Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Kolovoz 2017. 23:07

Mamuka, da, nije prevelika razlika sto se velicine tice, ali vise je u obliku trbuha, bar se meni cini
    Pupy, iskreno neznam, nisam se nasla ni u slicnoj situaciji...jel imatw kakve pravne osnove da ju ostavite u domu? Meni ovo: smjestili ste ju bez njene volje, vuce na staracku demenciju...😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

17. Kolovoz 2017. 23:10

Ivanaivica, bas sam se zapitala di ai tako dugo...uzas za mobitel! Pogotovo kad sve imas na njemu😌😱😱
    Selo kraj Siska? Koje? Kad ti je ono termin? Da necemo skupa u rodiliste?

• sretna
    17. Kolovoz 2017. 23:13

Pupy,na zalost ne znam sta bi pomoglo da baka shvati...znam samo kolko zrtve treba brinuzi se tako za osobu 24 h jer smo na zalost to prosli. Nadam se da ce se baka malo smiriti..

• Mamuka
    17. Kolovoz 2017. 23:15

Sanjchi uvik kazem sto mislim. Ne slazem se uvik sa stvarima koje drugi kazu, ali ih uvazavam pa ocekujem to i od drugih. Nista sta kazem nije u smislu da ikoga uplasim. Pa da su dica samo stres i umor pa ko bi ih imao. Ili ako se i zaleti 1 da su toliko "grozna"  2. ne bi imali. Sve ima svoje prednosti i mane pa tako i roditeljstvo. Glupo je pricati samo o jednom pa bile to mane ili vrline, triba bit realan.
    Dica su stvarno nepresusan izvor radosti i vidit ces koliko samo 1 mali blesavi osmijeh moze razgalit srce. I zbog tih nekih sitnica ne zalis ni za cim. ❤
    Pupy bas mi je za zbog babe. Stari su jako teski jer njihov razum izgubi neku realnost i cesto postanu vrlo sebicni. Takvima je tesko nesto objasniti ma koliko god da se trudite. Mozda da probate s njom razgovarat krajnje otvoreno i bas sve joj obrazlozit zaato mora u dom. A ne bi bilo lose i psihijatra/psihologa pitat za savjet kako postupiti.
    Bakici se vjerojatno tamo zbog neceg ne dopada oa ili laze ili je vec pomalo dementna, a mozda oboje u kombinaciji. Nazalost imali smo i mi problema sa tatinom mamom koja je zivila s nama i mami je bas bilo tesko s njom. Toliko je puta njoj po zivcima skakala i maltretirala je svojim prohtjevima da stvarno moras bit jaaaako trezven da sve izguras.
    Sritno!

IvanaIvica
    17. Kolovoz 2017. 23:15

Mahovo,Martinska Ves😂 pa oko 20.10 ne znaju niti oni sami 😔 kad je tebi termin? Ma joj sad sam si kupila Huawei p10lte...super je al mi fali moj pinky :(

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 23:17

IvanaIvica,dobrodosla natrag.. uglavno jos uvijek smo sve 2u1.. sve smo se vec dobro zaokruzile i postale dosta teze,dosta vise zavisne od drugih.. za bebice vecinom pripreme pri kraju,sad cekamo i brojimo sitno..
    Neka si se ti iskupala u moru.. evo ja se trenutno borim sa zgaravicom 😱

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 23:22

Pupy,stvarno mi je zao sto jos i taj stres moras prozivjet u trudnoci.. a kad bolje razmislis,stvarno neznas sta napraviti.. kako kazu:"dole tvrdo,gore visoko" 😐 zao mi je stvarno..

IvanaIvica

Mahovo,Martinska Ves😂 pa oko 20.10 ne znaju niti oni sami 😔 kad je tebi termin? Ma joj sad sam si kupila Huawei p10lte…super je al mi fali moj pinky :(

O pa mi smo si blizu😅 moj dragi je iz Hrastelnice...😊 meni je24.10. Bas bi bilo dobro da skupa budemo u bolnici😀 
    A kod kog ti onda vodis trudnocu?

IvanaIvica

Dzenny hvala ti :) 
    Ja ne znam vise sta da koristim za zgaravicom..jamnica mi pomogne i ona tamna cokolada za trudnice BIORELA Prenatal..
    Izbjegavam guste sokove jer od njih mi je samo gore..pijem obicnu i mineralnu vodu...

dzenny
    17. Kolovoz 2017. 23:24

Ejj ja mineralnu vodu i donata mislim da sam pocela i pisati,koliko je popijem.. aa za tu cokoladu nisam cula,gdje je kupis??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.