Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    15. Kolovoz 2017. 10:36

Zelimo bebu koristim babylove iz dma ulje od kad sam saznala za trudnocu svaki dan, nekad se i 2, 3 puta dnevno namazem. Do sada nisam nigdje popucala a sad vidit cemo kak ce bit do kraja. Jesi ti inace sklona strijama? Ja sam se bila udebljala prije i dobila po nogama tako da sad nisam nista dobila sto me i zacudilo.
    Sanjchi uzivaj doma i samo laganini.
    Pupy lijep provod u m.bistrici 😊😊
    Mi danas nista ne radimo, ni rucak mi se ne kuha ali moram. Poslije cemo negdje u setnju i na kavu. 

dzenny
    15. Kolovoz 2017. 10:42

Violeta,ja isto koristim to ulje iz DM-a .. ii zadovoljna sam.. do sada nisam ni ja nista popucala po stomaku.. jesam nesto malo po guzi,ali tu sam popucala i nekad prije kad sam za kratko vrijeme dobila koju kilicu gore.. nadam se da necu puno popucati u 9-om mjesecu..

violeta1
    15. Kolovoz 2017. 10:44

dzenny

Violeta,ja isto koristim to ulje iz DM-a .. ii zadovoljna sam.. do sada nisam ni ja nista popucala po stomaku.. jesam nesto malo po guzi,ali tu sam popucala i nekad prije kad sam za kratko vrijeme dobila koju kilicu gore.. nadam se da necu puno popucati u 9-om mjesecu..

Drago mi je sto ulje pomaze 😊 Vidit cemo jos do kraja kako ce biti. Mislim da je ovo zadnjih mj dana najkriticnije.

barbs
    15. Kolovoz 2017. 10:47

Sanjchi, ako kašlješ i iskašljavaš, mislim da je to dobar znak!   Držim fige da se sutra osjećaš joooooš bolje!  Neka se malena miče i nek' se igra i nek' udara  
    Bitno da se naše bebe javljaju, što znači da je sve u redu! 
    KleaIva, brzo će doći i ponedjeljak! 
    Ja u ponedjeljak moram endokrinologici u 12h, što znači da ću sutra-prekosutra na vađenje hormona. Moguće sutra da se toga riješim 
    Ne znam tko je pitao što koristimo za mazanje "protiv" strija... I ja koristim babylove, kao i Violeta. Dobra mi je i zadovoljna sam. Na početku sam koristila od Justa Bademovu kremu, ali em je bila skupa em bih ju potrošila toliko brzo koliko i ovu iz dma, pa sam se prebacila na dmovu jer je ipak povoljnija. 
    Violeta, neka! Danas i jest dan za odmaranje... Mada smo muž i ja bili danas oni koje prodavači/ce mrze  Otišli smo obaviti špežu i kupiti sve što nam treba (da ne kupuju stalno njegovi!), a za bebicu smo kupili BABARINE  30kn ...  Mislim da ćemo za vikend otići kupiti još sitnica koje nam fale, da se toga riješimo, ali odjeću za izlazak još ne želim kupiti jer ne znam koliko veliki će biti. Kupit ću nakon slijedećeg pregleda.
    Išli smo u Pevec da pogledamo mašinu za robu. Imamo mjesta za onu čiji je poklopac s gornje strane, barem da imamo nešto dok si napokon stan ne riješimo, ali eto, oni ne rade...  Ostala sam ugodno iznenađena jer inače svi živi rade za praznike, pogotovo po ljeti, ali eto, očito Pevec i npr Bauhaus (jer smo vidjeli s ceste - nismo imali namjeru ići tamo!) imaju humanije šefove. 

• GaLu
    15. Kolovoz 2017. 10:48

Dobro jutro cure. Hedgehog da tu mjere trbuh s metrom jer u biti broj cm treba odgovarati tjednima, npr kad mjeris od pubicne kosti do zavrsetka maternice koju primalja napipa, ako npr trudnica je trudna 31 tjedan, treba ispasti 31 cm i tako po tome one kao vide ako nebi nesto bilo u redu. Premda je meni draze ici kod dr, tu je tako da primalje u biti vode trudnocu i obavljaju porode kod normalnih trudnoca, kod rizicnih onda se ide u bolnicu na specijalisticke preglede.

kleaiva
    15. Kolovoz 2017. 10:49

Meni je muže neki dan rekao da sam ja neka čudna :) jer nikad ne popucam :)
    Inače imam nekoliko strija iz puberteta i po cicama ih ima...ali trbuh srecom ništa...možda dvije tri...nadam se da će tako i ostati. Koristila sam bademovo ulje ali i inace ga koristim jer imam užasno suhu kožu. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Natasha555
    15. Kolovoz 2017. 10:52

Cure, jučer bila na pregledu, sestra zvala da je dr došla.  Nisu baš najbolje vijesti. Sutra moram u Vinogradsku na pregled i ctg zbog tih čestih kontrakcija. I mala je dosta nisko. Moguće da će me ostaviti i dati nešto da to zaustave i njoj za pluća.  Dobro je što sam zatvorena i cerviks nije jako skracen. Ja bi radije da me ostave da smo pod kontrolom, vidjet ćemo 

• GaLu
    15. Kolovoz 2017. 10:53

Cure ja bi Vam rado poslikala svoj ulov iz Lidla jucer ali naravno opet ja sam u "tehnoloskom" problemu, opet mi neda se logirati preko mob-a. Danas mi stize preko neta sam narucila Aventova izdajalica, dekica, duda i sjedalica ona u kojoj beba moze lezati, zaboravila sam kako se to tocno zove kod nas.

• GaLu
    15. Kolovoz 2017. 10:55

Natasha nadam se da ce biti sve u redu ali ak ti je cerviks ok to ce sve biti ok.

zelimobebu2701
    15. Kolovoz 2017. 10:57

Violeta i ja njega koristim, ali na žalost sam po trbi popucala. Nisam sklona takvim strijama bas inače...valjda će se kasnije malo bar povući 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.