Mamuka, da, nije prevelika razlika sto se velicine tice, ali vise je u obliku trbuha, bar se meni cini
Pupy, iskreno neznam, nisam se nasla ni u slicnoj situaciji...jel imatw kakve pravne osnove da ju ostavite u domu? Meni ovo: smjestili ste ju bez njene volje, vuce na staracku demenciju...😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ivanaivica, bas sam se zapitala di ai tako dugo...uzas za mobitel! Pogotovo kad sve imas na njemu😌😱😱
Selo kraj Siska? Koje? Kad ti je ono termin? Da necemo skupa u rodiliste?
Pupy,na zalost ne znam sta bi pomoglo da baka shvati...znam samo kolko zrtve treba brinuzi se tako za osobu 24 h jer smo na zalost to prosli. Nadam se da ce se baka malo smiriti..
Sanjchi uvik kazem sto mislim. Ne slazem se uvik sa stvarima koje drugi kazu, ali ih uvazavam pa ocekujem to i od drugih. Nista sta kazem nije u smislu da ikoga uplasim. Pa da su dica samo stres i umor pa ko bi ih imao. Ili ako se i zaleti 1 da su toliko "grozna" 2. ne bi imali. Sve ima svoje prednosti i mane pa tako i roditeljstvo. Glupo je pricati samo o jednom pa bile to mane ili vrline, triba bit realan.
Dica su stvarno nepresusan izvor radosti i vidit ces koliko samo 1 mali blesavi osmijeh moze razgalit srce. I zbog tih nekih sitnica ne zalis ni za cim. ❤
Pupy bas mi je za zbog babe. Stari su jako teski jer njihov razum izgubi neku realnost i cesto postanu vrlo sebicni. Takvima je tesko nesto objasniti ma koliko god da se trudite. Mozda da probate s njom razgovarat krajnje otvoreno i bas sve joj obrazlozit zaato mora u dom. A ne bi bilo lose i psihijatra/psihologa pitat za savjet kako postupiti.
Bakici se vjerojatno tamo zbog neceg ne dopada oa ili laze ili je vec pomalo dementna, a mozda oboje u kombinaciji. Nazalost imali smo i mi problema sa tatinom mamom koja je zivila s nama i mami je bas bilo tesko s njom. Toliko je puta njoj po zivcima skakala i maltretirala je svojim prohtjevima da stvarno moras bit jaaaako trezven da sve izguras.
Sritno!
Mahovo,Martinska Ves😂 pa oko 20.10 ne znaju niti oni sami 😔 kad je tebi termin? Ma joj sad sam si kupila Huawei p10lte...super je al mi fali moj pinky :(
IvanaIvica,dobrodosla natrag.. uglavno jos uvijek smo sve 2u1.. sve smo se vec dobro zaokruzile i postale dosta teze,dosta vise zavisne od drugih.. za bebice vecinom pripreme pri kraju,sad cekamo i brojimo sitno..
Neka si se ti iskupala u moru.. evo ja se trenutno borim sa zgaravicom 😱
Pupy,stvarno mi je zao sto jos i taj stres moras prozivjet u trudnoci.. a kad bolje razmislis,stvarno neznas sta napraviti.. kako kazu:"dole tvrdo,gore visoko" 😐 zao mi je stvarno..
Mahovo,Martinska Ves😂 pa oko 20.10 ne znaju niti oni sami 😔 kad je tebi termin? Ma joj sad sam si kupila Huawei p10lte…super je al mi fali moj pinky :(
O pa mi smo si blizu😅 moj dragi je iz Hrastelnice...😊 meni je24.10. Bas bi bilo dobro da skupa budemo u bolnici😀
A kod kog ti onda vodis trudnocu?
Dzenny hvala ti :)
Ja ne znam vise sta da koristim za zgaravicom..jamnica mi pomogne i ona tamna cokolada za trudnice BIORELA Prenatal..
Izbjegavam guste sokove jer od njih mi je samo gore..pijem obicnu i mineralnu vodu...
Ejj ja mineralnu vodu i donata mislim da sam pocela i pisati,koliko je popijem.. aa za tu cokoladu nisam cula,gdje je kupis??
Sortiraj odgovore
Najstariji