Ja cekam tu neku sestru da mi javi pa cu znat..jer su me preko veze ugurali..al javim svakak za kavu...
Pa mi kad idemo u SK uvjek uz Hrastelnicu prolazimo..😂😂
Jer ja sam trebala u Vinogradskoj rodit..al su tamo navodno sad radovi i bučno je...a i tete mi tamo nece bit u to vrijeme...i put je kompliciran do tamo...a uostalom u sk je nova bolnica i sve uvjek cisto i dobre sestre i doktori...i nisu tamo zene kao na traci...
Pa znam da prolazis😀 al nismo mi vise tamo, odselili prije 2 god..kupili kucu. Al i dalje smo blizu😃
Evo ti mail pa se javi: modrosicsanja@gmail.com
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo ti i moj mail: Ivicaivana18@gmail.com
A i na fejs ak imas me slobodno dodas: Ivana Baček
😊😊😊
Evo ti i moj mail: Ivicaivana18@gmail.com
A i na fejs ak imas me slobodno dodas: Ivana Baček
😊😊😊
Jel ide sve malima ili je prvo slovo veliko? FB nemam...
Nemozemo zaspat ni ja ni dragi...lezimo i gledamo TV...a mala udara sve u 16...kazem ja njrmu: ovo tvoje dijete me maltretira, a on onako nevino: zastooo? 😂😂
..toliko je zena to prizivilo pa zasto ne bi i vi??? Ne trosite energiju na takva razmisljanja i uzivajte jer smo sve blize kraju puta. Bar onog lakseg. 😜
I da, to za spavanje je istina. Koliko god da vas zivciralo tako je. Nikad necete bit bezbriznije nego sad. Bog dragi zna koliko sam puta u prvih pola god pozelila da je u stomaku a ne na mojim rukama u grcevitom placu i ja pojma neman sta joj je…. Od dana kad se rode zabrinutost je 0-24, 365 dana u godini u pogonu. Ovo sad je laganica.
Kao i uvijek, nasoj Mamuki svaka na mjestu 😎
žena-majka-carica:)
… Koliko god da vas zivciralo tako je. Nikad necete bit bezbriznije nego sad. Bog dragi zna koliko sam puta u prvih pola god pozelila da je u stomaku a ne na mojim rukama u grcevitom placu i ja pojma neman sta joj je…. Od dana kad se rode zabrinutost je 0-24, 365 dana u godini u pogonu. Ovo sad je laganica.
Otkinilo je citat....ovo sam htjela potpisat.
Od a do z, jedna velika istina
koliko god se friske mom2be "ljutile" na takve izjave
...zato se meni ne zuri da se upoznamo, neka nas 2u1 jos....lakse je 😂a opet je tu 😍
curke, trebam savjet.. Vec se dugo ustrucavam al sad cu pitat.. Nije vezano za trudnocu, ovako..
neki dan sam pisala da mi je baka lose.. Naime, u 5mj sam je vozila doktoru, sva je bila zuta, ostala j bolnici nakon cega otkrili da ima tumor na gusteraci..ugraden joj je stend u zgu.. I nakin sto je izasla ja i ujak smo je pitali da li zeli zenu koja ce se brinuti o njoj ili zeli u dom.. Inace joj zelja ici u dom vec 5godina i zapisana je bila al nikako da dode na red..za bolest joj nismo rekli sta joj je, reko nekaj zivi u miru jos to vrijeme sto joj ostalo..ona je rekla da zeli ici u dom, nakon cega smo ju i dali.. I sad je ona pocela polako u zadnje vrijeme blatiti dom, npr. Seki rekla da je nisu okupali vec 3tjedna, pa sestra rekla da ide pitati na sto je ona rekla"no pa nisam sigurna dal je toliko, mozda sam zaboravila" itd vise situacija..
Sad je opet vec skoro 2tj u bolnici, ali je postala nemoguca.. Meni nabija na nos u kakav sam ju to dom dala, da smo ja u ujak krivi za to da je ona u bolnici opet… Kako je moja mama bezobrazna jer ju ne zeli uzet k sebi, da joj je to dom napravio da je ona opet u bolnici, ma uzas.. Bas je bezobrazna.. Stvar je u tome, ja sam pred porodom, mam mi svega skupa ima valjda 50kg i jos se nezna dal ce na kemoterapije ili ne..tek u 10mj ce se znati.. Baka vice da se ona ne vraca u dom, ona ide kuci.. Njoj treba 24 sata neko bit dostupan.. Nas zena da se brine za nju u takvim uvjetima i toliko vremena dode cca 7000kn.. Bez noci.. neda se u dom, nema tko imat brigu o njoj.. I danas smo joj reklk da ima tumor i pocela je vikat da joj je to dom napravio.. Jer smo ju ja i ujak dali u takav dom.. A dom je stvarno, nemam rijeci, boljeg nema u okolici.. ja vise neznam kako joj objasniti da nemoze bit sama doma..ona je nepokretna i u pelenama.. Mama ju nemoze dizat a nit ja nedam nit seka jer je sama bolesna..
Imate neki savjet kako joj objasniti? Ja neznam stvarno vise kako?
Jako mi je zao sta to sad prolazis. Full je nezgodna situacija jer je ocito da nitko ti nije slobodan za njegu 24/7 kakvu stari ljudi u tom stanju zahtjevaju. A baka natavno ne kuzi....ali jedini izlaz jest dom. Ima skroz ok domova koji su kao obiteljski djir, sa ne previshe klijenata pa je atmosfera kao kod kuce (tj i bolja jer imaju drustvo stalno, inace uglavnom cuce doma sami pred TVom.) Drzim fige da se baka smiri i pomiri sa situacijom..
… Koliko god da vas zivciralo tako je. Nikad necete bit bezbriznije nego sad. Bog dragi zna koliko sam puta u prvih pola god pozelila da je u stomaku a ne na mojim rukama u grcevitom placu i ja pojma neman sta joj je…. Od dana kad se rode zabrinutost je 0-24, 365 dana u godini u pogonu. Ovo sad je laganica.
Otkinilo je citat….ovo sam htjela potpisat.
Od a do z, jedna velika istina
koliko god se friske mom2be "ljutile" na takve izjave
…zato se meni ne zuri da se upoznamo, neka nas 2u1 jos….lakse je 😂a opet je tu 😍
😄 tocno tako i ja razmisljam 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji