Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Kolovoz 2017. 19:11

KleaIva, ja sam koma a nisam nista posebno radila biti imam djecu, pa vjerujem da ti nije lako.. Drzim fige da noc dobro prodje!!

• M@lena
    16. Kolovoz 2017. 20:02

Ej cure, ima li kakvij novosti? Ne stignem sve procitati i pratit vas, ali mislim na sve! 😙😙😙
    Jel koja rodila? 😁 Nadam se da nije, da cemo jos koji tjedan biti 2u1.
    Mi smo bile na pregledu prije 2 dana. Sve je ok. 
    Novost je da se cerviks skratio i smeksao, uloziva za vrh prsta. No kaze da nije nista za brinuti i da cu izdrzati do kraja, samo da smanjim aktivnosti... pa eto, samo da navrsimo 37 tjedana pa moze bilo kada. 😊 pusa svima.
    Je li nam Senoritakova jos 2u1? Treca sreca?

16. Kolovoz 2017. 20:36

M@lena

Je li nam Senoritakova jos 2u1? Treca sreca?

Jos su cure u komadu😅 sve smo😀
    Smanji tempo i bit ce sve ok. Tako je i meni dijagnoza, ulozivo vanjsko usce za 1 prst. Ali bude sve to ok☺ kako nam se ti osjecas?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    16. Kolovoz 2017. 21:09

meni tlak danas u podrumu... ful mi tezak dan.. naisla sam samo da pozdravim... idem se tusnit i u krpe.. cure,tipkamo se sutra..

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 21:31

Slozili su mi prvi ormaaaaar....ovaj od 5 krila. Pa nisam imala mira nego slagat. A stomak zatezeeeee, ne bih smjela nista 😕 
    jos im nisam "oprostila" sta ga (ormar) nisu donili prosli tjedan kad sam bila bez djece, odmorna.
    Ovako peri kuvaj + djeca sataru....i onda popodne zadnjim atomima snage radi generalku ko da je selidba. Koma! Jos sutra cu ostatak i onda malo odahnit, preforsirala sam se bash..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 21:34

Malena jesi to u Zg natrag svojoj dr ili si se dodatno narucila u ST za pregled?
    ja sam u petak na pregledu i nadam se da cu dobit info jesam li zatvorena il ne. Da znam ako moram usporit...mada je beba kilazom okej, ako smo nastavili starim tempom u petak ce oko 3kg bit. Ali u zadnjim tjednima se razvija imunitet, mozak....sve neke delikatne stvari. Pa bih volila da smo sto duze 2u1

kleaiva
    16. Kolovoz 2017. 21:35

Curke hvala na podrsci...evo klinci zaspali prije pola sata i sad muz i ja gustamo u izlezavanju😂
    Sutra me ceka ogtt ujutro pa drzte fige i za to😂
    Treca sreca...drz se! 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    16. Kolovoz 2017. 21:42

Klea najedi se lipo...jos cca uru imash ☺ i.ne zaboravi se doooobro ulit vode prije ogtt jer kad krene test, ne daju...a vruce je i nije lako kao zimi bez vode 2h

16. Kolovoz 2017. 22:01

Treca sreca slikicu ormara nam okaci😊 
    I nemoj se forsat, sve ces stic, pomalo!!!

16. Kolovoz 2017. 22:02

Klea sad gustaj s dragim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI