Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Kolovoz 2017. 14:47

*ginekologiji

• GaLu
    14. Kolovoz 2017. 14:52

Pupy sretno. Bebushka da bas su velike bebe za blizance u tim tjednima, super, bas sam citala nedavno da jedna curica od Nevene Rendeli je bila 1800 g, druga 2400g, ali to je bilo skoro u  terminu.

barbs
    14. Kolovoz 2017. 15:01

Twinsi od frendice - i-oko mj dana ranije se rodili... Zajedno su imali 6kg cca... I dugi su bili skoro pa kao prosjecne bebice... Mali 51cm a mala 48-49cm..
    Znaciii, mali od sestricne -tj dana prije termina-2700g cca i 49cm  nasprem twinsica je izgledao ko struca kruha 

• sretna
    14. Kolovoz 2017. 15:01

Pupy, sretno!!

dzenny
    14. Kolovoz 2017. 15:03

Pupy,sretno na pregledu i javi se.. 😉
    I_me,opa dobar shopping.. mislim da kod nas ti grudnajci nisu dosli u katalogu,ali i dm ima extra dobre..sve prijateljice koje su rodile su ih tamo kupile.. 
    Bebushka,vec velike cure smo 

barbs
    14. Kolovoz 2017. 15:04

Dzenny, nisam znala da DM ima grudnjake za dojilje 

dzenny
    14. Kolovoz 2017. 15:05

Barbs,ma ja,ona je tu itak na kratko.. jadna se jos nije dobro ni snasla mozda,a tek da tb otkljucava njihov wc.. aa i gluposti,ne radi wc za goste.. aa gosta zaboli stomak,eto uzbune 😂😂

dzenny
    14. Kolovoz 2017. 15:06

Barbs,kod nas ima.. ali su samo bijeli.. ii budi negdje oko 11 eura,nisu ni skupi.. a prijateljice ih stvarno hvale..

violeta1
    14. Kolovoz 2017. 15:14

sretna

violeta1

Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫

Ne osuduj! Tako sam i ja govorila i dobila ultra zahtjevno i hiperaktivno dijete koje ne moze bit na miru i nece se smirit ako ga ne pustis da se krece. Od 0-24 je u ful pogonu,dobro da po stropu ne hoda.
    Tako da…cekaj da dobijes dijete pa ces drugacije gledat na jako puno stvari, cak i one koje su tebi sada nezamislive 😄

Ne osudujem, ali da mi djete se krevelji a ja ladno sjedim i jedem i onda jos hladnije ga stavljam na onaj prljavi pod gdje tko zna sta ima ipak tu ljudi hodaju, nema sanse! Cuvala sam necakinju pune 2 godine od prvog dana i nikad mi nije palo na pamet ju stavit na pod na javnom mjestu da puze. I jos vrhunac mi je bio kada je zena rekla djetetu: Nisam ti ja ni teta ni baka da cu ti udovoljavat i sad kad dodemo doma dobit ces takvih batina. Ja sam ostala pafff 

zelimobebu2701
    14. Kolovoz 2017. 15:15

I_me Super kupovina!! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.