Bok cure
Ja jutros nosila mokraću na urinokulturu, baš me iznenadilo da se i to čekaju nalazi tjedan dana.
A popodne idem u Petrovu po nalaze, nadam se da neće biti prevelike gužve u gradu.
Ovaj tjedan mi je baš intenzivan i naporan, užasno sam umorna jutros i glava me boli. Samo čekam da završi radni dan i da odem po te nalaze pa se lijepo smjestim doma i odmaram. Jučer nisam cijeli dan sjela valjda, a nisu ni ostali dani puno bolji.
A vjenčana kuma se udaje i plan je da joj djevojačka bude 4 dana putovanja. Ja to zaista sad ne mogu i baš se loše osjećam zbog toga, ali mislim da stvarno nema smisla da idem kad znam da neću biti u pravom elementu i da ne mogu cijele dane šetati okolo, a po noći tulumariti. Jučer sam legla iza ponoći, pa me ubilo jutros ustajanje u 6h, tko zna kako bi tamo bilo.. Što vi mislite o tome?
Šaljem vam puse i odmah unaprijed da vam svima čestitam Uskrs i da uživate u blagdanima i finoj papici
Kosee, ja prošle subote imala djevojačku. Planirala sam ju barem pola godine. Curke mi došle oko 17h i počeo tulum. U 22h već nisam znala kako se zovem. A u 1 ujutro sam se osjećala kao da sam popila more alkohola. Već mi se od umora toliko vrtilo u glavi da sam jedva čekala da to sve završi. I onda sam shvatila značenje pojma "drugo stanje". Ti želiš, duša ti pleše, ali ne ide. Tako da te razumijem što želiš skipati ova 4 dana. Mislim da bih isto tako napravila. A kumica bi trebala razumijeti. Nije da namjerno ne želiš doći...
prekrasno jutro...petak je...radi se skraceno...u ponedjeljak se ne radi, a utorak radimo tek od 12 jer nesto rade na struji u kvartu pa nam poslovna zgrada nece imati struje do tad. Milina :D
a jos stize i francuska i sva veselja :)
nadam se da ste i vi sve dobre volje, cak i ti Cvarak iako si na odvratnom ogtt-u, ali bar si se rijesila....jesu ti mjerili i nakon sat i nakon 2 ili samo nakon 2?
Kosee, mislim da tu sad trebas poslusat sebe, ono sto nama savjetujes kad izludimo - bitno da je tebi dobro i ugodno, ako je dobra frendica, shvatit ce sve i sve cete nadoknadit kad tad
Jutro cure
Nije me bilo par dana a vidim da ste se raspisale i bas uzivam citati izvjestaje s pregleda.
Cestitam svima i svim novim curama zelim dobrodoslicu
Evo ja jucer odradila kucni profil za secer. Prsti me bole od pikanja i cijedjenja krvi
Sad jos docekati nalaze u utorak.
Moj sljedeci pregled je tek 13.04. Ko ce to docekati
Zadnjih dana me uhvatila kihavica i kad god kihnem me sve zaboli u trbuhu (a ponekad se malo i pipi u gace ) Ima jos netko takvih problema?
Uzivajte u produzenom vikendu i fino se napapajte
Ljubav potpisujem- fat and happy
Sova dobrodošla!
Kneginja, 20 sati spavaju???a ja po cijeli dan s rukama na trbuhu čekam i onda se mali javi samo kad mi MM priča
Kosee ja sam nedavno otkazala put u Prag i otkazati cu Teambuilding u 5mj, ali to je poslovno..mozda bi i mogla otići ako se radi o best friend, pa se druži s njima preko dana, a navečer u krpe bez grižnje savjesti!ako si prave frendice nitko nece zamjeriti a opet ces biti tamo i pokazati da ti je stalo ali umjereno i trudnički 😊😘
jutro drage trudnice
sova, dobrodošla. Ti si tu negdje kao čvarak i ja, ako sam dobro skužila tvoj termin 15.10. Imam i ja problema sa stolicom, nešto manje ali još uvijek. Pokušaj jesti ananas i popij šumeću tabletu magnezija, primjetila sam da sam od toga dvoje, sljedeći dan bila doslovno 4 puta. Preporodila se.
kosee 4 dana djevojačke?! Mdaj, nema smisla, trudna si i gdje ćeš 4 dana šalabajzati? Što da se nešto dogodi? Lijepo objasni priji da to nažalost ne može, trudna si i trebaš se pripaziti. Ako te sada ne shvati, svatiti će onda kada i ona bude trudna, a ako ti zamjeri, a hebiga, nije ti uopće neka prija. Nije da namjerno ne želiš ići, viša sila tj. drugo stanje
Idem danas na pregled kod gina, veselim se, ali sam i u panici. Imala sam cijelu noć noćne more da mi nije htio reći kako mi je beba, da je došla još neka doktorica za neko posebno mjerenje i da su gledali u ultrazvuk i nešto međusobno šuškali, ali mi ništa nisu htjeli reći. Užas, a što je gore i što mi se nikada nije dogodilo, još sam jednom tokom noći sanjala sličan san, tj nastavak da sam se vratila i inzistirala da mi pokaže bebu ili kaže u čemu je problem. Prvo je sestra nešto pokušala dok ga nije bilo, pa je on došao, pa me je ignorirao, pa sam ostala sama u ordinaciji i mislim da sam nakraju ipak nekako uspjela doznati da je curica i da je sve u redu i bila sva happy. Tko će dočekati još par sati za pregled.
kosee, koji je ovo puta da nosiš urinokulturu? Ja sam imala jednu u 6-7 tjednu kada su mi vadili i krv, ta je bila gotova isti dan i poslana kod gina, jednu u 9 tjednu (tu sam nosila negdje na Mirogoj, gdje provjeravaju bakterije i slično), otišla po nju i odnesla ju prošle srijede ginu (ta se čeka tjedan dana). Zanima me koliko imamo tih pregleda, pikanja (vađenja krvi), urinokulture i svega ostaloga. Doslovno ispada da sam svaki tjedan na nekom pregledu...
Sad sam se sjetila jedne "bapske price" koje se kod mene ali i kod dosta cura pokazala istinitom.
Ako je dijete u trbuhu mirnije, bit ce vrazicak kad se rodi (stalno u pokretu)
Ako je dijete u trbuhu jako aktivno, kad se rodi bit ce dobrica (mirnije dijete)
Moje je bio opcija 1 i sad je hiper, hiper.
Meni je ovo prva i jedina, nosila sam ju u Dom zdravlja u Baruna Filipovića. Ali imam još neke dodatne pretrage na uputnici napisane pa možda zato.
Kod vađenja krvi ti ne rade urinokulturu, nego samo provjeravaju urin (baš sam se jasno izrazila ), urinokultura je kad rade te bakteriološke provjere. Ona se očito dulje čeka.
Sortiraj odgovore
Najstariji