Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Srpanj 2017. 17:28

Ima svega kod njih, kaze tetka od dragog da sad imaju neku rasprodaju. Sad kad cu imat opet love, otic cu tamo uzet robice...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    25. Srpanj 2017. 17:29

Obozavam punjene paprike, al od paradajza mi je zadnje vrijeme kiselina, a znam da kad krenem sa paprikama neznam stat. 
    Upravo sam kod necaka i cekam da mi on i cura naprave palacinke ☺

I da, prva tura baby veša je na susenju 🙂

Marijana koju si ono susilicu spominjala da imas?
    Mm zapinje vec duze za susilicu, s tim da nam treba 2u1, zbog mjesta, a meni je zao jer perilica je jos funkcionalna pa mi je steta.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 17:33

sanjchi255

Treca sreca mmmmm….i ja volim takve stvari al sam lijena za nas dvoje to pravit..budem vise kad Lucija krene jest te stvari😁

Pa ovo je porcija za dvoje (ja pojela s moja dva malca koji imaju 26 i 29kg dakle zajedno mogu pojest manje od 1 odraslog muskog) i mi smo to smazali do mrve. Nakon juhe s knedlima...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 17:38

Mi nemamo pepco....najjeftinija bebi roba u ST je ili Lidl, ili NKD/Kik...a i tu nema bodija ispod 20kn..

25. Srpanj 2017. 17:54

A lijena sam pravit to😂😂😂 
    Negdje ce ga jos otvorit...cula sam al neznam di. Oni pariraju kiku al su jos povoljniji.

25. Srpanj 2017. 17:57

Iz moga vrta...bit ce i za ponjet na more😁 
    Paprike jos nemam, ali sad ce i ona. Bilo joj je prevruce pa se ojacala tek sad kad je bilo zahladilo...

violeta1
    25. Srpanj 2017. 17:59

Sanjchi robica je preeeslatka 😊😍😍

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 18:01

A e. 
    A radis knedle i torte i svasta!
    Ovo je doslovce samo narezi i uvali pec...najveci posal je oprat posli svo to masno posudje ali zato imam mashinu hehe. 
    Idem spremat sinove za put, idu sa svekijima na selo u njen rodni kraj i to ih 10dana nece bit! Bit ce mi full cudno, nisam navikla na "slobodu" 

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 18:03

Super za domace iz vrta...mi smo preklani pokusali pome i paprike i patlidzane na viksi posadit ali naravno da ih nije dosta zalijevat vikendom (a pon-pet radimo jelte) i onda nam je sve uvenilo. A divan je feeling da ti TVOJE raste u vrtu...gustajte tko ima!

25. Srpanj 2017. 18:09

Sanjchi, imamo istu kapicu iz pepca, moja je pastelno zelena 😊
    Da stvarno su cijene tamo super jeftine! 
    Kupila sam i dekicu, nesto bodica i benkica! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI