Jutro curke!
Ja sam do sada koristila ono Bettina Barty maslac za tijelo od vanilije. Koža mi je predivna od njega. Nisam nigdje našla da se ne smije u trudnoći, ali kako ste se neki dan raspisale baš o toj kozmetici odlučila sam da ga ipak neću više koristiti. Frendica je koristila Palmerovo ulje baš za trudnice i prezadovoljna je. Nije dobila niti jednu striju.
Jedno pitanjce - stabilizira li se probava nakon prvog tromjesečja? Ja sam već luda
Bok cure
Ja jutros nosila mokraću na urinokulturu, baš me iznenadilo da se i to čekaju nalazi tjedan dana.
A popodne idem u Petrovu po nalaze, nadam se da neće biti prevelike gužve u gradu.
Ovaj tjedan mi je baš intenzivan i naporan, užasno sam umorna jutros i glava me boli. Samo čekam da završi radni dan i da odem po te nalaze pa se lijepo smjestim doma i odmaram. Jučer nisam cijeli dan sjela valjda, a nisu ni ostali dani puno bolji.
A vjenčana kuma se udaje i plan je da joj djevojačka bude 4 dana putovanja. Ja to zaista sad ne mogu i baš se loše osjećam zbog toga, ali mislim da stvarno nema smisla da idem kad znam da neću biti u pravom elementu i da ne mogu cijele dane šetati okolo, a po noći tulumariti. Jučer sam legla iza ponoći, pa me ubilo jutros ustajanje u 6h, tko zna kako bi tamo bilo.. Što vi mislite o tome?
Šaljem vam puse i odmah unaprijed da vam svima čestitam Uskrs i da uživate u blagdanima i finoj papici

Kosee, ja prošle subote imala djevojačku. Planirala sam ju barem pola godine. Curke mi došle oko 17h i počeo tulum. U 22h već nisam znala kako se zovem. A u 1 ujutro sam se osjećala kao da sam popila more alkohola. Već mi se od umora toliko vrtilo u glavi da sam jedva čekala da to sve završi. I onda sam shvatila značenje pojma "drugo stanje". Ti želiš, duša ti pleše, ali ne ide. Tako da te razumijem što želiš skipati ova 4 dana. Mislim da bih isto tako napravila. A kumica bi trebala razumijeti. Nije da namjerno ne želiš doći...
prekrasno jutro...petak je...radi se skraceno...u ponedjeljak se ne radi, a utorak radimo tek od 12 jer nesto rade na struji u kvartu pa nam poslovna zgrada nece imati struje do tad. Milina :D
a jos stize i francuska i sva veselja :)
nadam se da ste i vi sve dobre volje, cak i ti Cvarak iako si na odvratnom ogtt-u, ali bar si se rijesila....jesu ti mjerili i nakon sat i nakon 2 ili samo nakon 2?
Kosee, mislim da tu sad trebas poslusat sebe, ono sto nama savjetujes kad izludimo - bitno da je tebi dobro i ugodno, ako je dobra frendica, shvatit ce sve i sve cete nadoknadit kad tad
Ogtt su
Mi mjerili nakon sat i nakon 2!!
Jedva cekam malo odspavat!! Nalazi iduci tjedan sam da sve bude ok!!

Jutro cure
Nije me bilo par dana a vidim da ste se raspisale i bas uzivam citati izvjestaje s pregleda.
Cestitam svima i svim novim curama zelim dobrodoslicu
Evo ja jucer odradila kucni profil za secer. Prsti me bole od pikanja i cijedjenja krvi
Sad jos docekati nalaze u utorak.
Moj sljedeci pregled je tek 13.04. Ko ce to docekati
Zadnjih dana me uhvatila kihavica i kad god kihnem me sve zaboli u trbuhu (a ponekad se malo i pipi u gace ) Ima jos netko takvih problema?
Uzivajte u produzenom vikendu i fino se napapajte

Ljubav potpisujem- fat and happy
Sova dobrodošla!
Kneginja, 20 sati spavaju???a ja po cijeli dan s rukama na trbuhu čekam i onda se mali javi samo kad mi MM priča
Kosee ja sam nedavno otkazala put u Prag i otkazati cu Teambuilding u 5mj, ali to je poslovno..mozda bi i mogla otići ako se radi o best friend, pa se druži s njima preko dana, a navečer u krpe bez grižnje savjesti!ako si prave frendice nitko nece zamjeriti a opet ces biti tamo i pokazati da ti je stalo ali umjereno i trudnički 😊😘

jutro drage trudnice
sova, dobrodošla. Ti si tu negdje kao čvarak i ja, ako sam dobro skužila tvoj termin 15.10. Imam i ja problema sa stolicom, nešto manje ali još uvijek. Pokušaj jesti ananas i popij šumeću tabletu magnezija, primjetila sam da sam od toga dvoje, sljedeći dan bila doslovno 4 puta. Preporodila se.
kosee 4 dana djevojačke?! Mdaj, nema smisla, trudna si i gdje ćeš 4 dana šalabajzati? Što da se nešto dogodi? Lijepo objasni priji da to nažalost ne može, trudna si i trebaš se pripaziti. Ako te sada ne shvati, svatiti će onda kada i ona bude trudna, a ako ti zamjeri, a hebiga, nije ti uopće neka prija. Nije da namjerno ne želiš ići, viša sila tj. drugo stanje
Idem danas na pregled kod gina, veselim se, ali sam i u panici. Imala sam cijelu noć noćne more da mi nije htio reći kako mi je beba, da je došla još neka doktorica za neko posebno mjerenje i da su gledali u ultrazvuk i nešto međusobno šuškali, ali mi ništa nisu htjeli reći. Užas, a što je gore i što mi se nikada nije dogodilo, još sam jednom tokom noći sanjala sličan san, tj nastavak da sam se vratila i inzistirala da mi pokaže bebu ili kaže u čemu je problem. Prvo je sestra nešto pokušala dok ga nije bilo, pa je on došao, pa me je ignorirao, pa sam ostala sama u ordinaciji i mislim da sam nakraju ipak nekako uspjela doznati da je curica i da je sve u redu i bila sva happy. Tko će dočekati još par sati za pregled.

kosee, koji je ovo puta da nosiš urinokulturu? Ja sam imala jednu u 6-7 tjednu kada su mi vadili i krv, ta je bila gotova isti dan i poslana kod gina, jednu u 9 tjednu (tu sam nosila negdje na Mirogoj, gdje provjeravaju bakterije i slično), otišla po nju i odnesla ju prošle srijede ginu (ta se čeka tjedan dana). Zanima me koliko imamo tih pregleda, pikanja (vađenja krvi), urinokulture i svega ostaloga. Doslovno ispada da sam svaki tjedan na nekom pregledu...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji