Jutro i od mene. Ja sam se bas lijepo naspavala, popila kavu, najela se i krenula da napravim strudlu. Sad sam dosla do pola i pocelo mi se tolko spavati da sam legla, ne mogu stajati vise. 🤔🤔
Pupy vodla sam na zadnjem popisu da ces roditi u Ck, jesi i ti Međimurka?
url=https://lilypie.com]
NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
Dorja91–08.09.
babylove28–09.09. KB Osijek
Pupy-09.09.- ŽB Čakovec Stella
Dena1009–10.09.
I_me–20.09. KB Pula Ema
treca_sreca–21.09. KB Split Mila
M@lena–23.09. KB Sv.Duh Lucija
Tea2803–24.09. KB Petrova Noel
Buba_Mara- 25.09. Šimun
barbs–27.09. KB Pula Diego
Violeta1–27.09.
dzenny-1.10.
Senoritkova–02.10. Rita
Loira-02.10.
Aleksandra2 - 06.10. KB Split
MomOf2017 - 08.10.
kiki–09.10. KB Sv.Duh Vito
Galu-10.10.
Marijana–11.10.
IvanaIvica-20.10. KBC Sestre Milosrdnice Iva
Natasha255–21.10. Magdalena
sretna–22.10.
Ineska -23.10. KB Split Mateo
Sanjchi255–24.10. KB Sisak Lucija
Ana2711–29.10. KB Petrova Mila
Mamisita27-31.10.
suncokretica–01.11. KB Petrova Lea
Belle84–01.11. KB Sv.Duh Luka
Hope-01.11.
NewLife2017-05.11.
Lorelai–07.11.
Mamuka-09.11. KBC Split
Giovi–15.11. KB Rijeka
luce–16.11. KB Split
mc_mouse–18.11. Toni
Yel–18.11. KB Merkur
Maca1510–22.11. KB Split
Mrvica-22.11.
Kleaiva-26.11. KB Merkur
Brandnew–03.12.
Dolores123–07.12. Nina
Angel03–10.12.
NASI PREGLEDI
Violeta-26.07.
Treca_sreca –28.07.
Kiki-31.07.
Mrvica-31.07.
Buba mara-01.08.
Dena1009-01.08.
Aleksandra-01.08.
m@lena-01.08.
MomOf2017-03.08.
Barbs-03.08.
Kleaiva-04.08.
Brandnew-04.08.
Natasha-07.08.
Tea2803–07.08.
Mc_Mouse -07.08.
Mamisita27-07.08.
Giovi-07.08. 4D
dzenny-08.08.
belle-09.08.
Babylove28–10.08.
Pupy-14.08.
Angel03–16.08.
i_me-17.08.
Maca-21.08.
Dolores123–21.08.
Luce–21.08.
Sretna-22.08.
Giovi–22.08.
Suncokretica-22.08.
Sanjchi-29.08.
Ineska-
Dorja-
Mamuka-
Hope-
Marijana-
Maca-
Galu-
IvanaIvica-
Yel-
Senoritakova i Aurora nam se već neko vrijeme ne javljaju. Nadam se da je sve u redu s njima i bebačima!
Yel danas ima pregled!
Još nekoliko dana i eto nas u 8. mjesecu!
Imamo 20 curica i 18 dečkića
!
Malena nadam se da ce L brzo ozdravit!! Grozno je dok su tako mali i jadni boli ih a ti skoro pa nista ne mozes!!
Barbs uh sto se imena tice to ce bit borba do samog kraja 😂 cini mi se da cemo morat raspisat natjecaj 😂 ja volim kraca imena a moj muz ako predlozi neko ima onda je to dugo ime i tako se vrtimo u krug
Jucer sam u St u Bubamare kupila jastuk za trudnice i kad sam dosla kuvi odma na pranje i sinoc sam spavala s mjim i vrhunski je... Bas sam se lipo naspavala...
Uzas kako kradu od drugih! Nama su tu na moru iskopali iz zemlje cijelo drvo limuna!!!! Prekrasno je bilo :(
Uzas kako kradu od drugih! Nama su tu na moru iskopali iz zemlje cijelo drvo limuna!!!! Prekrasno je bilo :(
pa ja ne vjerujem!!!
ma kako si neki ljudi dopustaju svasta!!!
