Sanjchi, lakse malo sa pospremanjem...
Treca sreca, opet super fotka 👍🏻
(Razapet cete me, ali ja si zapalim cigaretu. Odvratno je pusenje, priznajem, a posebno kod trudnica. Mucna i jaka ovisnost)
Ja se hladim uz ventilator i ne izlazim iz kuce...
Mi smo bili malo u setnji vani je bas fino sad.
Sto se tice spavanja ja spavam i na lijevom i desnom boku, rijetko na ledima. Iako vise mi nista ne odgovara, posebno kad mjenjam polozaj bas mi bude tesko i osjecam se kao slonica 😐
Yel mislim ak si pusac da bas i ns valja ono prekinit odmah pusenje, moja seka nije na pocetku pusila dok joj smrdilo, poslije je pusila u trudnoci.
Dok ja sam zapalila ono uz kavu nekad, vecinom kad je neki party i drustvo, i prvi signal je bio da sam trudna kad nisam ni pomislila da zapalim, mi u gradu, svi puse a ja ono jao bljakk...i od tad nisam zapalila, cak mislim da vise i necu. Jer nisam nikad bila bas pusac i mogu bez cigareta, cak mi je i bolje sad od kad ne pusim. Jos da nagovorim muzeka da prestane hahahaha 😂al on bas voli zapalit
Gadile su mi se prvih 3 mjeseca kad su bile mucnine, i cim mi je postalo bolje me bas vuklo. Budala. Trebala sam tad bacit kad se i tijelo ocistilo vec
Gadile su mi se prvih 3 mjeseca kad su bile mucnine, i cim mi je postalo bolje me bas vuklo. Budala. Trebala sam tad bacit kad se i tijelo ocistilo vec
A tesko je to... samo nemoj puno pusiti 😉
Maca cini mi se da cemo ti i ja bit rekorderke grupe. Samo tvoj bebac je vec sa 22 tt bio 2 tjedna veci po tezini, a moj u skladu sa 22 tt.
I super ti je slicica 😉
Meni isto sad pase najvise na ledjima i ako lezim na bok iman osjecaj da mi stomak "visi" kako je nekako uzak a jastuci dodatni mi smetaju jer griju a ionako mi je dovoljno vruce. Isto tako trudim se spavat ma boku al uglavnom zavrsim na ledjima. Samo ja inace spavam na boku al sad bas mi ne pase.
U 1 T sam spavala stalno na boku iako bi me kukovi bolili jer kad bi spavala na ledjima bi imala osjecaj da ce mi ledja puknit na pola i bio mi neki pritisak. Sad bas neman takav osjecaj i odgovara mi pa se tjesin da bi opet osjecala te stvari ko i prije da je lose. Valjda.
Treca_sreca lipa ti je profilna. Prava si fit trudnica.
Violeta, je, bas je tesko :/
I meni pase spavanje na ledjima, prije tr sam uglavnom na trbuhu, a na boku mi je pritisak i bas nezgodno, i to na lijevom.
Danas me bolucka ta lijeva strana, sijeva u donjem dijelu trbuha pa preko kuka na kicmu.
Tako mi je slicno bilo i na pocetku tr ali krace je sijevalo.
Danas malo vucem lijevu nogu zbog ...tog nekog cudnog pritiska/neceg. Nez kako opisat al djeluje mi kao zivac kad zaboli
Yel mislim da moze bit da bebac pritisce neke zivce pa ti je tako. A jedino sta mozes je odmarat se.
Meni i u 1 T i sad noga utrne i kuk je cili neki "nemocan" tako da nema sanse da pomaknem nogu bez da je rukom pomicem il se nekako drugo pomognem. Samo ja ne osjecam nista u stomaku.
U 1T me bolio livi kuk i micica je bila utaborena vise na livoj strani, a sad desni jer je misko vise na desnoj strani. Nakon ove T ce mi bit oba unistena. Jeeheeejj! 😜
U St je u 22 sata bilo 32 stupnja. Spavanje bez klime nemoguca misija 😥😰
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji