I_me wuhu odlicna kupovina. Jel marka ta dobra njihova, pelene i to? Bas smo gledali danas al nismo culi nikakve komentare za marku pa uzeli 1 pamet pampersica
I_me wuhu odlicna kupovina. Jel marka ta dobra njihova, pelene i to? Bas smo gledali danas al nismo culi nikakve komentare za marku pa uzeli 1 pamet pampersica
meni je dosta mama reklo da su ih koristile tu marku i da im se pokazalo kao odlicno pa sam se i ja odlucila.
Ajme, prave curice Bebushka
Pupy-sretno!
I-me- super shopping, ja ću u sri do lidla, robicu ne planiram a ovih stvari ostane uvijek, sad mi je nekak vruće i ručak je još u pripremi.
Pretrage- ja sam već par puta radila kks i urin, moja gin šalje. Još je rekla jednom zbog željeza i bris na streptokok. I prije svakog pregleda piskim na onu trakicu.
Tako je meni bila zamjenska asistentica dok sam radila ogtt, katastrofa, mislila sam da sam na skrivenoj kameri. Vec sam htjela da joj objasnim sta mora napraviti. Na kraju sam uzela sama dezinficijens i dezinficirala ruku nakon pikanja jer ona je bila tolko smotana da je zaboravila. 😥
url=https://lilypie.com]
Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫
Ne osuduj! Tako sam i ja govorila i dobila ultra zahtjevno i hiperaktivno dijete koje ne moze bit na miru i nece se smirit ako ga ne pustis da se krece. Od 0-24 je u ful pogonu,dobro da po stropu ne hoda.
Tako da…cekaj da dobijes dijete pa ces drugacije gledat na jako puno stvari, cak i one koje su tebi sada nezamislive 😄
Ne osudujem, ali da mi djete se krevelji a ja ladno sjedim i jedem i onda jos hladnije ga stavljam na onaj prljavi pod gdje tko zna sta ima ipak tu ljudi hodaju, nema sanse! Cuvala sam necakinju pune 2 godine od prvog dana i nikad mi nije palo na pamet ju stavit na pod na javnom mjestu da puze. I jos vrhunac mi je bio kada je zena rekla djetetu: Nisam ti ja ni teta ni baka da cu ti udovoljavat i sad kad dodemo doma dobit ces takvih batina. Ja sam ostala pafff
Ja se potpuno slazem s tobom... Nije isto kad je dite zivahno i nema mira i kad su roditelji neodgovorni i nije ih briga... Muz i ja imamp restoran i cega sam se sve nagledala to je uzasno.... Gole bebe bi pustali da puzu po podu od restorana, ne geldaju uopce di im je dite... Nista ko da nije njihovo, dica znaju po restoranu divljat, dirat tuđe stvari ma roditelji niti pogledat jos kad im kazes stogod jos se naljute... Ja sam odgojitelj po struci, imam puno male dice u obitelji i tako da nisam bez iskustva po tom pitanju...
Bebushka bome cure lipo rastu!!! Bas super!!
GaLu bas mi je zao sto imas problem s nesvjesticom... To je bas grozno... Al izdrzi jos malo, miruj i nek te paze pa ce bit lakse kad budes drzala svoju bebu u rukama
Luce hvala, istina sto kazes, jos malo bebe nam budu u rukama i izdrzati cemo sve da dodjemo do tog cilja.
Evo i mi bili u lidlu, uzela pelene i 2 paketa vlaznih maramica. Isla rijesiti sve papire za komplikacije i sad smo muz i ja na rucku. A pokraj nas mama s sinom, mali se krevelji vec 20min, mene glava rastura ajme..onda ga mama pusti na pod i mali puze, bljak.. u restoranu po podu puzat, odvratno! Bas me glava boli, nikako da smiri djete a ona sjedi i jede uzas 😫😫
Ne osuduj! Tako sam i ja govorila i dobila ultra zahtjevno i hiperaktivno dijete koje ne moze bit na miru i nece se smirit ako ga ne pustis da se krece. Od 0-24 je u ful pogonu,dobro da po stropu ne hoda.
Tako da…cekaj da dobijes dijete pa ces drugacije gledat na jako puno stvari, cak i one koje su tebi sada nezamislive 😄
Ne osudujem, ali da mi djete se krevelji a ja ladno sjedim i jedem i onda jos hladnije ga stavljam na onaj prljavi pod gdje tko zna sta ima ipak tu ljudi hodaju, nema sanse! Cuvala sam necakinju pune 2 godine od prvog dana i nikad mi nije palo na pamet ju stavit na pod na javnom mjestu da puze. I jos vrhunac mi je bio kada je zena rekla djetetu: Nisam ti ja ni teta ni baka da cu ti udovoljavat i sad kad dodemo doma dobit ces takvih batina. Ja sam ostala pafff
Ja se potpuno slazem s tobom… Nije isto kad je dite zivahno i nema mira i kad su roditelji neodgovorni i nije ih briga… Muz i ja imamp restoran i cega sam se sve nagledala to je uzasno…. Gole bebe bi pustali da puzu po podu od restorana, ne geldaju uopce di im je dite… Nista ko da nije njihovo, dica znaju po restoranu divljat, dirat tuđe stvari ma roditelji niti pogledat jos kad im kazes stogod jos se naljute… Ja sam odgojitelj po struci, imam puno male dice u obitelji i tako da nisam bez iskustva po tom pitanju…
To je druga stvar, kad roditelji uopce ne reagiraju na to kad im dijete dira i radi ono sto ne smije. Prvenstveno sam mislila na zgrazanje jer dijete place.
I_me super, vidim da su dosta povoljnije, a svakako planiramo preci da neku drugu marku, pa cemo i te pogledat. Ovo nam je sad 1 paket za prvu ruku da imamo, jer uopce se ne kuzim u pelene.
Luce da bas ima svakakvih roditelja. Mislim svatko odgaja kako hoce, zna i moze ali neku higijenu i kulturu mora se znati. Bilo mi je i zao djeteta.
Ja se potpuno slazem s tobom… Nije isto kad je dite zivahno i nema mira i kad su roditelji neodgovorni i nije ih briga… Muz i ja imamp restoran i cega sam se sve nagledala to je uzasno…. Gole bebe bi pustali da puzu po podu od restorana, ne geldaju uopce di im je dite… Nista ko da nije njihovo, dica znaju po restoranu divljat, dirat tuđe stvari ma roditelji niti pogledat jos kad im kazes stogod jos se naljute… Ja sam odgojitelj po struci, imam puno male dice u obitelji i tako da nisam bez iskustva po tom pitanju…
To je druga stvar, kad roditelji uopce ne reagiraju na to kad im dijete dira i radi ono sto ne smije. Prvenstveno sam mislila na zgrazanje jer dijete place.
Ma ne..normalno je da djete place i krevelji se, al da mama ne reagira e to mi nije bas normalno. Al eto, zao mi je djeteta.
Sortiraj odgovore
Najstariji