Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Kolovoz 2017. 16:10

Sretna, znamo na sto si mislila..
    Barem ja shvatila..
    I ja se znam zgroziti na neke stvari i na ponasanje nekih roditelja koji svasta rade i svasta si dozvoljavaju i bome se kod nekih vidi da ih dijete vrti oko malog prsta... Ali sto je tu je... Nitko se nije rodio s instrukcijama... 
    Dzenny, super za grudnjake. Stvarni nisu skupi!  ja sam uzela bijeli i crni u lidlu 
    Violeta, frendica je koristila babylove i one iz lidla i jako je zadovoljna... Jedna druga pampersice i te iz lidla i isto tako je zadovoljna... Svakako treba isprobati sto djetetu pase.

violeta1
    14. Kolovoz 2017. 16:30

Barbs probat cemo pa cemo vidjeti. Znam za babylove da su dobre 😊
    Joj meni je tako vruce ajmee... opet je malo zatoplilo i sad sam mal mrdala po kuci i preznojila sam se. 

barbs
    14. Kolovoz 2017. 16:35

Violeta, najbolje! Nije svako dijete isto..
    Eto primjer od sestricne: s malom je koristila babylove a s malim pampersice... Malome babylove nisu valjale...
    A jedna frendica je isprobala sve zive pelene i najvise pampersice su mu pasale...
    Jaaaaao, bas muzu govorim da mi je tooooploooo kad ono, on kaze da izmisljam  A toplo mi jeeeee... Przi sunce... Ne radim nista a znojim se  

violeta1
    14. Kolovoz 2017. 16:56

Barbs toplo je, jos je nama valda toplije nego drugima. 
    Netko je pitao za wish stranicu, ja sam cula da je ok iako nisam narucivala, ja narucujem s geek. Sve je doslo super, jedino robicu nisam narucivala, to sam prije par dana pa javim kakva je roba. Ima mi fora stvari a jeftino je pa sam narucila da vidim.

I_me
    14. Kolovoz 2017. 16:59

donjela mi sad susjeda paallaaciiiinnnnke!!! da se malo zasladim 

Nina2512
    14. Kolovoz 2017. 17:14

Curke koje narucujete s tih stranica,kako se placa?paypal kao ebay ili?i koliko se ceka da dode?

violeta1
    14. Kolovoz 2017. 17:30

Ana2711

Curke koje narucujete s tih stranica,kako se placa?paypal kao ebay ili?i koliko se ceka da dode?

Karticom od tekuceg racuna iako je sigurnije pay pal. Nekih 3tjedna sam cekala. Nesta dode prije nesta poslije

I_me
    14. Kolovoz 2017. 17:49

pupy kako prosao pregled?

barbs
    14. Kolovoz 2017. 18:07

I mene zanima sto je s Pupy!! 
    Violeta, daaaaa, nama je ocito za nijansu toplije nego drugima 
    Ana, paypalom je ipak sigurnije po menu... Vremenski se zna cekati i manje i vise... Na ebayu je rok 30-40d mislim... Ponekad dodje u roku od 2 tj a ponekad cekas i mj dana...

treca_sreca
    14. Kolovoz 2017. 19:16

sretna

violeta1

A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫

Ne osuduj! Tako sam i ja govorila i dobila ultra zahtjevno i hiperaktivno dijete koje ne moze bit na miru i nece se smirit ako ga ne pustis da se krece. Od 0-24 je u ful pogonu,dobro da po stropu ne hoda.
    Tako da…cekaj da dobijes dijete pa ces drugacije gledat na jako puno stvari, cak i one koje su tebi sada nezamislive 😄

Potpisujem sretnu od a do z
    ....jos 8str zaostatka ali ovo je SOOOO TRUE
    kosa mi se digne na glavi kad cujem "moje dijete nece nikad...." (a nema jos djece) 😉

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.