I_me od djece mogu razumit da ce krisom ubrat nesto i pojest bez pitanja ali od starijih je stvarno bezobrazno!! Ponasa se ko da je njegovo
barbs pa kad smo vec prije toliko trudne???
pa do nedavno smo tu komentirali svi kad ce nam pupe pocet rasti i prvi pokreti i sve...
a gle nas sada...jos malo pa vise nismo 2u1.
I me, upravo tako! GROOOOZNOOO!!! Npr moji na selu imaju stablo puno višanja... i susjedi, koji imaju vinariju, su ga pitali ako mogu uzeti koliko im treba, a zauzvrat će im davati vino... I tako se oni lijepo dogovorili..
Mislim, i da ne dobiješ ništa, bolje da ne trune nek si uzmu, ali s druge strane BAREM PITAJ!!! AJDE MALO KULTURE!!!
Luce, aaajmeeeee, ja volim moderna imena, a muž baš i ne... Kad sam ostala trudna je rekao: ne želim dupla slova, nikakve ipsilone niti iksiće... Ja sam davala na toooooooooooneeeeeeeeeeeee imena kao ideje, s time da sam za curice imala MILIJARDU imena dok za dečkiće je već bio problem, aliiii smo se dogovorili...
Uzas Violeta. Neki ljudi jednostavno misle da mogu sto pozele i nemaju kulture.
Imena...Barbs, slazem se a tvojim muzem da dupla slova, iksice i ipsilone😁 to je mozda moderno sad ali za nekoliko godina ce bit totalno demode...npr poznam curu koja se zove Anabell. Meni je to bzvz ime...iskreno..ok su mi i kratka i duga imena ali neka koja imaju smisla..a ne da djetetu das ime ko da je iz svemira npr. Fani Gala (tak se zove jedna mala u vrticu di sam praksu odradivala) Boze sacuvaj...
Ali Diego mi je bas slatko ime..ja volim ta "spanjolska" imena😊 Moja curka bi se zvala Ana Lucia (po spanjolskim u meksickim serijama-to mi tako prekrasno zvuci kad se izgovori-ali ne zelim joj davat ime Ana jer ne zelim da se moja mama umisli-mama mi je Ana)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Imena…Barbs, slazem se a tvojim muzem da dupla slova, iksice i ipsilone😁 to je mozda moderno sad ali za nekoliko godina ce bit totalno demode…npr poznam curu koja se zove Anabell. Meni je to bzvz ime…iskreno..ok su mi i kratka i duga imena ali neka koja imaju smisla..a ne da djetetu das ime ko da je iz svemira npr. Fani Gala (tak se zove jedna mala u vrticu di sam praksu odradivala) Boze sacuvaj…
Ali Diego mi je bas slatko ime..ja volim ta "spanjolska" imena😊 Moja curka bi se zvala Ana Lucia (po spanjolskim u meksickim serijama-to mi tako prekrasno zvuci kad se izgovori-ali ne zelim joj davat ime Ana jer ne zelim da se moja mama umisli-mama mi je Ana)
Ovo UZAS VIOLETA...mislila sam na I ME....hahahha
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Imena…Barbs, slazem se a tvojim muzem da dupla slova, iksice i ipsilone😁 to je mozda moderno sad ali za nekoliko godina ce bit totalno demode…npr poznam curu koja se zove Anabell. Meni je to bzvz ime…iskreno..ok su mi i kratka i duga imena ali neka koja imaju smisla..a ne da djetetu das ime ko da je iz svemira npr. Fani Gala (tak se zove jedna mala u vrticu di sam praksu odradivala) Boze sacuvaj…
Iskreno, cisto sumnjam da netko daje djetetu ime zato sto je to trenutno "in". To meni nema smisla. Vjerojatno im se to ime svida bilo ono i trendu ili ne. Bar ja gledam tako na to. Briga me sta je in, bitno da se meni svida i da osjecam da je to ime za moje dijete.
Sortiraj odgovore
Najstariji