Pupy sretno. Bebushka da bas su velike bebe za blizance u tim tjednima, super, bas sam citala nedavno da jedna curica od Nevene Rendeli je bila 1800 g, druga 2400g, ali to je bilo skoro u terminu.
Twinsi od frendice - i
-oko mj dana ranije se rodili... Zajedno su imali 6kg
cca... I dugi su bili skoro pa kao prosjecne bebice... Mali 51cm a mala 48-49cm..
Znaciii, mali od sestricne -tj dana prije termina-2700g cca i 49cm nasprem twinsica je izgledao ko struca kruha
Pupy,sretno na pregledu i javi se.. 😉
I_me,opa dobar shopping.. mislim da kod nas ti grudnajci nisu dosli u katalogu,ali i dm ima extra dobre..sve prijateljice koje su rodile su ih tamo kupile..
Bebushka,vec velike cure smo
Barbs,ma ja,ona je tu itak na kratko.. jadna se jos nije dobro ni snasla mozda,a tek da tb otkljucava njihov wc.. aa i gluposti,ne radi wc za goste.. aa gosta zaboli stomak,eto uzbune 😂😂
Barbs,kod nas ima.. ali su samo bijeli.. ii budi negdje oko 11 eura,nisu ni skupi.. a prijateljice ih stvarno hvale..
Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫
Ne osuduj! Tako sam i ja govorila i dobila ultra zahtjevno i hiperaktivno dijete koje ne moze bit na miru i nece se smirit ako ga ne pustis da se krece. Od 0-24 je u ful pogonu,dobro da po stropu ne hoda.
Tako da…cekaj da dobijes dijete pa ces drugacije gledat na jako puno stvari, cak i one koje su tebi sada nezamislive 😄
Ne osudujem, ali da mi djete se krevelji a ja ladno sjedim i jedem i onda jos hladnije ga stavljam na onaj prljavi pod gdje tko zna sta ima ipak tu ljudi hodaju, nema sanse! Cuvala sam necakinju pune 2 godine od prvog dana i nikad mi nije palo na pamet ju stavit na pod na javnom mjestu da puze. I jos vrhunac mi je bio kada je zena rekla djetetu: Nisam ti ja ni teta ni baka da cu ti udovoljavat i sad kad dodemo doma dobit ces takvih batina. Ja sam ostala pafff
Sortiraj odgovore
Najstariji