Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Kolovoz 2017. 23:25

Ja sam si kupila gastal za zgaravocu...jednom sam uzela i to 1...i vise ne...jer mi se povraca od njega, odvratan okus ima...
    Ivanaivica, jos ce ispast da se nase jace polovice poznaju😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    17. Kolovoz 2017. 23:26

Sanjchi pitaj moj dragi kak ti se preziva tvoj dragi? Mozda se poznaju 😂
    Joj ne znam sad sam bila samo na dogovoru prvi puta...stariji je doktor,viši,prosjed...jer je tamo neka kuma od dragog babica koja je iz Martinske Vesi..
    Da znas da cemo mozda i bit skupa u bolnici..bilo bi ljepo..  😍

• sretna
    17. Kolovoz 2017. 23:27

Za zgaravicu su odlicne rennie tablete, cuclaju se, a.smiju ih trudnice

17. Kolovoz 2017. 23:30

IvanaIvica

Sanjchi pitaj moj dragi kak ti se preziva tvoj dragi? Mozda se poznaju 😂
    Joj ne znam sad sam bila samo na dogovoru prvi puta…stariji je doktor,viši,prosjed…jer je tamo neka kuma od dragog babica koja je iz Martinske Vesi..
    Da znas da cemo mozda i bit skupa u bolnici..bilo bi ljepo.. 😍

Begic...
    Al di ides na kontrole i to? Jel vodis u Sk u donu zdravlja il ZG?

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 23:31

Haahah super!! Eto moci cete sd mozda i drzat za ruke dok budete radjale,bit ce vam lakse.. 😉 
    Sretna,hvala.. budem isla u apoteku,ali i tjesi me to sto mi nije jos puno ostalo do kraja.. sitno brojimo.. 😍

17. Kolovoz 2017. 23:34

dzenny

Haahah super!! Eto moci cete sd mozda i drzat za ruke dok budete radjale,bit ce vam lakse.. 😉
    Sretna,hvala.. budem isla u apoteku,ali i tjesi me to sto mi nije jos puno ostalo do kraja.. sitno brojimo.. 😍

Hahhaha...mozda😀

17. Kolovoz 2017. 23:35

Ivana kak se tvoj dragi preziva?

IvanaIvica
    17. Kolovoz 2017. 23:36
    IvanaIvica
    17. Kolovoz 2017. 23:38

Moj je Vuksan....
    Vodim trudnocu u Ivanic gradu od kud sam ja inace...a od sad sve preglede moram obavljat u sk..tak su mi rekli...

17. Kolovoz 2017. 23:41

Mislim da se ne poznaju jer je i meni to skroz nepoznato prezime...jel znas kad ides slijedeci put na kontrolu tj. u bolnicu tu? Mozemo se nac (ako nam se ne potrefe pregledi) pa kavicu popit😀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.