Ma mislim da vam od jedne tablete nemoze nista biti...ali ipak vec kad pijete bolje da su te sa paracetamolom nego ove druge..nisu bas tolklo jake al se nadam da ce vam pomoc...
Ja i decko za nekih mj dana planiramo otic malo na odmor u Zadar al danas pitam svog gin dal smijem pit one tablete protiv povracanja na putu-Dramina ..i kaze da nikako..ni jednu... Hm..bit ce to veselo putovanje..hehe.. Inace obavezno popijem barem jednu ako je put duzi od 2-3 sata jer inace imam problema sa povracanjem na putovanju...ali...ovaj put cemo morat drugacije...
Zelim vam laku noc i lijepe snove svima.. Uzivajte u vikendu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Paracetamol ali čisti. .caffetin nikako...niti bilo kakve kombinacije sa paracetamolom... a ovo za draminu je diskutabilno svaki doktor svoje priča ali inače se može popiti...ne pise za svaki lijek u uputi da je dozvoljeno trudnicama jer se ograđuju iako je dokazano da se moze i ne utječe na plod...ali za sve to u ljekarnu po savjete!
Kneginja, tvoj san je nenadjebiv. Bronhi bomboni
Bila kod gina, oduševljena. Svi nalazi ok, šećer 5.0, tlak normalan, onaj nabor 1.4, srce kuca i smješteno lijevo, kičma ravna, noge i stopala normalna, glavica pravilnog oblika, leća oka pravilna....itd. Slušala sam ga očarana i gledala sve što mi pokazuje, pola nisam uopće skontala što je i gdje je, osjećala se ko tele koje bulji u nešto čarobno. Gin je pola sata držao onu spravicu u meni i detaljno sve objašnjavao, pokazivao, mjerio. Noge su mi se ukočile u onom položaju.
Bebica se češkala ili mazila po licu. Jedino što nisam saznala kojeg je spola.
Na kraju me je gin poslao da obavim još dva testiranja i rekao da se vidimo krajem mjeseca. Ok, idem na neki jači ultrazvuk 13.04. i rekao mi je da provedem dragog pa ćemo saznati spol.
Za glavobolju je lupocet u redu.
Sanjarice, bit ćeš u Zadru kada i ja. Dragi i ja također idemo u Zd i Pag za nekih mjesec dana.
Laku noć i ugodni blagdani. Uživajte, papajte i odmorite se.
ajme ashely ti si svašta nešto vidjela...lijepo baš...
cure meni su rekli da je najbolje popiti lekadol jer je najbenigniji pa eto ako vam šta znači informacija
ashley super za pregled :D
e ja sam jucer morala popit kafetin jer su mi skoro oči ispale od glavobolje a nisam iamla nista drugo u kuci
....nisam imala kad ni pročitat jel smijem..al znam da ga je dr dao frendici akd je bila trudna..za zub!!! do tad sam mislila da samo sluzi za glavu.
Ashley predivno! Na kojoj vrsti uzv-a si uspjela sve to vidjet?? A jooooj
Meni je u 10-om tjednu napravljen 3D ili 4D (ne znam razliku) i bila sam odusevljena a sad u 14-om tt samo 2D. Kaze dr da mu je sad bilo vaznije izmjerit dimenzije da vidi jel sve ok, a ja sam mislila da se to bolje vidi na 3D..
Tako da ne znam sta ce bit sljedeci put, nekako sada nisam imala neki osjecaj uzbuđenja kao prvi put valjda me razmazija odmah na pocetku sa onim slijama.
Ne znam za vas meni je kauc najbolji prijatelj zadnjih dana. Samo cekam hranu na gotovo kao prava prasica. Puse svima!
Fluffy
ma kneginja mislim da jedan neće naškoditi...ja sam jučer otišla spavati sa užasnom glavoboljom i sad sam se probudila kad ono...glavobolja
btw jutro curke
fluffy ja sam isto mislila da se sve te stvari bolje vide na tim 3D,4D a na kraju to samo ljepše nama za vidjeti ja planiram raditi za uspomenu samo ne znam još kada je najbolje ići..
Ooo pa što nam je s tim glavama? Meni je mama rekla da si moram tlak kontrolirati zbog te strašne glavobolje.
Kutna garnitura i krevet su i meni najbolji frendovi! I stalno sam gladna! Kada se sjetim sutra doručka i šunkice i jaja Ne mogu skinuti osmijeh s lica!
Sortiraj odgovore
Najstariji