Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    17. Listopad 2016. 22:39

Večer curke!

Danas sam izrazito lijena osoba...ništa mi se nije dalo...koma.. došla frendica s dećkom do nas predvečer pa smo se družili :)  i tako ode današnji dan... 

Mamice, čestitam vam od srca!! Ivek, Sanjac i Frabe, želim vam sve najljepše i najbolje s vašim bebicama! Uživajte puno puno :))   brzo se oporavite i hvala vam na brzim javljanjima :)  

Ja sam isto svoju torbu spremila, jedino nemam te podloške za wc, di ću to kupiti? hmmm i nemam jednokratne podloge.. to još moram kupiti plus krekeri i corniji i voda... uzela sam jednu spavaćicu u torbu...e a pitanje- U čemu ćete vi roditi? Mislim glupo malo pitanje, ali kaj se tam presvučeš u spavaćicu, ili kaj?

• Dorotea78
    17. Listopad 2016. 22:41

Jel nuzno imati dvoje slape ja imam natikace gumene koje bi mogle biti i za ovak i za kupaonu..da ne pretrpavam tu torbu ionako mislim da imam previse svega..

• Dorotea78
    17. Listopad 2016. 22:42

Ja sam pripremila staru spavacicu za rodit jel mislim da ce bit svega po njoj hahah

• luckyme
    17. Listopad 2016. 22:50

Hubica, imas u dm-u ili mulleru.
    A gle,u mom rodilistu su na tecaju rekli da radamo u svojoj spavacici...ispod nje gole... poslije se presvlacimo...tako da trebam bar 3 spavacice sa sobom uzeti...a imam jos i doma spremno da mm donese...
    Dorotea, a kad sam za vrijeme trudnoce bila u bolnici imala sam posebno za kupaonu jer sam ih namocila,pa onako mokre ostavljaju trag po hodnicima...pa mi nekak nije bilo zgodno...sad jos i to svasta curi...a prijateljica mi pricala,kad su ju digli da je isla u wc,sve joj je niz noge dolje procurilo i po slapama...tako da mozda nije lose imati dvoje...
    A vjerojatno ce neka od cura koje su rodile dati svoj savjet...

• Dorotea78
    17. Listopad 2016. 22:52

Luckyme hvala na savijetu mislim da cu onda ipak uzeti dvoje da nebi bilo 😁

Jado
    17. Listopad 2016. 23:15

Tala ja se nadam brzom ulasku u radjaonu ali ipak drzim fige da sam sto vise kod kuce ☺
    Dakle da krene, operem se, pripremim mentalno i ako me uhvati dok je dragi na poslu da se stigne vratiti po mene i picimo. 
    Ja imam 2 spavacice i pidjamu ne mislim kupovati spavacice koje necu kasnije nositi. Ako zaprljam kuci nek nose i operu i posuse na radijatoru za tih par dana bolnice. Ako zaprljam imam jos pidjama kod kuce. Nemam starih stvari za porod 😐 ne znam sta bi na porod. Sto nemaju neke papirnate spavacice za kupiti najbolje. 
    A ogrtac nosim ako cu izic van sobe kratko pa cak i njega mogu nositi ako se zaprlja sve.

Jado
    17. Listopad 2016. 23:17

A podloske bez obzira na bakterije nosim. Ne mislim sjediti iza nekoga a ne ne. To ja ne mogu 
    A manevrirati cucecki nakon poroda ne ide nema sanse

• luckyme
    17. Listopad 2016. 23:26

Ni ja ne volim spavacice,niti ih nosim inace, koma su mi...ali uzela sam ih vise,jer u jednoj radam,u drugu se presvlacim,tu mi vec dvije trebaju jedna za drugom...pa ako slucajno prije poroda ostanem koji dan prije...a imam i inace pidzame doma ako bude trebalo...
    Znam da ih nosim sad i vise nikada jer inace ne spavam u njima, a tko zna j kakvom ce stanju biti kad se operu...

watermelon
    17. Listopad 2016. 23:31

Frabe - nadam se da ste čim prije doma, onda će sve biti lakše  svaka čast na smirenosti i pribranosti!

minnie25 - pa ja stvarno ne znam. Svaki dan sebi kažem da ću danas završiti i onda samo ležati do poroda, cijelu trudnoću nisam stala pa eto bar pred kraj. I ako slučajno dođe taj dan da ću završit sve što imam namjeru, trudovi će krenut onog trena kad se zavalim na kauč, sigurno :D

tala - ja se sve nekako nadam da ću se stići oprati i spremiti na vrijeme dok sam doma :D nije strašno, ali nije ni zadovoljavajuće stanje :D

Hubica01 - ja sam spremila sebi spavaćicu u kojoj ću roditi, a u torbi onda kasnije imam još 2. I doma sam spremila slučajno ako će mi trebati još za donijeti. Ovu u kojoj bi rodila ću odmah valjda uvalit mm da nosi kući.

Mene je maloprije tako probolo dole da sam mislila to je to. Bilo mi je i neki dan tako, ali više puta zaredom, sad samo jednom. Ja ne znam, ako su to lažni trudovi, onda stvarno kakvi će pravi biti. Što smo ono rekli, epiduralna s vrata, jel? :D :D

Jado
    17. Listopad 2016. 23:31

Rekla mi i sestra i prijateljica da je nije to toliko krvi i cega sve ne
    Ti mozes i u majici roditi cak najbolje. Jer se spavacica dize gore skroz. No problem sa majicom je sto te vracaju u njoj onda u sobu pa ako je kratka....malo nezgodno
    Iako si mislim pa sestra ti pomogne obuci gacice i ulozak. Lako se presvuces u sobi ili zamolis da ti pomogne na pola minute tako da cu ja mozda i u duzoj majici biti staroj pa se presvucem cim uzmognem 
    Pa i muzevi mogu pomoci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.