Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2017. 21:41

Sanjchi, lakse malo sa pospremanjem...
    Treca sreca, opet super fotka 👍🏻

(Razapet cete me, ali ja si zapalim cigaretu. Odvratno je pusenje, priznajem, a posebno kod trudnica. Mucna i jaka ovisnost)

Ja se hladim uz ventilator i ne izlazim iz kuce...

violeta1
    01. Kolovoz 2017. 21:42

Mi smo bili malo u setnji vani je bas fino sad. 
    Sto se tice spavanja ja spavam i na lijevom i desnom boku, rijetko na ledima. Iako vise mi nista ne odgovara, posebno kad mjenjam polozaj bas mi bude tesko i osjecam se kao slonica 😐

violeta1
    01. Kolovoz 2017. 21:46

Yel mislim ak si pusac da bas i ns valja ono prekinit odmah pusenje, moja seka nije na pocetku pusila dok joj smrdilo, poslije je pusila u trudnoci.
    Dok ja sam zapalila ono uz kavu nekad, vecinom kad je neki party i drustvo, i prvi signal je bio da sam trudna kad nisam ni pomislila da zapalim, mi u gradu, svi puse a ja ono jao bljakk...i od tad nisam zapalila, cak mislim da vise i necu. Jer nisam nikad bila bas pusac i mogu bez cigareta, cak mi je i bolje sad od kad ne pusim. Jos da nagovorim muzeka da prestane hahahaha 😂al on bas voli zapalit 

01. Kolovoz 2017. 22:08

Gadile su mi se prvih 3 mjeseca kad su bile mucnine, i cim mi je postalo bolje me bas vuklo. Budala. Trebala sam tad bacit kad se i tijelo ocistilo vec

violeta1
    01. Kolovoz 2017. 22:19

Yel

Gadile su mi se prvih 3 mjeseca kad su bile mucnine, i cim mi je postalo bolje me bas vuklo. Budala. Trebala sam tad bacit kad se i tijelo ocistilo vec

A tesko je to... samo nemoj puno pusiti 😉

• Mamuka
    01. Kolovoz 2017. 22:27

Maca cini mi se da cemo ti i ja bit rekorderke grupe. Samo tvoj bebac je vec sa 22 tt bio 2 tjedna veci po tezini, a moj u skladu sa 22 tt.
    I super ti je slicica 😉
    Meni isto sad pase najvise na ledjima i ako lezim na bok iman osjecaj da mi stomak "visi" kako je nekako uzak a jastuci dodatni mi smetaju jer griju a ionako mi je dovoljno vruce. Isto tako trudim se spavat ma boku al uglavnom zavrsim na ledjima. Samo ja inace spavam na boku al sad bas mi ne pase.
    U 1 T sam spavala stalno na boku iako bi me kukovi bolili jer kad bi spavala na ledjima bi imala osjecaj da ce mi ledja puknit na pola i bio mi neki pritisak. Sad bas neman takav osjecaj i odgovara mi pa se tjesin da bi opet osjecala te stvari ko i prije da je lose. Valjda.
    Treca_sreca lipa ti je profilna. Prava si fit trudnica.

luce <3
    01. Kolovoz 2017. 22:57

Ja spavam i na boku i na leđima kako mi odgovara samo da spavam 😂

01. Kolovoz 2017. 22:59

Violeta, je, bas je tesko :/

I meni pase spavanje na ledjima, prije tr sam uglavnom na trbuhu, a na boku mi je pritisak i bas nezgodno, i to na lijevom.
    Danas me bolucka ta lijeva strana, sijeva u donjem dijelu trbuha pa preko kuka na kicmu.
    Tako mi je slicno bilo i na pocetku tr ali krace je sijevalo. 
    Danas malo vucem lijevu nogu zbog ...tog nekog cudnog pritiska/neceg. Nez kako opisat al djeluje mi kao zivac kad zaboli

• Mamuka
    01. Kolovoz 2017. 23:10

Yel mislim da moze bit da bebac pritisce neke zivce pa ti je tako. A jedino sta mozes je odmarat se.
    Meni i u 1 T i sad noga utrne i kuk je cili neki "nemocan" tako da nema sanse da pomaknem nogu bez da je rukom pomicem il se nekako drugo pomognem. Samo ja ne osjecam nista u stomaku.
    U 1T me bolio livi kuk i micica je bila utaborena vise na livoj strani, a sad desni jer je misko vise na desnoj strani. Nakon ove T ce mi bit oba unistena. Jeeheeejj! 😜
    U St je u 22 sata bilo 32 stupnja. Spavanje bez klime nemoguca misija 😥😰

kleaiva
    01. Kolovoz 2017. 23:42
    Curkeeee...evo i mene s velikom busom a tek 23. tj.
    Curkeeee...evo i mene s velikom busom a tek 23. tj.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.