Ja sam preustraarena od otvaranja da bih vjezbala..
al inace rado vjezbam i nije mi lijeno pa cu nadoknadit kad beba dopusti...za xy mjeseci.
Sad mi je jedina tjelovjezba plivanje i to penzionerski ko kakva bakica pa se to slabo racuna al bolje ista nego nista. Prve dvi trudnoce, pogotovo prvu, sam prelezala doslovno...tak da mi je i ovo majka mila
žena-majka-carica:)
Dena skure (fali kvacica na prvom slovu) su ti alternativa roletama. To po Dalmaciji imas na starijim kucama na prozorima....i drugdje ne samo ovde ali ovde su jako ceste recimo...one kao drvene letvice(grilje) u jednom tj dva drvena okvira. S time zablokiras izvor svjetla iz van...
Treca to ti vjerujem za vjezbanje..treba pratit svoje potrebe i mogucnosti..osluskivati tijelo..i po tome se ravnati.
Ja sad gledam pupak.. prije par dana primijetila kako je onako krenuo izlazit na jednom dijelu,skpro do pola..bas se vidjelo i pod prstima osjetili.. a sad - ko da se povuklo hahaah izgleda ko prije. Svasta, ta trudnoca je stvarno cudnovata ponekad 🤔
Treca sreca, sto se vjezbanja tice, slazem se! Svakako se mozemo strpiti par mj bez... Mada eto, meni jaaaakooo fali jer kondicija mi je na NULI... Pogotovo po ovoj vrucini..
Haha kondicija...sta je to
Nerijetko stenjem dok se ustajem iz kreveta (ovo zadnja 2tj cca otkad je trbuh zbilja postao "smetnja" za osnovne radnje mi..) ili kad sjedam u sic/sjediste u automobil (posti je jako nisko sic i sva se slomim za sjest u nj.
A o cemu cemo onda pricat...trutavaaaa...
Ali iza poroda prodje to kso rukom odneseno. Nakon oporavka od rane/reza od poroda ofkors, dotad treba laganini
Aaaa sad i to znam, mi ih zovemo širopoljke 😊
Vjezbanje ja sam skroz antitalenat, k tome jos i lijena 😣 Mislim da me spasava samo to sto se na poslu natrcim i nadizem vise nego neki u teretani 😅 Rekla sam muzu da, kad malac malo poraste, neka ih upise u neki program u sportskom centru, da dobije neku naviku za dalje. Nadam se da ce biti na tatu sta se toga tice. ☺
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji