Treca sreca zaboravila sam kako se to tocno zove, ali da, radili su joj to u bolnici naravno tamo gdje je isla roditi.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutrooo curke! Evo ja vec na nogama...jucer minje popodne bas bilo zlo a i sama ne znam od cega...kao da mi je falilo zraka stalno.
Sad uskoro ce doci svekar pokreciti hodnik da si to fino poslozim , a onda sam rekla i muzu da ce mi skinuti zavjese da operem i maknuti garnituru da ocistimo sve onako posteno. Opet nakavljuju vrucine pa da mozemo lec i uzivat u cistome😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jutro! Kod nas opet kisa, 17°, brrrrrr, navodno da ce prestati tek sredinom sljedeceg tjedna da pada 😯
Curke, nakon samog poroda, sta vam je bilo udobnije nosit, haljinice ili hlace? Tu u bolnici nije bas obicaj da se hoda u spavacicama pa moram nabavit nesta za boravak tih par dana.
url=https://lilypie.com]
Jutro!
Evo sam jučer nabavila kolica. Peg Perego Skate. Odlična su(polovna) 3u1, 1000kn.. Nakon starih Graco sta sam imala, ka da sam s Yuga(a muž mi vozi Yuga), prešla na bmw.
Mislim da ti je lakše u haljini. Ja sam uvik bila u spavacici.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jutrooo cure...ja sam se tako fino naspavala...napokon😁
Pupy, to je bratska ljubav..ja sam se sa svojom mladom sekom znala potuc milijun puta ali bi uvijrk stala u njenu obranu, pogotovo pred mamom, pa sam cesto bila kaznjavana i za sekine gluposti..al bilo mi jr zao, to je moja mlada seka..
Klea, samo polako, mozda ti je jednostavno bio takav dan...
Dena, mozda neka trenirkica ili pidzamica kao hlace?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutroooo, curke!! Sto ste se raspiiiisaaaaleee
Aleksandra, super za kolica!!
Dena, mozda bolje haljina?? Prakticnije je...
Pupy, mozda su ti grcevi samo priprema na porod...??? Ne znam ni sama.... Ja bih isto panicarila
Ahahahahahaha, slika kolica s velikim kotacima! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA dooooobraaaaaa... Aaaajmeeeee, zadavio bi me da zna da ga zajebavam, ali eto on place radi kolica s malim kotacima a ja radi toga sto mi kolica nemaju kosaru za stvari... Poludjet cu.. Narucili smo one s ebaya, ali problem je sto su manje (ovito su za kidobran kolica) i sad pomalo vec ludim jer malo smo ih platili alliiiiii ...
Dena, jesi oprala jastuk?!
Sad pijem kavu i, s oprostenjem, zasr***** sam si cistu majicu za po doma.... I onda se pitam zasto imam toliko toga za prati
Jucer smo bili na koncertu... Druzili smo se s frendovima i slusali muziku... Oko 12 smo dosli doma... Gustam si dok imam free vremena i dok smo jos 2u1 Kasnije je pitanje KOLIKO ce koncerta biti
Treca sreca, mi koji nemamo djecu ne znamo kako je to kad, nakon toliko vremena, ostanes sama bez njih Znati cemo ti reci uskoro
A mali ti je preslatki
Samo ti uzivaj dok su klinci sa svekicima
Klinci od moje sestre nisu nikada bili ljubomorni jedno ja drugo, a razlika nije velika... Izmedju najstarijeg i srednjeg - 2 g a izmedju starijeg i najmladje - cca 7g
Sanjchi, neka si se naspavala... Ja nesto manje ali sam se morala dici jer su mi porukom javili ovi iz GSLa da od 9 do 12 ocekujem dostavu pack(fotoknjige)... Tako da sam u iscekivanju... Hahahhahaa i sad razmiljam STO JESTI... Moguce da cu pojesti domacu marmeladu od mojih
Kod nas se jako lijepo dise... Ima zraka... Malo je oblacno... Vec vidim da je guzva za grad jer turisti to vole... Vole biti po 3h u koloni i gubiti se pi gradu i ne nalaziti parking Zivjela moja Pula
Parkinga ima, aki nema... Izmisljaju parking (npr na neasflatiranom mjestu), a nije ni opcina Fazana nesto bolja... Doznala sam da SUMU naplacuju...KRAAAAASNOOO.. a ja sam lijena da idem u opcinu i uzmem besplatnu kartu... Za razliku od Pule, nasa opcina daje besplatan parking za stanivnike opcine... A i dobit cu oko 1500 kn za rodjenje djeteta... Isto ok... Pula daje 500 kn...
Eto, sad je sunce zapicilo...
Btw. Citala sam da ulazimo u kolovoz s JOS JEDNIM TOPLINSKIM VALOM... Oko +40 temperature... JJJEEEEEEJJJJJJJJJJJ
Jutro svima 😘
Dena ja sam bas odusevljena ovim zahladenjem barem mi nije vruce,sto se tice boravka u bolnici poslije poroda ovdje bas preferiraju haljine a i puno je lakse kad dolazi vizita pa kad te dole gleda da ne gubis vrijeme na skini hlace skini gace pazi uloske itd...
Aleksandra super za kolica 👏👏
Sanjchi i ja se konacno naspavala u svom krevetu sa svojom bananom jastukom taak mi je falila 😃😃
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Barbs, i ja sam tu negdje kao ti: imam puno za prat😂😂😂😂 super za koncert i samo uzivajte dok mozete!!
A kolica, kad sam vidjela odmah sam te se sjetila (tj. tvog dragog). Ako se ne pokazu ova dobra uvijek se mogu neka druga uzet. Baci slikicu bar da korice vidimo kad stignu knjigice😜
Ja danas za rucak imam sarana-jucer se nije bio ni odmrzao do kraja a i nisam imala volje ista spremat. Pa cu ga danas fino u rolu pec a sveki ce krumpir salatu napravit za sve, jer je velika riba pa ima za sve nas...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji