Popucala san al iskreno ni to nisan cula koliko punata,bas san bila u nekoj drugoj dimenziji kad san vidila da mi je mrva dobro..
A u pogonu san jer sve sama oko njega cinin i opcenito sebi pa nema biranja.
Frabe ti si zmaj. Uvijek sve pozitivno, hrabro, komicno. Brzo idete doma, a najbitnije je da ste oboje dobro.
Ajde da ja samo rekapituliram sta nam treba za rodiliste: spavacice, uloske, jednokratne gacice, kozmetika, japanke, ogrtac, rucnik, vlazne maramice, maramice za dezinfekciju, malo siće, trudnicki karton, osobna.
Nakon toga mm donese: odjecu za van i odjecu za bebu.
Nekako mi je kratak popis, torba malena. Mame koje su rodile, sta jos trebam?
Lekadolaaa i jos lekadolaaaa! Doduse meni je treci porod pa maternica ko da radjan opet na momente grci.. kremu za bradavice,meni super.Ulosci za prsi takodjer.Grudnjak jer nakon dojenja ih triba upakovat da se ne vridjaju.Meni kad se otusiran dobro dodje stavit jedan Veo izmedju nogu dok se obrisen da ne iskapan sve po podu.Labelo me spasava opcenito ovde i definitivno kratke rukaveeee! Mislin da svi sad vec prigriju sobe za babinjace,neovisno o gradu di koja rodi.
Punjac za mob, neke krekerice za prigrist, papuce, ogrtac, ja nosim malo pakiranje pelena za sv slucaj, ulosci, ono za prsa kako li se vise zove - jastucici za grudi jel, jednokr gacice, imam i par normalnih gacica, carape, kozmetika, octanisept, sredstvo za dezinfekciju ruku, termalna voda, power bars, spavacice i pidjama, nalazi svi. I meni je mala torba ali puna. Mislim da nemam nista previse. Jos samo moram kupiti jednokratne sjediljke za wc daske i po savjetu cura jednokratne podloske za previjanje jel tako?
Da i imam labelo kako Frabe sugerira i ofc grudnjak za dojenje
Lako se donese ostatak ako treba uopce
Cure ja imam jos i kremicu za guzu za malenog. To je po preporuci! Oni imaju svoje ali bolje da imate mozda svoju..
Za malog ovde san uzela par pelena al san mozda dvi iskoristila jer bude u ladici.Za pupak nista ovde,krema za guzu ima njihova isto.Tetre i gaze za bljuckanje mi donose/odnose jer to isto iman svoje mada ima njihovo cisto svaki dan.Hranu i pice nisan nabrojala jer to kontan da je svaka spremila.Ogrtac nisan nikakav nosila jer i ovako u skroz kratkom zelin da san gola.. 😧
Frabe, bas si pozitiva svaka cast
Sto se tice popisa mislim da je sve spomenuto...jedino nemam podloske za wc...ionako sam pokupila bakteriju u trudnoci u bolnici tako da uopce ne vidim svrhu... takve sam srece
Da,mi u bolnicu moramo paket pelena donesti... meni su spavacice sa kratkim rukavima,iako se bojim zime za nooooge... uvijek mi je hladno za noge,ali uzela sam carape...
curke, jeste li uvijek spremne za rađaonu ili se nekako nadate brzinskom tusiranju, depiliranju i sl. kad krene?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji