Ima svega kod njih, kaze tetka od dragog da sad imaju neku rasprodaju. Sad kad cu imat opet love, otic cu tamo uzet robice...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obozavam punjene paprike, al od paradajza mi je zadnje vrijeme kiselina, a znam da kad krenem sa paprikama neznam stat.
Upravo sam kod necaka i cekam da mi on i cura naprave palacinke ☺
I da, prva tura baby veša je na susenju 🙂
Marijana koju si ono susilicu spominjala da imas?
Mm zapinje vec duze za susilicu, s tim da nam treba 2u1, zbog mjesta, a meni je zao jer perilica je jos funkcionalna pa mi je steta.

url=https://lilypie.com]
Treca sreca mmmmm….i ja volim takve stvari al sam lijena za nas dvoje to pravit..budem vise kad Lucija krene jest te stvari😁
Pa ovo je porcija za dvoje (ja pojela s moja dva malca koji imaju 26 i 29kg dakle zajedno mogu pojest manje od 1 odraslog muskog) i mi smo to smazali do mrve. Nakon juhe s knedlima...

žena-majka-carica:)
Mi nemamo pepco....najjeftinija bebi roba u ST je ili Lidl, ili NKD/Kik...a i tu nema bodija ispod 20kn..

A lijena sam pravit to😂😂😂
Negdje ce ga jos otvorit...cula sam al neznam di. Oni pariraju kiku al su jos povoljniji.

Iz moga vrta...bit ce i za ponjet na more😁
Paprike jos nemam, ali sad ce i ona. Bilo joj je prevruce pa se ojacala tek sad kad je bilo zahladilo...

A e.
A radis knedle i torte i svasta!
Ovo je doslovce samo narezi i uvali pec...najveci posal je oprat posli svo to masno posudje ali zato imam mashinu hehe.
Idem spremat sinove za put, idu sa svekijima na selo u njen rodni kraj i to ih 10dana nece bit! Bit ce mi full cudno, nisam navikla na "slobodu"

Super za domace iz vrta...mi smo preklani pokusali pome i paprike i patlidzane na viksi posadit ali naravno da ih nije dosta zalijevat vikendom (a pon-pet radimo jelte) i onda nam je sve uvenilo. A divan je feeling da ti TVOJE raste u vrtu...gustajte tko ima!

Sanjchi, imamo istu kapicu iz pepca, moja je pastelno zelena 😊
Da stvarno su cijene tamo super jeftine!
Kupila sam i dekicu, nesto bodica i benkica!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji