Ja sam si kupila gastal za zgaravocu...jednom sam uzela i to 1...i vise ne...jer mi se povraca od njega, odvratan okus ima...
Ivanaivica, jos ce ispast da se nase jace polovice poznaju😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi pitaj moj dragi kak ti se preziva tvoj dragi? Mozda se poznaju 😂
Joj ne znam sad sam bila samo na dogovoru prvi puta...stariji je doktor,viši,prosjed...jer je tamo neka kuma od dragog babica koja je iz Martinske Vesi..
Da znas da cemo mozda i bit skupa u bolnici..bilo bi ljepo.. 😍
Za zgaravicu su odlicne rennie tablete, cuclaju se, a.smiju ih trudnice
Sanjchi pitaj moj dragi kak ti se preziva tvoj dragi? Mozda se poznaju 😂
Joj ne znam sad sam bila samo na dogovoru prvi puta…stariji je doktor,viši,prosjed…jer je tamo neka kuma od dragog babica koja je iz Martinske Vesi..
Da znas da cemo mozda i bit skupa u bolnici..bilo bi ljepo.. 😍
Begic...
Al di ides na kontrole i to? Jel vodis u Sk u donu zdravlja il ZG?
Haahah super!! Eto moci cete sd mozda i drzat za ruke dok budete radjale,bit ce vam lakse.. 😉
Sretna,hvala.. budem isla u apoteku,ali i tjesi me to sto mi nije jos puno ostalo do kraja.. sitno brojimo.. 😍
Haahah super!! Eto moci cete sd mozda i drzat za ruke dok budete radjale,bit ce vam lakse.. 😉
Sretna,hvala.. budem isla u apoteku,ali i tjesi me to sto mi nije jos puno ostalo do kraja.. sitno brojimo.. 😍
Hahhaha...mozda😀
Ivana kak se tvoj dragi preziva?
Moj je Vuksan....
Vodim trudnocu u Ivanic gradu od kud sam ja inace...a od sad sve preglede moram obavljat u sk..tak su mi rekli...
Mislim da se ne poznaju jer je i meni to skroz nepoznato prezime...jel znas kad ides slijedeci put na kontrolu tj. u bolnicu tu? Mozemo se nac (ako nam se ne potrefe pregledi) pa kavicu popit😀
Sortiraj odgovore
Najstariji