIvica, žao mi je radi mobitela!  Ja sam sve moguće slike izgubila kad mi je riknuo komp i onda laptop (iznenada ), pa je GROZNO kad izgubiš sve živo i neživo jer sam na laptopu npr imala SVE dokumente s faksa 
    Maca, možda da ipak ideš ti doktoru da te pregleda? Za svaki slučaj? Ja kad sam išla radi bolova još pred 4 mjeseca sam rekla doktoru: ne znam ako sam bez veze došla ili nisam... Doktor je rekao: bolje doći bez veze nego ne doći! Može biti svašta, a ne mora biti ništa! Srećom, s bebicom je sve bilo u redu i morala sam raditi dodatne pretrage, ali je sve bilo u najboljem redu.
    Sanjchi, žao mi je što se nisi naspavala!  Ja sam sinoć zaspala jako brzo i preko noći se digla 2x da idem piškiti i popiti vode i ujutro oko 7.30 otvorila oči  Baš sam se fino naspavala, ali je pakleno vruče.
    Treca sreca, ti k'o i moja frendica  3-4 mašine dnevno...  Rekla je: čekaj kad beba dođe!  Samo ona ima sušilicu.
    Mi smo jučer otišli vidjeti mašinu s gornjim poklopcem i čak sam se iznenadila što postoje takve mašine od 7kg Moramo pogledati na netu ako istu nađemo za nešto jeftinije. U pevecu smo otišli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.